159

Вие сте виновни

преди 2 години

Грешка е да учите в България това е държава управлявана от руски олигарси.С тези пари за две години ще се интегрирате в Германия, Нидерландия, Норвегия, Швеция, Франция, Белгия.

158

Елена

преди 2 години

Радев е черкез за това дава на роми

157

Ха ха

преди 2 години

Самотна майка с две деца в Нидерландия получава 2200 еуро до 18 г на децата, кой нормален ром ще остане в Бг

156

Руска мафия

преди 2 години

Русия не е тема на този форум

155

Анонимен

преди 2 години

До 220По никакъв начин никой няма за цел да им спре помощите, а да ги накара да работят, да плащат данъци, да образоват децата си и да участват в това общество като всички нормално хора. Всички знаем как тези хора използват децата само като източник на доход и живеят паразитирайки върху обществото. Именно това дразни хората, издръжката на ***, а не тяхната раждаемост. Когато *** се размножат прекалено, те убиват гостоприемника си - не забравяй това.

154

Анонимен

преди 2 години

А как е в Нидерландия, как е в Нидерландия? Има ли в Нидерландия праг на децките, има ли Нидерландия праг на децките?

153

Никола

преди 2 години

В Германия за две-три години всеки българин може да получава много добри доходи и да живее прилично - защо си погубвате живота в България?

152

Русия

преди 2 години

До ей "Русия не ме интересува" - ми добре, благодаря за анонса на личните ти интереси. Никой нете кара да се интересуваш от Русия? Итересувай се от умиращата си държавичка България.

151

Анонимен

преди 2 години

И към хората, които имат проблеми с размножаването на определен етнос - този въпрос няма как да бъде "разрешен" в 21ви век. Не знам защо не можете да го проумеете, че не можете да кажете на никой, че няма право да има деца. Единственото което може да се направи е да се налагат законите за детските бракове и бремености, което не се прави по необясними причини. Но да им спрете помощите, щото не са правилния цвят е чист расизъм.А това не е приемливо нито за 21ви век,нито за ЕС, нито за човечеството

150

Да

преди 2 години

Държавата е абсурдна, гласувайте за ИТН

149

Работник

преди 2 години

Аз на моя работодател отдавна съм му бил дузпата и сега си седя в къщи и си почивам.

148

ей

преди 2 години

До 212-----Русия не ме интересува

147

@204

преди 2 години

О съгласна съм, че трябва да се намалят още повече данъците за деца, както и детските градини да станат по-общо достъпни (и по-малко дразнещи). Както и още един куп неща. Но няма нищо лошо да има висока еднократна помощ.Също така и помощите за осиновяване. Ние осиновихме 2 дечица, получихме помощ не като за 2, а като за 2х1. Което просто не е честно. Не че ще ни решат проблемите, но това е дискриминация.Но за мен най-големият проблем е липсата на здравна помощ - да намериш добър педиатър е чудо

146

Истината

преди 2 години

Докато не разкарате вашия работодател дето ви държи на 650лв заплата и ви кара да бачкате по 12 часа вие ще сте роби на мафията

145

Анонимен

преди 2 години

В Русия е и хляба, и ножа - и газта, и тръбата. Ако Русия спре кранчето - цялато ЕС ще издъхне на момента.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "По-добре мияч на улици на запад, отколкото дървосекач в коми." - Никой не ви кани за дървосекачи в Коми. За вас само миене на улици на западняците, защото в членката на ЕС и НATO няма работа и ви чака глад. Продължавайте да целувате задниците на западняците и да им миете улиците.

143

Анонимен

преди 2 години

Изходът е да се спрат незабавно всички плащания на ръка на майчински. Трябва да се оремине към приспадане от дължими данъци по избор. Ако имаш 3 деца, почти няма да плащаш данъци. Ако не плащаш данъци - оправяй се сам с отглеждането на децата си. Това е начина да се реши проблема с боядисаните и тяхната банкоматна рабдаемост на бъдещи неграмотни ***.и.

142

Роби

преди 2 години

Работниците в ъгъла треперят

141

Истината

преди 2 години

Не корупцията, а ниската основна заплата и скритите доходи са основните проблеми в България, те обслужват единственно олигархията и руската мафия

140

Глупендерци

преди 2 години

Няма такава държава!Добре дошли в Абсурдистан! Единствената държава в света в която са на почит неграмотните и мързеливите, а работещите хора са натикани в ъгъла и унижавани по всякакъв начин.Значи не е проблем да дадам куп пари на едни наши сънародници с тен, но стане ли дума за вдигане на заплатите, бизнесът надава такъв вой, че чак е смешно.