84

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Еми тогава вместо да ти давам приятелски съвети ще нахраня теб. Населението на планетата трябва да се намали и то точно тази част, която консумира най-много, за да се намали CO2 драстично, иначе плановете от Парижкото споразумение и Зелената сделка няма как да се реализират. С вирус е много опасно, защото могат да измрат хора, които са ценни за обществото, но с ваксина е друго. Все пак хората си я бият доброволно, за да могат да ходят на кино например. Честито на печелившите!

83

До 90 германец

преди 2 години

Не зная колко и кого храниш, ама виждаме колко си ***

82

Не!

преди 2 години

"да не позволим заради професионалните си отговорности да заразяваме хора" Ваксинираните ЗАРАЗЯВАТ! Спрете с тези глупости! Лекарите не са опитни мишки!

81

Ъъъ

преди 2 години

Кой беше тоя?!?

80

германка

преди 2 години

До Ха-ха! - Това е добро. Като покемони да ги ловим. Даже по добре е като в GTA V.

79

Германец

преди 2 години

"Носталгията няма как да я пребориш с висене в български сайтове" -- Носталгия? Аз съм тук да храня антиваксъри. Правя го и в немски и англоезични сайтове. Хоби ми е :)

78

ЦИНИК

преди 2 години

МЪЛЧИ БРЕ !!!

77

Анонимен

преди 2 години

Кунчев явно не е чел Конституцията, пък тръгнал да обяснява, че задължителната ваксинация нямало да наруши граждански права. КУНЧЕВ, я виж чл. 29 т. 2 от Конституцията. Да, в извънредно положение/епидемична обстановка може и да не важи, но това не означава, че не се нарушават граждански права... Пожелавам му всичките му роднини да се ваксинират... Амин!

76

Анонимен

преди 2 години

-Пено, ти сложи ли си ваксина, ***!?-Дааа, пееет пътии!-Как така пет пътии, ***?!-Ми, доктора беше много хубав!

75

Анонимен

преди 2 години

За да задължиш някого да направи подобно нещо на този някой трябва да му пука за работата му. Като знам какви са заплатите и условията в домовете и социалните заведения по-добре да си седиш вкъщи здрав, отколкото отровен да взимаш минимална заплата, с която след няколко години дори няма да може да си платиш усложненията от страничните ефекти.

74

Ха-ха!

преди 2 години

Чакам с нетърпение мобилното приложение, с което ще ловим ваксинираните по улиците като покемони ;-)

73

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Жал ми е за теб, защото аз самият съм бил в Германия почти 9 години. Един съвет. Носталгията няма как да я пребориш с висене в български сайтове, нито пък с надъхване колко сме тъ_пи българите. Последното го правиш, само за да се успокоиш, че си взел правилното решение, но щом толкова силно те гони носталгията, да знаеш, че цял живот няма да те остави намира. Или забравяш за Бг и живееш спокойно в DE, или си събираш багажа и си идваш тук. Потърси Слава Севрюкова в нета и чети...

72

А

преди 2 години

Някои като политици и такива като тебе евтаназирани !

71

Мери

преди 2 години

Доцент Кунчев да не коментира , че не се нарушават граждански права с въвеждане на задължителна ваксинация. Не е специалист - юрист и да не тълкува както 4дявола Евангелието ". Да не се грижи за здравето на други хора, когато те лично не са поискали неговия съвет. Зад исказването му личи грижа не за здравето на хората, а грижа за корпоративния интерес на фармацевтични компании.

70

Асан

преди 2 години

Плащай сега вакцините платени на вересия :)))

69

Анонимен

преди 2 години

МЕРКИТЕ НА КУНЧЕВ: ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, УВЕЛИЧЕНИЕ НА БЕЗРАБОТИЦАТА, ЗАТВАРЯЩИ БИЗНЕСИ, НАТРУПАН 30 ГОДИШЕН ДЪЛГ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА.

68

( '_' )

преди 2 години

А някой пита ли се, защо медиците не желаят да се ваксинират ?!?Риторичен въпрос.

67

Анонимен

преди 2 години

До Германец - "Umzuege" ... С "ue" да го напиша, че иначе нещо не го разбира сайта...

66

Анонимен

преди 2 години

Хубаво ще ги имунизираш задължително, ами как задължително ще ги накараш да подпишат инфо-съгласие, без да им нарушиш гражданските права?

65

Анонимен

преди 2 години

КУНЧЕВ, ОБЯСНИО НА ХОРАТА ЗАЩО ИМА ИНФЛАЦИЯ ВЕЧЕ И ЗАТВАРЯНЕ НА ФИРМИ?ЩОТО СИ МИСЛИМ ,Ч Е Е В РЕЗУЛТАТ НА МЕРКИТЕ ТИ... ПИСНА НИ ДА НИ РЕВАТ ДОКТОРИТЕ, Ч Е ЗАПОЧНАЛИ ДА РАБОТЯТ НАЙ- ПОСЛЕ .