103

ТикТок

преди 2 години

Сигурно са отишли на скалата да си правят тикток. Жалко за детето.

102

Пян_Гъ

преди 2 години

До Мнение 107: Така е. Казаното е кратко, точно и ясно.

101

Анонимен

преди 2 години

До МнениеНали се е намерил челяк, който да спаси поне едното дете, можеше да има 2 трупа вместо един :)) Майката явно е била във Фейса, да си лафи с кифли, да е благодарна, че некой е скочил в морето за да спасява, че 2 трупа требва да погребва, не един :)))

100

Мнение

преди 2 години

Само в България родителската безотговорност не се наказва. Това е престъпно нехайство, дори убийство - да позволиш на децата си да се къпят в бурно море в зона, която е неохраняема.

99

Анонимен

преди 2 години

По принцип има спасители, дето незнайно защо са такива.....хахахаха :)) Има от Перник, Разград, Търговище, Шумен, Добрич, Силистра, Русе....... само не и от Варна......хахахахах :))) Но челяка от Китен просто е бил в извънредна ситуация, требвало е да решава кой да спаси, решил е по-малката да измъкне, щото осъзнава, че не може да мъкне двама удавника :(( За да не му тежи много на съвеста, решил е да спаси дтето, не тинейджърката.....естествено това не е утеха, но да е мислила майката :(((

98

Менгеле

преди 2 години

До Анонимен 97 "това, че има флагове, няма спасители, бурно е, е без значение."-------- ти не четеш ли? И в коментарите вече на няколко пъти го написаха - пари са давали, ще се къпят! От къде на къде някой ще им забранява да се къпят??? Ама какво може да се очаква от пр.имати, които още от училище са дресирани да не мислят... /n ----------------------- "Майката българка ли е?" - има достатъчно снимки и видеа, и името на чаааавето се знае, всеки може сам да прецени от кои точно "българи" е майкат

97

Анонимен

преди 2 години

20 минути от обаждане на бърза помощ в града до неохраняем плаж на пясъка е доста бърза и добра реакция. не разбрах каква линейка търси тази жена на неохраняемия плаж? нямало линейка там? колко линейки трябва да имаме, за да държим по една на всяко празно място за всеки олиго***френ, който е тръгнал да се самоубива или пък не му пука за собствените му деца? тези хора въобще разсъждават ли? и не е само на морето или този случай. ходят сами по планини, падат, после мрънкат защо не ги намират????

96

Анонимен

преди 2 години

Голяма трагедия за огромно съжаление... Аз успях да извадя един приятел от средата на езеро, не е лесно да се плува с някой, ако не си професионалист, знам го. Добре, че този човек е успял да извади двете деца, а за третото... :(

95

Анонимен

преди 2 години

съжалявам, че ще го напиша, но това вече става български синдром. 'правилата важат за всички, освен за мен'. флаговете, вълните, неохраняемия плаж, не можещите да плуват деца..те тези неща нямат значение. после като стане белята, изведнъж се почва да се търсят институции, защо нямало спасител, защо било бурно, кой трябвало да научи децата да плуват и да се пазят. от всички кладенци вода, ама твърде късно. не знам за господ ли се е мислела тази псевдо-майка и как въобще има очи да говори сега?

94

Анонимен

преди 2 години

айде и тук дежурните ******ове..какви итн бургас те гонят, тези пък даже не са помирисвали правителство? какви президенти на частния плаж с концесионер и какво общо има президент или премиер със спасителите? то дори и в островните държави като великобритания, какво си мислиш, че кралицата ходи с каляската от плаж на плаж и дава кеш на спасителите? то да не е чичо в бойко, дето хвърляше държавните пари с джипката? ама вие само това сте виждали и това чакате да се случва.

93

Анонимен

преди 2 години

миналия август на сев. черноморие имаше големи вълни, но без мъртво вълнение. гледам един окаян спасител се убива да свири, ама нон-стоп. казвам му - обаждам ти се, че влизам да плувам, да не се притесняваш, а той отвърна - аз на такива като теб въобще не свиря, достатъчно е видя как се потапя човек във водата. ама тук е пълно с пияни шкембелии, дошли от горите, залитат, освен селска река друго не са виждали и да искам, няма да мога да ги изкарам, толкова са тежки, нахални и дебелоглави.

92

Анонимен

преди 2 години

Какъв човек трябва да си за да си пуснеш децата в морето на червен флаг? Айде кажете тва хора ли са? Майката българка ли е?

91

Анонимен

преди 2 години

така е. я шимпанзето, я вълните виновни. това, че има флагове, няма спасители, бурно е, е без значение. важно е да си правиш селфита, докато децата ти влизат в морето, а после да се правиш на драматург по фейсбук как нямало джетове, брегова охрана и марсианци да помогнат.

90

Някой

преди 2 години

Много е просто...при бурно море, не се влиза! Като се обърне каруцата, пътища много! Жалко за детето!

89

Радево време

преди 2 години

Имаше пари оставени за спасителите до 15 септември, нека фигуранта и ИТН Бургас кажат къде са парите? Виждате ли какво стана заради вашите кражби? Депутати ли щеше да купи фигуранта с парите? Излез и кажи???

88

Анонимен

преди 2 години

веднъж на кранево спасявах две деца чужденци, имаше вълни и мъртво вълнение; не съм професионален спасител. казвате, че спасяващите избирали кого да спасят - няма такова нещо, то не е практикер или била да избираш салата. всичко става инстинктивно, предполагам подсъзнателно издърпваш първото, което е близо до брега и ако имаш сили, влизаш за другото. в моя случай, за радост се усетиха и други хора и влязоха втория път, та го измъкнахме полуумряло и него. а тази 'майка' е за доживотен затвор.

87

Анонимен

преди 2 години

След Илинден морето се обръща, хората са го казали. Затова през септември на море не се ходи. Аз преди две години ходих в края на август и непрекъснато имаше мъртво вълнение. За какво да си давате парите и да не можете да се изкъпете даже.

86

Анонимен

преди 2 години

преди време, в англия майка беше изпуснала 5г. хиперактивно дете в зоопарка, вкарало ръка при шимпанзето, съотв. счупване и инвалид доживот. табели и решетки имало също. та, вървяха коментари кой е виновен: държавата, построила зоопарка? зоопаркът, внесъл маймуни? 5 годишното дете, ненаучило се да чете табелите? *** може би? накрая осъдиха майката.тук търсят охраната на неохраняемия плаж, сърдити на морето, вълните и държавата, флаг имало, а майката гледала от брега как влизат и се давят?

85

Анонимен

преди 2 години

Еми избрал е да спаси по-малкото дете, не е могъл да мъкне и двете деца, трагедия голяма :( Ако си мислите, че е лесно да влачиш човек в морето, значи нищо не знаете :)

84

Анонимен

преди 2 години

Морето не е за подценяване... Децата ми са добри плувци, едното плува състезателно и е обучен спасител, обаче сме имали дни, в които не влизаме във водата. Никога не разчитам на спасители или други хора. Ако вълните са големи, не знаеш каква беля може да стане на дълбоко. Съболезнования на близките на момичето, болката сигурно е страшна...