80

Анонимен

преди 2 години

...ах тия сватби и кръщенета! Те са източника на заразата! И гурбетчиите естествено.

79

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че само други напр. гурбетчии са виновни! Българина никога не е виновен и ище нещо, забелязвам, че от държавна сигурност все още не са умрели всички, щом искат да дебнат!

78

Милен Младенов

преди 2 години

Няма ли да спрат вече с тоя гнусен театър???Целият спектакъл е абсолютно противоконституционен, следователно и незаконен!!! Всъщност е дискриминационен и репресивен!!! Модерен фашизъм!!!

77

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Знаех си аз, че гурбетчиите с техните гордо размахвани ваксинационни сертификати разпространяват заразата.

76

Анонимен

преди 2 години

Скоро идват строги господаркигосподари с ваксини по 2 цола, нежелаещите не се знае какво ще стане с тях.

75

Аз

преди 2 години

От вчера влизам в магазините и ме боли ***,никакъв *** не слагам! Чичката охрана в Лидл ми вика сложи си маската,а той носа му вън! Викам му :чичка виж хората всичка като теб,ти ше ве казваш наморник! И го сиктирдосах,казах му че е за дресировка ! Абе яяяя фак! Вируса0,1 микрона ,маската 50 микрона , къде е логиката ? Занеш кога ще ги слушам .... НИКОГА! Пълно НЕПОДЧИНЕНИЕ! Това е заповед ,не ЗАКОН! Ако утре има заповед да ни стрелят ако не сме с маски или вакси, дали не е престъпление а?????

74

До 81 ЦИНИК

преди 2 години

Тц , ако не си разбрал тези 14-15 % заразени са само с една доза. Имунитет се изгражда две седмици след втората доза. Та се чудя колко антиваксъри ще се тръшнат в болниците или ще намерят вечен покой.

73

Анонимен

преди 2 години

Естественно автобусите са виновни, пак по бедните ще го изядат. Бентлитата няма да ги закачат като влизат без маски навсякъде. Да не споменаваме тия лигавници колко пазят и че тия хора които се возят в автобуси нямат много пари и си ползват маската за еднократна употреба от миналата година 26 пъти прана

72

Анонимен

преди 2 години

Щакаме скоро Кунчев с чизми и камшик.

71

ЦИНИК

преди 2 години

Ваксанираните, сагъ Делта вирусо ша ви натръшка сите ! Он не признаа ваксини.*** тва ваксарите сте могу големи шматки уа ? И дупе да ви каат да дадете и вия жа свалите гащите.Остави ми жа агитирате и другите ,а ги свалът.Да не сте валат

70

До 78

преди 2 години

Толкова си независим, че като излезеш от ЕС ще мреш от глад и болести. Въобразявайте си колко сте независими.

69

До 76

преди 2 години

То е същото и с тия, които не носят маски, където трябва. Обикновено нахалство и безочие.

68

Анонимен

преди 2 години

Тоя ваксъра вече се кичи, че бил мнозинство на глоблен мащаб, важното как е в България, ние сме независима държава.

67

Герб

преди 2 години

Чакалите на баце вьв общината са огладнели - ще го отнесем ние пьтниците

66

Анонимен

преди 2 години

До До 66Мнозинството от леминги може да скочат в пропаст, аз не съм леминг.

65

Що е то антиваксъри?

преди 2 години

Социопати които само имитират социално поведение и човечност, но реално за тях човешкият живот и здраве са без значение.

64

До 66

преди 2 години

Вие не разбрахте ли, че България е малцинството на Европа? Или ние, ваксинираните, ще трябва да търпим още ограничения, претъпкани болници, да се тревожим за възрастните роднини, да търпим затруднена болнична помощ при нужда, заради "свободомислието" на малцинството на Европа???

63

Анонимен

преди 2 години

До До 60/68 "Мерките в Швеция накрая не бяха по-либерални от нашите" Когато мерките им бяха "либерални" Швеция чупеше рекорди по смъртност, въпреки, че шведите поначало имат известна дистанция помежду си, което е културно обусловено.

62

Анонимен

преди 2 години

До До 57/64 "Има. Но животът там е по-труден. И слагат много повече други ваксини, защото имат екзотични болести." Не виждам къде е проблема: нали пищите, че "либералните" страни са ви на сърцето. Какво като "се живее по-трудно: нали са либерални, точно както искате.

61

До 60

преди 2 години

Мерките в Швеция накрая не бяха по-либерални от нашите липсващи почти, а огромна част от населението им е вече ваксинирана. Или искате да се възползвате, че там повечето са се ваксинирали, а на Вас няма са се наложи? Друг път.