73

Анонимен

преди 2 години

Леле какви сте смешници. Каква кървава сряда бе? Два ритника и вече се писахте борци. Ако пази боже стане война ще сте първите дето ще се изпокриете в курниците на бабичките. Такава пародия сте всичките, че вече и за шоу не ставате. Скрий се Хаджигенов.

72

Samo minavam

преди 2 години

Революция, трябваше да има 1990г, когато Веселиновския ***, събра Другарите, на Кръглата маса. Тогава, разграбиха България. Всичко станало впоследствие, е производна, на това предателство.

71

нострадамус

преди 2 години

Хаджигенов баща ти ходел ли е Мека на поклонение пред КААБА. Вие протестантите няма да стигните до никъде с вашето плюене.Вие и босоногата се борите със зъби и нокти за власт но няма да ви бъде.ХАДЖИ още повече си нелицеприятен.

70

кой си ти бе

преди 2 години

десетки хиляди излезли :) не бяха ли десетки милиони бе хаджигенов/а . вие тримата овчари и мая общата ,с благословията на фигуранта , финансирани от един в Дубай се опитахте да извършите държавен преврат . тия платените яйцехвъргачи , хвърлящите павета и опитващите се да запалят полицаите , не са нормалните българите , не говори от името на нормалните българи . тия същите кел е6и не представляват мнението на нормалните българи . отивай да развяваш многоцветното знаменце .

69

Dinosaurus

преди 2 години

Истинската кървава която ще да е пепърва предстои! При такова нагло пренебрежение към волята на избирателите, т.н. народни избранници скоро ще видят дявол по пладне - пълни площади и истински протест, а не лигавене по кръстовищата. А Мая да си спомни белия бус и как наричаше "тълпа" тогавашните протестиращи в качеството си на депутат от БСП

68

Анонимен

преди 2 години

Полицейско насилие не видях. Видях "революционери"да нападат и заливат възрастни жени, и нападат майки с деца. Пак питам къде са тези"дето системата ги обива"? Да не съм пропуснал някоя промяна в социалното законодателство? Няма ли с бус купен с евросредства за обслужване на недъгави деца да се оптват да газят полицаи и затварят софийски улица?

67

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 2 години

на вас ви трябва да излезете срещу, не американски полицаи, които направо стрелят, а само срещу гръцки полицаи... от 300 до 5000 еврака и глобата ви отива направо в общината, как няма да я платиш, защото или работиш или имаш бизнес или не работиш и си на помощи

66

Анонимен

преди 2 години

Неуспелия адвокат на мафията се прави на велик, но ще дойде видовден и за него. Не знам какъв е бил Борисов , но знам, че при неговото управление имаше спокойствие и пари за всичко. Сега изведнъж за няколко месеца изчезнаха парите. Няма за заплати, за пенсии, за строителство и т.н.

65

данчо

преди 2 години

Трябваше да изкарат и танковете. Сега нямаше да е тоя хаос , а ред и дисциплина. И всички щяха да са ваксинирани .

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68Я ми припомни кмет от друга партия освен ГЕРБ да е бутал незаконни къщи и бараки? Борисов, Фандъкова, Ж.Тодоров и т.н. Бат Сали, Цветелин Кънчев и сега онзи с конската опашка от ГЕРБ ли са или други партии бяха, са? ГЕРБ се опитаха да ги вкарат в училищата. Проксито на ГЕРБ Валери Симеонов посегна на привилигеиите им. И кой скочи да ги защитава? ДПС и БСП!!! Та стига с внушенията!

63

Ганди

преди 2 години

Я да дойде тоя герой тука в САЩ да бута и плюе полицай, няма да се как ще му набутат ръчичките в и ще заприлича на суровачка

62

Анонимен

преди 2 години

Съгласна . Всички трябваше да ги арестуват и на стадиона по китайския метод.

61

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че Борисов беше прекалено мек с такива разбойници. Още в началото трябваше да извади водните оръдия и да ги разпръсне. Отвратитлни гадове бяха.

60

Анонимен

преди 2 години

Припомнете ми, освен обгазените, а първи започнаха протестиращите да пръскат, каква кръв на 2 септември миналата година? Какво възстание? "Диктатора"два пъти си подава оставката. Егати "диктатора"! Един път заради намазаните с лютеница бели коси пред Софийския университет. Втория път заради загубата на президентските избори. Ако миналата година си бе подал 3-ти път оставката не ми си мисли какво щеше да стане ноември-декември 2020г.като ги гледам сега убавците.

59

Анонимен

преди 2 години

Комунистчета. Навремето се изписаха стотици книги за партизаните как се били борели. Борците против фашизма след 9ти септември бяха дняколко десетки, а през 89та година се оказаха 38 000, които драпаха за по-високи пенсии. Видиш ли го такъв макар и на снимка удари му шамар.

58

Анонимен

преди 2 години

Ако лидерът на ГЕРБ беше диктатор, този сега нямаше да се пени от трибуната на Народното събрание, а отдавна щеше да е нахранил прасетата в Белене.

57

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, герп бият и тормозят българите за сметка на ромите. Ония ги отглеждат като в резерват и няма закони там. Даже герп натискат да се гласува с хвърчащи листчета, пак в полза ромите. Безсрамници, антибългари, кучета - герп

56

Ken

преди 2 години

Баси смешниците ! Срам за България са тези !Гласувалите за този и подобните му пришки как се чувствате ? Гордеете ли се с избора си ?Ако "не" - излезте на протест !

55

Анонимен

преди 2 години

Американска подлогя си ти Хаджигенов.Службите ти плащат ЦРУ

54

ИНаТ

преди 2 години

Слави изчегърта мутрите, които без него, защото облякоха фланелкете *** майките СИСТЕМАТА НИ УБИВА, изобща нямаше даже и 13 души в кофчега на мъртвеца да имат