26

Анонимен

преди 2 години

хищниците в горите, планините, пустините и хищниците ние хората сме за това, за да консумираме, тия все едно отишли да молят лъвът да не яде, и да остане гладен, за тва нещата винаги се делят на две, хищници и плячка, не случайно природата го е постарала по този повод

25

xaxsasб

преди 2 години

До 21 - Ние също сме животни и може забравяш, че не лъва, а човека е цар на животните. А това как се грижиш за тези които те изхранват, определя какъв цар си. Да даваш пари на бедните? Това научи ли ги на труд? А случайно дали именно такива като теб не са причината бедняка, да си позволява да бъде бедняк? Като малък и аз давах на хората, разнасях чували с храна, ама сега съм на 30 и не гледам кой човек, кой прасе, гледам душата, а тази на животните, от които опитваш да се диферинцираш е чиста.

24

Анонимен

преди 2 години

животните имат полезна функции в живота им, тя е да нахранят хората

23

Анонимен

преди 2 години

Усвоиха някакви пари за НПО-то с тая акция, да има пари за заплати да могат да ги купят свински пържоли, от прасета транспортирани в камиони :)

22

Анонимен

преди 2 години

хора без работа

21

Наблюдател

преди 2 години

Вместо да ги транпортират, да ги мъчат и да не им пускат климатиците на животните, защо не им приложат карантина срещу луда крава, шап, птичи грип и какво ли още не. Да вземат да ги изколят на място и да ги засипят в дупки. Пък после да ви продават с лъскави реклами синтетично месо, пълно с витамини и минерали, които няма от къде другаде да си ги набавите. Всички ще станем еко-био- вегани и ще се храним с ароматизирани трици в лъскави опаковки, рекламирани по 24 часа по любимите телевизии.

20

Анонимен

преди 2 години

Офф това веганите са ба.си простите същества. В пътнически автобус ли да ги транспортират.

19

Ивето

преди 2 години

Аз протестирам , защото хората ходим по земята и абим асфалта ! Също така настъпваме мравките ! Спрете да излизате от вас, спасете мравките !!! ххаххахахаха

18

Да живеят прасетата

преди 2 години

Абе вие акъл имате ли? А спрете да колите живи животни за ядене няма ли да поискате?

17

Томичукалата до 18

преди 2 години

Дарявал съм кръв, дрехи, давал съм пари на бездомни хора когато имам и мога разбира се....идеята , е че има много хора в нужда, прасетата се ядът...как ги возят на кой му пука? На кой нормален човек би му пукало изобщо???? Прасе е -коли се и се превозва в камион...може би трябва в рейс с климатик или??? Хора без работа, с криви идеи, по-зле от шизофреници

16

Анонимен

преди 2 години

Не знам за транспортта, но животновъдството в България е паднало под всякаква критика.

15

Наблюдател

преди 2 години

Абе кой излъга тези дечурлига с джобни пари да ходят да се пържат на слънце за измислена кауза. Как ви дойде на ум въобще тази *** идея. Светът се тресе от проблеми, Вие за живите животни в камиони ревете. А хората дето се пържат по влаковете с часове, питате ли ги как са. Та даже и пари им взимат. Вижте какво става с държавата. Разчита само на инерция. Народа е в безпътица а вие за животните сте се замрънкали.

14

Анонимен

преди 2 години

До Томичукалата 10 - Бил ли си доброволц в организация, която помага на бездомни и сираци? Аз съм бил. 99% от хората са като теб. Все се оправдават със сираци и бездомни, когато стане върпос за нещо друго, но максималнот усилие, кеото правят е да кажат "Държавата трябва ..." и до там. Ако няма да помагаш, понене пречи.

13

ФАКТ

преди 2 години

Само вижте лицата и осанките на ''протестиращите'' това е достатъчно...няма нужда от думи :)

12

Анонимен

преди 2 години

Че нали ще ги колят за какво им е комфорт при пътуване?

11

House M.D.

преди 2 години

На вниманието на сегашното и бъдещите правителства!!! Безработица води до именно такива безсмислени протести!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 - Не знам пич. Защото като протестирахме, вие ревахте, че сме искали да унищожим държавата. Дори в тоя сайт имаш епричиви, да ни газаят с кли, да ни дебнат в тъмното и да ни убиват.

9

Ха-ха

преди 2 години

Да им имам грижите на протестиращите.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо не се протестира срещу геноцида над българското население и плана, който тече в момента ???!

7

Томичукалата

преди 2 години

Е как не??? Сираците прасетата ги яли.....животните важни...бездомните и те....света потъва стремглаво !