88

Анонимен

преди 2 години

не може да бачкаш на 500% печалба ,да ти смъкнат ддс то на 9% и да ми ревеш че си онеправдан. Да не говорим че не се спазва нищо

87

Анонимен

преди 2 години

До 56 защото им резнаха капацитета само със сертификати персонал и клиенти и тогава могат на 100% заетост иначе 30. Ама където да съм влязъл няма разлика от преди така че и аз не знам защо плачат. Ни масите раздалечени ни хоратапо малко

86

Анонимен

преди 2 години

айдее кръчмарите, като ви станат човешки цените и услугите тогава ще застанем зад вас. за 4 попчета рибки на посредствена кръчма в китен ще ми взима 12 кинта.....

85

Boiko-pi ar Sevi

преди 2 години

*** , защо тези псевдо ресторантьори не реваха когато бойко тотално затвори !!! Защо ?

84

Анонимен

преди 2 години

Спокоен е алиБЕГОВ,защото знае,че няма да го ритат зад колоните,както правеха неговите касиери с децата от предишните протести.

83

Анонимен

преди 2 години

Никакво проучване на Алфа Рисърч няма. Тези проценти са от отговори на отворен телефон по време на предаването "Референдум" по БНТ във вторник. Някои дори нямат представа какво е социологическо проучване и как се прави!

82

hhhhh

преди 2 години

тоя е много нагъл бе

81

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 100: Протестираха, но не помниш. По-удобничко е някак си, нали? Даже раздаваха сандвичи и минерална вода на метежниците. Стой си така обаче, много по-здравословно е да се забравя...

80

пълен --идиот

преди 2 години

До ***.. Братино , и в другите държави е иМАло комунисти не само ФЪФ Бг ,... обаче къде са ТЕ сега , и къде НЕ сме ние ?Тия трикове , че комунистите са ни все виновни , не вървьой веКе !Айде бегай на катерушките че задръстваш движението !

79

Анонимен

преди 2 години

До Статистика Не ти трябва статистика 2 млн мигранти 1 млн измрели 5 млн бедни неграмотни, мизерници, кръчмари и фитнесджии и 2 000 милионери туй донесе демокрацията. Имат по два крака и 2 ръце, приличат на хора, ама дали са хора, но пък е демократично и имат права. То и кокошките имат права и трябва да са щастливи..

78

Анонимен

преди 2 години

Ненаситни, ей!Хем работят, хем им даваме пари от нашите (много малко и от някои от техните) данъци, хем стачкуват, хем недоволни!

77

Анонимен

преди 2 години

Арогантност е вашето! Да бяхте протестирали когато тиквата ви затвори тотално. Що не протестирахте тогава, бе мишоци?

76

Нека се знае

преди 2 години

Според проучване на "Алфа Рисърч" представено по БНТ, само 56% биха повторили вота си за ИТН и ИБГНИ! В същото време 88% биха повторили вота си за ГЕРБ , ДПС и БСП.При ДБ също има спад и само 75% биха гласували отново за тях.Това означава че подкрепата за Радев намалява драстично. Всички протести са безмисленни

75

МАН го

преди 2 години

До БАНкоВ Банки е безопасно да се протестира,защото ни вожд,ни деца живеят там.Единия е в резиденция Паламара,другите-на Сан Стефано.

74

Даа!

преди 2 години

До Статистика.. аве ,... има едни пари , които трябва да се ''при-своят''!

73

Идиоти

преди 2 години

Стига циркове, след два месеца всики комунисти отиват в затвора

72

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията трябва да се подкрепя точно от такива сектори, на ден умират по 60+ човека, а те си искат чалготеките. Алибегов ще основе партия на протеста 2.0. И е възможно подкрепата му да бъде доста по-силна от тази на Слави

71

Статистика

преди 2 години

Не вярвам на стъкмистики.В сегашните избирателни списъци са 7 милиона,но това важеше преди 30г.Сега цялото население е 6 млн,но списъците са същите.Що така бе,мимета,нали ужким ни преброявате?!!

70

xaxsasб

преди 2 години

До музикант - САПКО-С.Е.ЕООД корабна агенция осигурява работни места в следните департаменти на пасажерски кораби на най-луксозните круизни линии в света:, Хотел, Рецепция, Ресторант, Бар кухня,казино, магазини,музиканти балети атракциони за развлекателни програми, фотографски, фризиорки и спа персонал и мениджърски състав. Обявата е от днес, успех.

69

Анонимен

преди 2 години

Абе и мишмашаджийте ли почнаха да разбират от политика? Тоя лакей на джипкатора ли ще се изказва?!? Аман от нищоправци в тая държава.