36

Анонимен

преди 2 години

В РЗИ-тата е заровено кучето. Тези калинки там са неспособни да осъществяват контрол. Освен некадърността, мързела в тая институция е пословичен. Уволнете калинките, вдигнете заплатите, направете подбор на качествени кадри и нещата ще потръгнат.

35

Анонимен

преди 2 години

До учител. Чу ли, че имало ваксина вече?

34

Тотал

преди 2 години

В детските градини се крият болните я даскали я лелки за да не затварят паралеката........във всички е така.Успех с преживяването на геноцида.....

33

Анонимен

преди 2 години

И не бива да затварят училищата! Да не стане като в Габрово, където местното шефче на РЗИ си разиграва коня - там учениците не учат, а кръчмите работят. Смях и плач!

32

Анонимен

преди 2 години

Какво тестване? Това с фалшивия тест дето намира вируси в сока от папая и в кока-кола ли?

31

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се вземат адекватни мерки - да започнат онлайн обучението и да затворят бацилниците - барове, дискотеки, молове, фитнеси и всякакви други долнопробни дупки.

30

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни ***! Политиката им е по-важна от здравето на хората. Имате ли представа, че по класовете я има по 10 деца, я не?!?! Масово не се тестват и се покриват от родителите, за да не излизат в карантина, а са положителни. Тотално безобразие! Жалко , че за София "Интересът клати феса" важи с пълна сила. Не се нагушихте.

29

До даскала

преди 2 години

До 17 То ако беше само да се заразиш. Също може да се разболееш и да умреш. Тоя птичи мозък дето те е накарал да се ваксинираш какъв акъл може да даде на едно дете , не знам.

28

Анонимен

преди 2 години

Предизборни заигравки за сметка на здравето на хората. В училищата не е само ковид, пламнало е и от други вируси и около 1/3 от учениците не са на училище. Въобще не се знае какво става. Тези данни, които изнася кметицата във фейса са пълна лъжа.

27

17

преди 2 години

Тава , че съм ваксиниран ,незначи ,че не може да бъда заразен !

26

Анонимен

преди 2 години

Пандемия, за която се налага две години да убеждават хората, че я има. Прецедент в историята.

25

Анонимен

преди 2 години

Малоооумници! Ако 10% от випуск е доказано заразен с КОВИД, за да преминат на ДО, това означава че всички ще бъдат за заразени, следвайки модела един заразява десет човека! Всъщност те си излизат в карантина, но неофициално, или в болничен, ако са се заразили. Това не е стратегия за противоепидемични мерки, а умишлено заразяване на учениците!

24

Анонимен

преди 2 години

Реалността е, че тези мекотели се страхуват, че мерките, които взимат всъщност показват колко неадекватни са били през тези месеци.Страхът им стига до там - идват избори и ако народът излее гнева си на тях, след изборите секват обществените поръчки, подкупите, нагласените еврофондове, спира далаверата, от която живеят.

23

Анонимен

преди 2 години

Ако може да се вярва на това колко е заразен ковид, при положение, че мерки почти не се спазват вече голям процент хора са преболедували и с имунитет на клетъчно ниво.

22

Анонимен

преди 2 години

Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.

21

Анонимен

преди 2 години

Сега чакаме по новините Денков, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда. Нагъчкани по 25-30 деца 6 часа дневно, после в градски транспорт пак нагъчкани в пикови часове. Хигиенистката забърсва с една кофа целият етаж, но на хартия имат 4 пъти дневно дезинфекция на всички повърхности.

20

МолбЪ

преди 2 години

Нека уплашените от ВИРУСА да се качат високо в планината поне до първа ПРОЛЕТ.

19

Анонимен

преди 2 години

Това, че децата не се изследват, не означава, че десете липсващи ученика във всеки клас са отишли на планина или са настинали. Крива ви е статистиката

18

До 4

преди 2 години

То тоя план е като мерките. Само на хартия.Нито някой спазва, нито контролира.После ще кажат вие сте си виновни.

17

До Учителя

преди 2 години

Ами ваксинирай се, кунчо вика ,че пази.