7

Анонимен

преди 2 години

Да отвориш училищата по време на пандемия е СЛАБОУМНО и ПРЕСТЪПНО !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Да, трябва да се носят маски и да се правят тестове, задължително! С тези допитвания и протакания, не стига , че разпространихте вируса, а и ставате банални и смешни!!! Медицинските специалисти питайте, не Койчо от Куйнаре!

5

Анонимен

преди 2 години

"Трябва ли да има санкция за неносене на маски в училище?"..................ДА-ДА-ДА !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Редно е да има санкции, едно общество се дисциплинира от подрастващото поколение. Именно оттам трябва да се почне. Всички трябва да спазваме мерките.

3

ученик

преди 2 години

Даа, трябва като не носят маска да ги пращат в къщи без да пишат неизвинени!

2

Анонимен

преди 2 години

Това е меко казано престъпно.Случаите се увеличават заради 6ibaniqt сезонен грип.Показателен е факта, че не можеш да бъдеш прегледан от лекар ако си с грипоподобни симптоми и нямаш направен антигенен тест.А ако имаш и е положителен ПАК не можеш да бъдеш прегледан защото си заразен.Това е върха на абсурда,но имам чувството че народа масово е затъпял и зомбиран..Насила разболяват децата с тези безумни маски,а с цялата си наглост искат и да глобяват родителите,ако не са съгласни с това.PRESTUPNICI!

1

Анонимен

преди 2 години

на един приятел синът му /16 годишен/ пъпчаса като крастава жаба от носене на маска в училище. тормозът продължава. сега и децата подпукаха! продажни кооп елита. кунчев на сап пун