10

тя

преди 2 години

Много платени срещу Радев ! Народа ще го избере , колкото и да го плюете!

9

Анонимен

преди 2 години

Много ерудирани хора в този комитет, браво!Нещо не намирам инфо, герб реагираха ли на вчерашното предизвикателство? Май се се скрили в миши дупки. Даже биков го няма.

8

Анонимен

преди 2 години

Много, е важна първата избрана д-р еди коя си психиатър определено този човек Радеф има нужда от психиатър за останалите диригент и журналистка едва ли, но от психиатър със сигурност ще има нужда.

7

SOS

преди 2 години

Болшевиките един друг се подкрепят. Но те не са България. Малко са. Направлявани от Русия,лъжат за всичко и задача номер едно за тях е да спечелят нечестно. Управлението е в ръцете им сега и ще фалшифицират,доколкото могат изборите.

6

Стюардеса

преди 2 години

Е...това е мнение на евродепутат от БСП. Иначе границите ни са отворени,като преди 2000г.Кражбите и катастрофите са на почит.Хаос и безвремие ни чака с Радев.Осъзнайте се най-после.Този пилот е вреден за българските самолети.

5

drh

преди 2 години

Ушатото недоразумение не само оправда доверието в това, че СЪСИПВА България, той го доказва все още и ще доведе всички ни до катастрофа!!!! Скоро ще разберете, мър.шаво и малоумно стадо!!

4

Анонимен

преди 2 години

Държавата е на самотек. Тези от ГЕПИ са на възлови места и командват анархията. А служебното правителство незнае защо е там. Те незнаят какво да правят за да спрът мутрите да вдигат цените. Народа вече изнемогва. Познавам хора дето нямат пари и за хляб. Безработни болни пенсионери с ниски пенсии всички мизеруват. Ако ядът един път на ден те се радват. Радев да си стегне правителството и да си вземе умни съветници които да извадят държавата от тинята. В момента е пълна тотална Анархия.

3

Анонимен

преди 2 години

Айде още един ирбрикчия,пфу.

2

Анонимен

преди 2 години

Много развинтена фантазия :)

1

Психиатр

преди 2 години

Радев е болен.