215

Б.

преди 2 години

Безсрамни, нагли, некадърни и *** търговци са българите....

214

Ми като не ви кефи

преди 2 години

Стойте си у Софето, бе! Писна ни да идвате с трошките си, да шофирате като дрогирани и да млещите пица на рарче "щот мноо сэпо, брат"

213

Анонимен

преди 2 години

Боже, каква селяния. Ами имате право на избор. По курортите, места за хранене - бол. Платили 9 евро за ядене и врещят, ами вярвайте че има такива цени в Европа, то само заплатата на сервитьора е 90 евро. В Любляна няма бира под 5-6 евро, и храна в ресторант под 15-20 евро. Някой даже изчисляват колко струвало хлебчето и кюфтето. За незапознати - тези стойности на хр. продукти, образуват около 5-10% от крайната цена на продукта, има много други разходи!

212

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Освен с диария се връщаш и с ковид

211

Анонимен

преди 2 години

Давайте мутри! Дигайте цените в грозните с бетонени джунгли. Другата година ще ми го ядете :)

210

Анонимен

преди 2 години

Само да отворят границите и всички отвратени от нашето Черноморие с радост ще избягат към Гърция и Турция! Само луд ще ходи на Черноморие, да се изръси пари като за нормална почивка в чужбина за да се върне от Черноморието с диария, отвратен от персонала, мухлясали хотели и надути до безобразие цени за ***! Който е ходил в чужбина повече не е стъпвал на Черноморието! По добре 2 години на хижа отколкото да си даваш парите на образи които не се научиха, че пари се правят с оборот!

209

Почивка

преди 2 години

Всички се чудите и се маете, защо аджеба хората ходят на нашето море, как толкова скапани услуги, високи цени и мръсен плаж привличат толкова българи. Ами просто е.. Тези хора не отиват на почивка. Всички отиват за евтин алкохол, евтини наркотици и секс. Дори и цените всичко да беше окей в слънчев бряг и другите "парти" курорти е безумно ден и нощ. Това не е почивка - това е алкохолен, дрога туризъм и за по отраканите и секс. Затова ще е пълно с ковид и без ковид. Без надежди за фалит!

208

.

преди 2 години

Не му е горяло заведението.

207

Анонимен

преди 2 години

И 1000лв да е щом има кой да плати какъв е проблема?

206

До 238

преди 2 години

Напълно съм съгласен,няма как без повишение на цените.Но и да вдигат заплатите.

205

ОщеМоже

преди 2 години

18 лв. Е и ?! А искате заплати по 1500-2000лв. После нямало пари за асфалт и пенсии,от къде да има . Всички цени са си нормални и еднакви на континента . За да станат и заплатите нормални цените трябва да са такива.п.п Германеца или Белгиеца получава 1500-2000? и плаща за бургер на 9 а 19? . Но и гражданската на месец му е 80? ( на месец не на година ) кабелна и интернет започва от 50? на месец . И си бачкат хората яко и цяла година чакат почивка от 10 дена . Още може направете ги по 28 лв. !!

204

Сериозен въпрос?

преди 2 години

Къде ги намират такива балами? Аз оставам с впечатление че на морето е по-евтино от колкото в София стига да не поръчваш от бара на какао и стария град в Несебър примерно. Всичко друго е доста евтино. Хубави порции на нормални цени. За сведение цените на бургерите в София са подобни на скаптобара и др.

203

само минавам

преди 2 години

От тези 18 лв за бургерджията я остава 3 лв , я не . Генералите с тирантите го дерат с 20 000 лв наем за сезона , а на държавата таратанци , бантустана го ние търпиме , че не ги изринем тези наглите , 30 години ни съсипват

202

Анонимен

преди 2 години

Глупости на таркалета, но ако си отишъл на море да мухаш бургери и да се наливаш като прасе си го заслужаваш.

201

само минавам

преди 2 години

До ДАЧИА РУМАНЕШАлоо , катуна !Кое ви беше скъпо бре , чадър , шезлонг по 4.50 ли ? Бира по 3 - 4 лв ли ?Монако , там идете , без пари било тва лято ....

200

хах

преди 2 години

До циникПич в Гърция имаше случай за вечеря - 800 евро за 2-3 порции скариди, бири и не знам си кво - говорим за Миконос. Това че си бил в някое село и си уцелил евтиното нищо не значи. Случая за който говоря имаше дори качена и касова бележка от въпросното заведение.

199

Анонимен

преди 2 години

Кафе с кола по 18лв за всеки от 3-мата, защото не сме били редовни посетители на заведението. Ще видят посетител повече ама на "върба сряда".

198

циник

преди 2 години

Кой каквото търсил-намерил. Аз си изкарах супер в Гърция за 14 дни, вие отивайте пак на море в България.

197

Доктора

преди 2 години

Току що ядох паста за 18 евро и пих вино за 19 евро в Италия .Давам ги с кеф ,защото обичам стомаха ,парите и времето си.На мутрите нито лев.

196

Анонимен

преди 2 години

Кат не ти харесва - Ибиса!