11

Николайчо

преди 2 години

Изпитвам съмнения, но беше добре да има линк към изледването. Ако просто са проследили връзка между възраст-килограми-оплешивяване, съм скептичен, защото с напредването на възрастта хората затлъстяват поради редица причини и също така и оплешивяват повече. Единствените доказани причинители на оплешивяване са андрогенните хормони и най вече DHT, което е производен на тестостерона. Затова и не виждате толкова жени с оплешивяване, което като се замисля противоречи и на изследването.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Един съсед е прешив и синът му и той е плешив въпреки че синът му е млад. Гена е важан но има процедури за присаждане на коса и ако някой има пари може да има отново коса. Мъск например преди години е почнал да оплешивява но сега си има коса човека.

9

До 7:

преди 2 години

Единственият сигурен и работещ метод е присаждане на коса. На запад е скъпо. Сравнително евтини клиники има в Турция. Сигурно има и у нас, след като бившия здравен министър си присади коса.

8

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов е дебел, но не е плешив, същата работа е и при Тръмп. Тиквата беше плеш преди да затлъстее. Гуардиола е плешив, но няма нито един грам излишно тегло. Някакво измислено изследване на Токийския университет.

7

Анонимен

преди 2 години

Смешното е, че сега индустрията е яко концентрирана на методи, да се справят с проблема СЛЕД загубата на коса, а не над превенцията. И ще си кажете "Ем то зли корпорации ...", ама за ще ви кажа, че хората сме много загубени и не правим нищо. Особено варяването, че правилното хранене е нещо, което се прави, когато си дебел, но после е ок, да си ядеш същите бoклyци, които те правят дебел и болен, е показетелно. Хората просто не се грижат за здравето си, докато не е късно.

6

Анонимен

преди 2 години

До 2 - Тук е малко сложно. Ако имаш гена, който е отгоорен за оллешивяване (да, генетично е), повече тестостерно ще те накара да оплешивееш по-рано. Няма знаечние, дали си на стероиди или не, ако тренираш редовно, просот забързваш процеса. Разбира се, вече не сме 1980-а и има методи за превенция, но повечето хора чакат с години, преди да направят нещо по върпоса.

5

Анонимен

преди 2 години

В България е пълно с плешиви дебелаци, пълна отврат.

4

Асан

преди 2 години

Пример Тиквата :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Филии с мас може резултата е очеваден 12 години премиер какво от това, че последния етаж като цяло е зле обзаведен.

2

Анонимен

преди 2 години

Възможно е но също до оплешивяване води и приемането на стероиди и поради тази причина много мъже които се занимават актимно с фитнес остоват без коса.

1

Анонимен

преди 2 години

Дибелите които познавам изобщо не са се и затормозили че са така,и да опитат да отслабнат!!