51

Анонимен

преди 2 години

Този съвсем ни взема за балъци а?-:) Самият Делян Пеевски при откриването на сметката си е внесъл 50 000 долара. Този дали е открил сметката си там с 10 евро а? Как мислите? Та там са се внасяли СКРИТИ ПАРИ! Без произход!-:))) И не е било нужно да развива дейност! А просто се внасят пари! Ще излязат и още споко! Интересно че няма ни гък,ни мък от " шефа" му ! Той нали все реагира предварително.А сега пълна тишина? Такъв бой ще ядете на тези избори Герберите чееееее! -:) НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!!!

50

Ям домати с колците

преди 2 години

До Анонимен ... Казваш, не знам как е, ама чувствам че не е така .Нека аз да те светна .НЯМА НУЖДА първоначално създадената офшорна фирма да има каквато и да е дейност защото е ВИДИМО в регистрите кой я е създал.ОБАЧЕ ОСНОВНОТО преимущество на офшрните компании е АНОНИМНОСТА. Без да декларира каквато и да е дейност тази компания може съвсем АНОНИМНО да основе друга компания, която вече НЯМА КАК да се свърже с физическото лице което я е основало... и после АНОНИМЕН и спокоен си правиш далаверите

49

Софиянец

преди 2 години

Аз имам офшкорка в Перник.

48

Анонимен

преди 2 години

Има само два варианта да регистрираш офшорна фирма - или криеш данъци, или криеш кой е собственик. При първия е ясно, че е укоримо, второто означава, че си наясно, че живееш в мафиотска държава и те е страх от грабеж и за живота ти или за семейството. А кой е виновен за мафиотизирането на държавата? Този човек е бил министър два пъти?

47

SS

преди 2 години

какъв офшорец е тоа Младенов, бе?! Той изобщо не може да се сравни с Мистър Баш Офшорко - Роско Плевнелиев

46

Анонимен

преди 2 години

Това е само мътилка. Нека освен сметките да бъдат публикувани и оборотите през тях, иначе просто си чешем езиците.

45

Анонимен

преди 2 години

При кунчев и всички от НОЩ е същото. Тях що ги няма в тая пандора? Само кунчев, за последната година в сметките му има 780 милиона. МИЛИОНА, хора, вие осъзнавате ли колко пари са това? Кунчев, признай бе Mъpшо...

44

Край

преди 2 години

Всеки който иска да управлява нещо в България от община през агенция министрество и да прави законите тук да бъде така добър да си плаща чинно данъците тук. Ако не - да си егава капаците и да се омита от тук.

43

Анонимен

преди 2 години

И вместо да се занимават с държавата, вместо да приемат закони, вместо да плащат на пътно строителство, те се занимават да търсят компромати. И даже и да не намерят като пълни та---панари се кефят. Ама че направиха пълен хаос от държавата, *** на кой му дреме. Компромати ни дайте да ревем, пък след нас и потоп. Инфлация, високи цени и само и единствено - ама ше опрайм работата. Ще ги питам януари с поредното поскъпване какво ще правят. Добре че са намерили *** народ да им тъпри простотиите.

42

Анонимен

преди 2 години

Е това е баровец ,хей така за идеята си отваря офшорна фирма на Сейшелите и 5години плаща по 600 евро ,само за да има фирма там!!!Вие очаквате такива съмнителни типове да оправят държавата!Същите наглеци са и двете "звезди"от ПП.

41

Щрудел

преди 2 години

Ревете от канализацията гербави екскреементи.Радост за душата ми е да ви сгледам. Ще висите накрая на умалялия Бокьов орган кат срамни косми. Приключихте вече! Скоро герберите ще бъдат изритани от всяка държавна работа.Метла!

40

Анонимен

преди 2 години

Ракиджията Рашков опяваше вече няколко месеца как ги бил пипнал само дето не предостави ни едно доказателство. Мъка Рашков, мъка колко си некадърен.

39

Анонимен

преди 2 години

До Ям домати с колците (42)...........вижда се че си на "Вие" с офЖМорките.Описаният сценарий НЕ РАБОТИ !!!! Няма да разяснявам ЗАЩО.

38

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Това да си скриеш парите не било толкова лесно както да танцуваш еврейски танци на сватбата си , а Ники ?Някой от висшо стоящите е решил дасменяизцялоперсонала май- Бойко,Сталинка,Пеевски, сега и това човече с дълго носле. "Елита " ГО СМЕНЯТ !

37

Анонимен

преди 2 години

Поредната победа на ГЕРБ. Пак им го забиха с 200. Толкова надежди да пипнат човек от ГЕРБ в някоя простъпка и пак удар в празното. Не само, че се е случило след напускането му ами отгоре на всичко не била активна. С други думи едно голямо нищо за радевчетата.

36

Анонимен

преди 2 години

Да намерят банковите сметки на фирмата и ще се разбере веднага как не я е ползвал. Там ще се видят и точно откъде са идвали ПОДКУПИТЕ. А и също ще се разбере как са харчени тези пари.

35

Анонимен

преди 2 години

Огромно щастие за всеки истински българин е, че имаме такъв велик и достоен родолюбец, сато г-н Младенов.Възпитан още от ранните си детски години в най-демократичните ценности. Голям патриот и воевода, която с дейността си по опазване на България и българщината изпревари личности, като Васил Левски и Георги Сава Раковски!

34

Тралала

преди 2 години

Що не е инвестирал в България?

33

Анонимен

преди 2 години

Е, това с Младенов са фишеци и бенгалски огньове, които няма да накривят шапката на никого. Пълно безсилие да се намери нещо, което да наподобява далавера. Приберете си рекламата, това не е кутията на Пандора, а прилича на музикална кутия с филмова музика.

32

Анонимен

преди 2 години

Гласувай за Радев и пукай от студ и глад, давай.