46

Мая

преди 2 години

Най-голямата грешка на Слави е, че не ви даде по едно постче.Сега щеше да го гледате в очите и целувате краката и не само.

45

Ха-ха

преди 2 години

Майо ***, че от ДПС казаха да си провериш биографията, защото винаги си се радвала на подкрепата им! А и не се ли хвалеше, че ти си посочила...Пеевски?

44

izh

преди 2 години

Гледам тъмни вежди, руса коса. Продукт на бабешките химии. А какъв мерак имаме да изглеждаме естествено руси / за интелекта на блондинките ми е думата /

43

пенсионерка

преди 2 години

Най-добре си обирайте крушите и се отказвайте доброволно от тези мераци за "чиста и свята република"...Всички сте от един дол дренки, язък че се напъвах и гладувах да си изуча и изхраня децата и за какво...да ги мачкате сега и тях...щото те не могат да лъжат и крадат.....А ти специално госпожо...как пък ни капка срам нямаш от нищо, вече и фондьотена не ти помага на лицето, изкривила си се от злоба..

42

Анонимен

преди 2 години

Да идва по малкото зло Борисов и да го подкрепя Доган и да се свършва с този цирк !

41

Анонимен

преди 2 години

А тоя Хаджигенов е завършил някакво измислено право в Нов Български, а се прави на първия корифей в правото, представяте ли си?

40

noname

преди 2 години

Майче всички видяха и чуха какво каза Карадайъ, че си дпс и те стоят твърдо зад теб. Така че тия каламбури за други и не се опитвай да вкараш и ДБ в блатото в което си.

39

Анонимен

преди 2 години

Ами тениската която носеше....хехе.

38

Мая

преди 2 години

Сега вече дъщерните партии на БСП (изправи се...) И на ГЕРБ ( дб ) . ( Справка вижте си биографиите), подпрени отзад от ДПС може да направите непоклатимо правителство.Успех!

37

до 41

преди 2 години

Наха-ка го с арогантността и просто-тията които докара. Държат се като махлен-ски гамени, в края на краищата.Или може би избирателите им са същата категория , и се радват ?тая държава верно трябва да се закрие , щом неселението стигна до там да харесва тея клоуни. Положението е безнадеждно.

36

Анонимен

преди 2 години

Майче, Слави като ти е казвал да не се кандидатираш за кмет е бил умен и предвидлив, че срещу купения вот на ГЕРБ няма да се справиш. Ама ти защото си проста и алчна, сега вместо да си омбудсман, след новите избори ще гледаш парламента отвън.

35

Анонимен

преди 2 години

интересно че намесваш възражда с техните 2 3 процента а не казваш че освен за кучиндолеца гласуват и за онзи кривоглед *** ристю да българията. освен възраждането всичко друго е статукво.да не говорим че копейкин е единственият в цялата ни политика който може да говори смислено, без словоблюдство и заучени опорки и да аргументира. засрами се псе американско.

34

Анонимен

преди 2 години

Карадаа и каза, че е прект на дпс и галевица гледаше като накъкана.

33

Анонимен

преди 2 години

Тези повече няма да могат да минат бариерата, а ИТН се сриват двойно и това е ясен знак.

32

До Кибика

преди 2 години

Опитаха атентат срещу Карамански но уви си отидоха невинни души, а и те за това не говорят гадовете щото знаят какво стана на околовръстното в десет вечерта на 11. 08 .1995г

31

до 21

преди 2 години

Цялото Столипиново гласуваха за Мая. Дори питах един авер на бензиностанцията Хаджи Груев беше спрял да зарежда. Питах го що викат тези от махалата Мая.. Мая.. Да не би днес (беше последните дни на март някъде) да е в махалата. Момчета каза: "Не, бе няма я в махалата. Разнасят плакати и викат Мая.. Мая щото само Мая ще ни оправи. Казало мешарето, че Мая обещала да върне хората от чужбина и да им намери работа в България." Така, че *** и питай в Столипиново! Те ще ти кажат колко плакати имаше.

30

Анонимен

преди 2 години

"Аз предложих Пеевски"??!! Някой да помни кой се изтропа така на метено?

29

Анонимен

преди 2 години

Определено трябва да се забрани на българите извън България да гласуват.Те гласуват основно за ъчиндолеца , дпс и костя копейкин. Топва е пълен абсурд!

28

Анонимен

преди 2 години

Мдааа плюйте плюйте, ама факта си е доста видим ИТН е купена от ГЕРБ-СДС-ДПС.Ревльовците да викат колкото искат а пък групичката горе ще си ви краде и оправя с 500, вие обирайте теохите и тънете в мизерия !!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Маааааааааанолова, къде са майките от системата където уж ги убиваше ? Къде са? Що не са пред палатката? Що вече не протестират или им направиха живота по- различен? Къде са петте майки от "Системата ни убива"? Да не би да са убити? Няма ги. Или целта ти беше да влезнеш в НС и разпусна майките. Шо ще им плащаш сега дневни да протестират? ти си хитрата сврака с двата крака. ДПС днес те направиха за смях.