21

Анонимен

преди 2 години

Добра коалиция си направиха Нинова и Славун, ама не им стигат гласовете. Ще трябва да дадат от баницата и на Хаджигенчо , Мая и лодкаря Христо

20

Анонимен

преди 2 години

Бате толкова не ми дреме не е истина. Някой от вас да е видял някаква разлика от година до година в последните 21 години? Всичко си върви по формула без значение дали има бойковци, временни кабинети, костовци, царе, станишевци и т.н. Това цялото е цирк, който кара хората от ниските класи да се чувстват обнадеждени, че от тях зависи нещо. Кучето лае, моделът си върви и то не само тук, а в 3/4 от целия свят.

19

хаха

преди 2 години

Номинирания за премиер от чалгарите да обясни, защо днес в австрийската преса пише, че никога не е учил в Австрия, както той твърди и от университета в Клагенфурт отговарят на австрийските журналисти, че никога не са имали студент на име Пламен Николов.

18

Анонимен

преди 2 години

Тяхното поведение изглежда като самосаботаж. ----////----- ИТН е създаддна и съществува само за да отврати хората и накрая Бойо да се върне и да каже - видяхте ли, че пак на моя кацнахте.

17

Анонимен

преди 2 години

Еми хората за пореден път останаха излъгани . Дори и да приемем , че няма никакво задкулисие при ИТН / което едва ли е така/, излиза че хората на Слави изобщо не са готови да управляват .Нямат кадри . В коя нормална страна Пламен Николов би бил кандидат за премиер . Кандидатите за министри няма какво да ги коментираме .

16

Анонимен

преди 2 години

Българина не протестира срещу корупцията, а срещу факта, че той самия не може да краде ... от двама българи единия е предател ... затова положението е такова

15

1908

преди 2 години

Самата мисъл да се влезе в коалиция с комунистическата партия е падение, а превръщането ѝ в действителност - престъпление. Да видим до къде ще стигнат псевдодесните в падението си и дали ще го превърнат в престъпление.

14

мак

преди 2 години

На всички Радев им пречи, щял да вземе цялата власт, която доскоро бе в ръцете на оня без джипка. За т.лупа може, за друг не, нали. Не ми се вярва да има скоро правителство, винаги ще се намери някой, на който не му харесват кандидатите и така могат да се "забавляват" до безкрай. А времето без постоянно правителство тече.

13

за народа и супата

преди 2 години

два дни до края на театъра на пазарлъците и лъжите . чакаме да видим кой стои зад славчу .

12

иво

преди 2 години

Българският народ масово иска служебното правителство да продължи.Това е изхода.Трябва радикална промяна,а не подмяна.Целият гербаджийски корупиран модел трябва да бъде изчегъртан яко.Друг начин няма.

11

Анонимен

преди 2 години

Ще получи ,ще получи ,от ,,Козяк '' вече са се разпоредили!

10

Йовко

преди 2 години

Всеки нормален човек, отдавна си е тръгнал от тази държава и въобще не го интересува кой ще получи подкрепа и защо. Корабът отдавна е потънал и вече дълбае сериозно в дъното... И ако наистина се интересувате от целия този цирк, толкова по-зле за вас...

9

Болен Мозък

преди 2 години

"Два дни до истината".. ама коя е тая истина? На продължавне на статуквото, което ни разсипа? Явно ще чакаме световнатa анархия на хоризонта да ни удари, че да търсим някакви съществена промяна. Без метеж на статуквото няма да има промяна.

8

Анонимен

преди 2 години

Чудеса в политиката не стават, особено след публикуването в днешните броеве на всички медии на изказването на кандидата за министър на МВР от ИТН П.Илиев.

7

Анонимен

преди 2 години

ИСТИНАТА Е, ЧЕ НАИСТИНА : НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

6

Калеко Алеко

преди 2 години

Както се казва истината е предизвестена, Сестрите галеви и бойкикевците вече наточиха ножа който да забият в гърба на славунчо, а Импексова се договори с беквокалиста си, като и даде третия мандат, да предложи служебното му правителство за редовно с подкрепата на съзаклятниците от протестърската шайка ... Така че на славуца краят му се види, въпросът е дали сметките на фигуранта ще се получат и ще се сдобие с "редовно правителство", което сам е редил и то в навечерието преЦедентските си избори..

5

ЧЕТВЪРТА КАТАСТРОФА.

преди 2 години

ПРОВОКИРАНА ОТ ПРЕДАТЕЛЯ И РАЗЕДИНИТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ-РУМЕН РАДЕВ....... О С Т А В К А.....!!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Ще получи подкрепа ,разбира се , а тя ще бъде във вид на сложна комбинация от пръсти с открояващ се среден ...

3

Анонимен

преди 2 години

Истината боли :)

2

Анонимен

преди 2 години

Всичко е подготвено - ще се връчи мандатът на БСП и те ще предложат служебния кабинет. ИСНИ и ДБ ще го подкрепят и остава и ДПС-то. Добре са го измислили!