180

Doko doko

преди 2 години

Румбата пак обърка схемата и настъпи чорапогащите :) цял свят за зелена енергия говори само ние Полша и Китай сме още в мините надълбоко

179

Анонимен

преди 2 години

Какво ще защитите , като сте никои. От днес по Евронюз текат репортажи с потъналия кораб с торове и казват, че липсата на план за действие, може да доведе до екологична катастрофа. Грийнпийс се чудят на бездействието на властите в България почти месец.Станахме за смях пред целия свят. А след репортажите как се справяте с пандемията и с кораба, едва ли ще дойдат скоро и туристи

178

отровна гад

преди 2 години

Радев, чао! Отиваш си, пич! Иван Гешев каза, че иска да се видите за малко след изборите!

177

Krom

преди 2 години

До Мислещ - всъщност и на теб много не ти се отдава мисленето. Точно Америка ли, където Тръмп възобнови добива на въглища и която отказваше дълги години Парижкото споразумение даваш за пример? А може би Норвегия, която има нефт и газ за три Европи? Зелената енергия в момента не е достатъчно ефективна. В бъдеще - може би. Но ти живееш днес. Няма как електроенергията да струва колосални цени за да "платим" бъдещето. АЕЦ е изхода - не нов а отваряне на малките блокове.

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 190Вместо да плащаме на глобалистите от ЕС по 5 млрда за сега зелен рекет на Тецовете,да пуснем затворените АЕц блокове,и да пуснем Белене. Така или иначе въпрос на време е да затворят Тецовете.

175

Анонимен

преди 2 години

Решението е просто: първо построяваме АЕЦ-а и после затваряме ТЕЦ-а. Евтино е - вместо 2 ескадрили Ф16

174

До 185

преди 2 години

Кой каза Не на македонците. Тоя дето вицето му на връх празника на независимостта предлага да махнем ветото ? Или неговият министър на външните работи мълчи като путк.. 10 дена за унищожаване на паметници докато не излезна по медийте? Тоз е хамерикански продажник невиждан в историята ни. Тоз за 4г се продаде на хамериканците повече от всички от 90г насам. И има много общо с темата: Щом можеш да предадеш Македония за нищо,какво остава за едни централи.

173

мак

преди 2 години

Държави, която имат богатства като въглища ще трябва да се отажат от тях и евентуално да купуват енергия от други. Зелената енергия дали ще е достатъчна за всички нужди. Колко хора ще си загубят поминъка. Трябва да се измисли начин за по-малко замърсяване. И да спре сеч на горите.

172

Радев потъва

преди 2 години

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

171

Анонимен

преди 2 години

До мислещ Трябва не само да мислиш, но и да знаеш. Аз съм енергетик. Зелената енергия е хубаво нещо като допълнение към енергийната система, но без ТЕЦ и АЕЦ никак не може. Козлодуй закрихме, Белене не построихме, понеже сме много умни. Ако затворим тецовете, ще си светим със свещи.

170

Ненормален работещ

преди 2 години

Към 3. Срамувам се че сме сънародници! Има и други подобни коментари (или опити) но ти си на върха. Радвай се на твоите постижения и разказвай в къщи колко си умен.

169

Анонимен

преди 2 години

Добре, че са Американски иначе щяхте да ги затворите още утре

168

илиана йотова

преди 2 години

Мяу, ще ги запазиш, ако ти разрешат господарите от Европа. Трябва да питаш и мен, и жена ти и Корни.

167

Анонимен

преди 2 години

До ДнесбастуниРадев както и Бойко казаха не на макетата, това е различно от темата тук :)))

166

Анонимен

преди 2 години

Радев не лъже, че ще запази тец-овете, а обещава че ще направи всичко което зависи от него. Има разлика.

165

Като.....

преди 2 години

Заминем за Евразия!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Радев ще спечели изборите, и то заслужено.

163

Мислещ

преди 2 години

Всъщност, ефективността на зелената сделка отдавна е доказана! В Щатите и Скандинавия отдавна са доказали, че това не е някаква утопия! Технологиите вече се развиват с много висока скорост, и който не се включи навреме, ще си лази по дупките за въглища! Нещата след 10-15 години ще изглеждат по съвсем друг начин, така че 2040 година технологично светът ще е на съвсем друго ниво! Отделно че Фелдфебелът Радев, не му се отдава да мисли по-далеч от средата на ноември!

162

Днесбастуни

преди 2 години

Тоз чорапогащник дето ще маха ветото на Македония ,той ли ще защитава нещо? Каквото му каже Онова животно Мустафата това прави тоя.

161

Анонимен

преди 2 години

То тяхното напред е всъщност назад с 1000г ,когато са чакали вятъра да опъне платната и да завърти мелниците.Толкова "напреднаха",че взеха да измислят самоунищожителни неща:трети пол,смяна на пола.То с такива напредничави хора по-добре да сме назад-да си останем хора.