235

Не съм гербер

преди 2 години

До ГерберКато дойде времето да им бием шута на комунистите и социалистите , социалдемокретите , зелените и бембените , идийотите и мутрите и аз ЛИЧНО ЩЕ ДОЙДА ДА СИ ТЪРСЯ ПРАВАТА КАТО ГРАЖДАНИН И ДАНЪКОПЛАТЕЦ!

234

Един от митинга

преди 2 години

Какви права търсите от тия пикльовци , след като не са се явили при прокурорката да внесат жалбите си?Рашков колко им плати за да дойнат в народното събрание! Егати простащитата ви!

233

анонимен

преди 2 години

Доживяхме! Парламентът стана на крака да аплодира едни хулиганчета и то не дребни.Единият се подхилкваше,сигурно си викаше:"Ег*ати държавата щом ние сме й героите!"

232

Пиян - залян

преди 2 години

Тролчета , герберастки , агонизирайте като за последно ! Мутренското чекмедже - джипка е история , която някой ще пише от затвора !

231

Анонимен

преди 2 години

От всичко излъчено през юли 2020 се вижда насилието и само човек,който не разбира от право и не знае какво е престъпление от общ характер може да постанови отказ да образува досъдебно производство. А това,че по време на проверката някой не се е явил е бля блясамо търсене на повод и въртене в порочен кръг. А нещата са ясни- има престъпление,образуване на ДП,събиране на доказателства,обвинение,съд и да сме забравилидо сега. Това са престъпления,които се разследват за месец ,не повече!

230

Анонимен

преди 2 години

Неолибералът е умен човек. Но е подчинен на ***.

229

Гербер

преди 2 години

До 237. Ха-ха, колко си скаран с истината. И тиквата и ние се кефим страшно да ви гледаме сеира как се мъчите, докарахте държавата до тотален хаос и скоро ще се кефим как не ние, а другите от народа ще изхвърлят с камъни и сопи и жалкия фигурант и некадърното му правителство. Само гледай.

228

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е в депресия - мълчи като пън. Тиквичките са в истерия - корабът потъва, а те не можаха да ударят келепира, затова така са изперкали.

227

Анонимен

преди 2 години

Куки - садисти. Куки - извратеняци.

226

Паисии

преди 2 години

О ти *** - герберасте каде е твоят вожд - рапонии , в заичарника ли е сега

225

Анонимен

преди 2 години

ЖАЛКО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ТОВА КОЕТО НАТВОРИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

224

Тоя лъжец

преди 2 години

Е адвокат на тия ,,деца" и не е разришил да дадат показания в прокуратурата,защото според него нищо нямало да стане.Днес те пак мълчаха.Това го каза днес пред Цънцарова.Тези мошеници пак са скалъпили поредната мръсотия.,,Децата "изобщо не са били мирно протестиращи щом не са подали жалби и продължават да мъчат

223

Анонимен

преди 2 години

ХАДЖИГЕНОВ КОГА ЩЕ ПОНЕСЕ СВОЕТО НАКАЗАНИЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ЗАМЕРЯШЕ ПОЛИЦАИТЕ С КАМЪНИ И ПРАШКА.

222

ПОЗОР ЗА ХУНТАТА

преди 2 години

ДНЕС ГЛЕДАХМЕ НЕЩО НЕМИСЛИМО- БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ АПЛОДИРА ТИЯ КОИТО ИЗВЪРШИХА ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ- ХВЪРЛЯХА КАМЪНИ, ПАВЕТА, ПАЛИХА СЛАМА И ЗАМЕРВАХА ПОЛИЦАИТЕ С ДИМКИ И ЗАПАЛЕНИ БУТИЛКИ И ПОРУГАХА БГ ПОЛИЦИЯ

221

Полицай

преди 2 години

От 1-ви септември охраната на Президента и министрите се поема от руските служби ! Честита диктатура, мЪдурквци!

220

Даааа!

преди 2 години

Наесен , когато тълпите безработни, вирусни, бедни, *** тръгнат да щурмуват Мин. съвет и Президентството, тогава полицаите ще си бъркат в носа и ще гледат сеир как протестиращите налагат с тояги и камъни същите дупетати - днес съдници за насилие ! Е, волът като рие ,пръстта пада на гърба му ! ( умен е народът )

219

Вьзмутен

преди 2 години

Нищо не е свалено купища - герберасти са си по постовете

218

Дикеатурата може

преди 2 години

Да е свалена, само ако диктатора е избягал или е в затвора .А тука така се е окопал другото е че беше много роболепен към Меркел,,,,

217

тито

преди 2 години

До Анонимен , ком. 221........щом ще ги ринеш бг полицаите , да си внесем американски или белоруски / може и руски / , да не стават грешки !!

216

Бай Онзи

преди 2 години

До "анонимен" - гробарска подлого тиквата не дава по 50 лв на пенсионерите ! Тези пари са от народа български !! Парите на тиквата са в чекмеджетата и ти , галошкьо никога няма да ги видиш ...