46

Анонимен

преди 2 години

Готови ли са САЩ да воюват с Русия за Украйна? Или да оставят нещата такива каквито са? Представяте или си днес когато САЩ са в криза, и са принудени да печатат пари от въздуха за да плащат на техните бюджетници - пенсионери, безработни и т.н. да започнат да печатат пари от въздуха и за малка Украйна, за ***, каквито са в очите на САЩ украинците! Какво ще прави хегемонът който вече не е хегемон, но претендира да е такъв? Да влезе в схватка с Великорусия за да загуби позорно и да падне от пиедестала, или гордо да отсъпи с аргумента - не си заслужава да се воюва за Украйна?

45

Анонимен

преди 2 години

На Русия не са и нужни нови зони на влияние, още повече изгладняла източна Европа или Украйна за да ги храни. Русия е световен военен хегемон и няма нужда от нови територии и сателити да укрепва, има достатъчно територии, мощ и богатсва. Това от което Русия има нужда е население - при територията, ресурсите и богатсвата с които разполага за да има оптимална икономика и е нужно поне 1.5 милиарда население.

44

Анонимен

преди 2 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери и техника от Русия, докато 50 милиона американци гладуват - скоро американците ще ядат танкове и ракети. А Русия от 10 години стратегически заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и никакво ПВО не може да ги спре. САЩ беснеят, Джо Байдън подскача свирепо срещу Русия и Путин, но нищо не могат да направят освен да насъскват васалите да лаят срещу Русия.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Защо все най-големите мъже все само такива мисли ви идват в главата. За мъже. :)))) Не ми отговоряй, само си помисли. :)))))

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54. Дрегера у вас какво показва?

41

Анонимен

преди 2 години

а съпругата на Наивнъй изобщо не й личи че женският й хормонален баланс има пукнатини или пък някакви разстройства. Излиза че на нея Новичока й помага. аха, ясно руснаците имат новичоци действащи само на мъже потънали в раздвоение на личността и макар гъзжата Навалан Олинковскурвая да има две Навалнета не й се налага да зацъква с което и да е от тях кат на улицата одът комбайнери багеристи и трактористи, майна филибето

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Бих пратил на руснаците, които гладуват, но знам, че Путин и олигарсите му ще откраднат И изпратеното .... :))))

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Навални трябваше да си остане в ЕС" НЕ, не трябваше. Такива ходове ще свалят Путин или по-точно той сам ще се свали. Предизвикването му да вкарва Русия във все по-голяма и по-голяма изолация е пътя към елиминирането му.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, дето написа: 19 милиона руснаци живеят под прага на бедността; а ти джанъм колко помощи прати на кои да е гладуващи в която и да е държава. един толко ясен пубертоид от порода пубер с три косъма на лицето 4 от които надничат от носа мупубертешки.

37

Анонимен

преди 2 години

Навални трябваше да си остане в ЕС, Русия не можe да се промени или реформира. Там законите са други. Да тпъгнеш да громиш корупцията в Русия е все едно да тpъгнеш да учиш талибан да не си забулва и бие женaта.

36

Анонимен

преди 2 години

До Васил Кефи как всичките ти постове имат една и съща ... неинтелигнетна форма ... намекваща за това, че завършваш с това, от което те е страх най-много: да не бъдеш разкрит, че си индианец. Или, за да не обиждаме индианците ... в твоя случай, руски колхозник.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Дори не четох статията ,само човек като види заглавието :)))" Путин точно така заръчва на руските граждани. Да не обръщат внимание на Навални. :)))))

34

Анонимен

преди 2 години

Дори не четох статията ,само човек като види заглавието :)))

33

У нас

преди 2 години

Има КПКОНПИ вместо корупция.

32

Анонимен

преди 2 години

Ко ме занимават с този толкова подходящ за опозиционно поведение ***. Тия дето финансираха поведението му си го искат на свобода за да го погнат те на свой ред за злоупотреби и финансови врътки. Все по силно е удололствието че най вероятно руските разведки са намерили леко управляем и убеден русофоб и те ти цък Навалнийка на портрет със седалката напред. А в РФ има още за какво да получи реални срокове. Ке умрем.кикотот се чуе в калиндора

31

Анонимен

преди 2 години

19 милиона руснаци живеят под прага на бедността и числото им се увеличава пропорционално на богатствата на корумпираната бюрократична машина и олигарси. Затова 53% от младите мечтаят да се махнат от евразийската ***..

30

А в Китай

преди 2 години

Режат глави за корупция. Някакъв извод?

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "А в САЩ и ЕС има ли корупция, или в САЩ и ЕС са чесни?" Навсякъде има корупция. А руснаците нямат държава, а корупция вместо държава. :)))))

28

Анонимен

преди 2 години

През 2014 Урсула фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

27

Анонимен

преди 2 години

Другата консултантска фирма, чийто бизнес е процъфтял по времето на министерския пост на Урсула фон дер Лайен, е Accenture, чийто директор имал за кръстник на децата си един от началниците в министерството. Между 2014 и 2018 доходите и от поръчки са нараснали рязко от половин милион на двадесет милиона евро годишно.