27

Ossi

преди 2 години

Браво. Прав е напълно. Който не иска, има достатъчно свободни професии, бизнесмени, предприемачи. Е, малко по-трудно е от това да забавляваш децата до обяд и да имаш три месеца отпуска, но нека като отговорни за децата на едно общество проявят някаква елементарна отговорност. Нивото на учителите в днешни дни е такова, че не е сигурно дали не е по-добре детето да прекарва това време на улицата. Може да е по-полезно за него.

26

Анонимен

преди 2 години

До 31Даааа и е така вече 20 години....хъм 18 години от преди да има ковид ;)))Това не е крава - бик е и теле там няма да намериш драги.

25

Ами

преди 2 години

Нека го направят, пък да видим, каква е солидарността между нежелаещите Covid "ваксини". И най-после да видим народа обединен.

24

Анонимен

преди 2 години

Вие и-ди-от-и ли сте, че не виждате връзката-най-ниско ваксинираната държава е на чело на смъртността от ковид!

23

Antvx

преди 2 години

На мене звездите ми казват, че боцнатите лекари са не по-вече от 20%. Той ги вижда над 70%... Дали не живеем в различни вселени??... :)

22

Мда

преди 2 години

Смешно е, смъртността у нас и преди беше висока. А при тези, които беше ниска преди, е ниска и сега, каква е разликата. А да, те започнаха с третата доза. И така до следващите около 6 месеца, когато вероятно ще преобладава Ламбдата.

21

Анонимен

преди 2 години

Само дето си е наша работа ще се ваксинираме с блювочите ви или не! Който желае вече е отишъл и го е направил вече! Ние, който не искаме желаем да бъдем оставени на спокойствие.

20

Анонимен

преди 2 години

Още не са разбрали драскачите тук за ползата от ваксинацията . Повтарят едни и същи клишета без значение какви данни излизат и какви са резултатите във другите държави. Напълно безсмислен форум. ***, не ми пука за вас.

19

Анонимен

преди 2 години

продажниците и фашистите се множат повече от новозаразените .Добре ,че Мангъров отваря очите на хорта.

18

9mm

преди 2 години

Господин Макаров какво мисли по въпроса за задължителната ваксинация? Той е последна инстанция при всички диктатури.

17

Анонимен

преди 2 години

Напълно е прав! Колкото повече ваксинирани, толкова по-марсо в болниците и по-малко починали!

16

д-р Ох Боли

преди 2 години

Д-р Трифон Вълков още не е разбрал, че ваксинираните лекари също разпространяват заразата не по-зле от неваксинираните си колеги. Ще му се на колегата да са 70% ваксинирани, ама жестоко се лъже. Статистиката показва 20%.

15

еха

преди 2 години

Добре, че тоя няма власт. Иначе досега да ни е кастрирал "за наше добро". Това, че е лекар, нищо не значи. Има ги всякакви безумници говорещи всичко срещу пари.

14

СС

преди 2 години

Ти докторе Трифон Вълков какъв си Хитлер ли си кой си? Че да казваш кое е задължително и кое не? Комунист ли си диктатор ли си ? Цезар ? Сталин или Наполеон? хайде да не се изказваш като някой от джипката.... да не ти е бащиния България и хората да не са ти крепостни селени че да казваш кое е задължително и кое не!!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

До 9 с шльокавото име, *** в английска администрация. Само след седмица ще смяташ нашите за бързи, компетентни и високо образовани. Пробвай! Казвам го от опит.

12

До демагог

преди 2 години

Ама си никой и нямаш право нищо да определяш. ***!

11

Личен избор

преди 2 години

Дали да се ваксинираш трябва да е личен избор, особено когато се подписваш, че освобождаваш производителите от отговорност ако има отрицателни последици.

10

Анонимен

преди 2 години

Никой лекар няма да каже това. Никой. Защото знае, че това е временно разрешен препарат, който още е в процес на изпитване. Всеки лекар знае, че ваксините имат странични ефекти и не могат да се слагат на всеки под строй. А за тая искате точно тава. Каква е специалността на тоя лекар дето ги ръси такива?

9

Анонимен

преди 2 години

то и медиите трябва да носят отговорност за публикациите си, ама...

8

Анонимен

преди 2 години

Да, но те не искат!