31

Реалист

преди 2 години

Все тая, катастрофата идва.

30

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ПРОБЛЕМ НИЕ ЧАКАМЕ...ДО СРЯДА,ДО НЕДЕЛЯ,ДОКОГАТО КЕЖЕТЕ...АМА ТЯ ДЪРЖАВАТА ЛЕТИ В ПРОПАСТТА.

29

Анонимен

преди 2 години

с нелепите си изказвания по ИТН и ченгесарските номера, Янев си отряза клона, това е.Ама иначе важното е, че прати пожарникари в Македония, па тука бабичките сами си гасят пожарите

28

sherlock

преди 2 години

"промяна на меките" (!!!????)

27

Калеко Алеко

преди 2 години

янеФ да внимава да си прочете листчето правилно, да не стане някоя грешка че после ще му теглят ушите, както се случи с клепоушко на Шипка, когат руският патриарх му чете конско пред очите на цяла България...Тези от хунтата на зеления чорап май прегрънаха идеята служебното правителство на фигуранта да стане редовно, което означава че ще имаме правителство избрано еднолично от един узурпатор, подкрепено от 3-тата и 6-тата полит.сили, което означава подмяна на вота на народа и крах на държавността

26

Кибика

преди 2 години

До анонимника с важно му е изчегърКВането: научете се най-накрая су хи кр ату ни, че се пише и изговаря"изчегърТване". И на твоя пост: като разбереш къде срт гладните друго ще виеш. Не сре тн ик.

25

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Бригаден генерал Янев,след успешно проведен мандат като...служебен премиер,предлагаме да бъде повишен в звание генерал-майор. (Съобщение-прокламация на Съюза на зап.офицери и генерали)

24

Анонимен

преди 2 години

все ми е тая кои ще управляват, важното е да изЧегъркАт до основи герберунгелите и смаxнатия ИМ в0жД кретен0ид

23

Друг Помнещ

преди 2 години

До БСП: БСП Влязоха във властта през задната врата. Благодарение на преврата, брилянтно осъществен от шайката военни, олигарси и паветни лидери. Единственото положително в това е, че стана безкръвно. И то ПАК благодарение на Бойко Борисов.

22

Fantomas

преди 2 години

Началникът иска да изчакаме до сряда. Питам, коя сряда?

21

Анонимен

преди 2 години

абе по принцип немам доверие на бивши военни, полицаи и всякакви други с пагони, и определено мисля че те нямат място в политиката и управлението на държавата

20

Анонимен

преди 2 години

Редовен за сега. Глобалистите искат след няколко години да правят световно правителство. Като първа стъпка от плана са размирици, които сега се случват, следваща е даване право на сзо уж централизирано да се бори с пандемията и после глобално правителство. В тази обстановка е по-добре да имаме редовен кабинет.

19

Анонимен

преди 2 години

ПРИ СЛУВЕБЕН КАБИНЕТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЩЕ ЗАГУБЯТ СЛУЖЕБНО

18

1

преди 2 години

До Анонимен-13 прав си не сме го избирали,но и тиквата не го избрали,затова,нека остане служ.правителство,особено дамаджаната,защото тиквата от друг не се страхува,пък каскета като падне,ще видим какво ще правим с него.

17

Анонимен

преди 2 години

до 13, е ние пък сме ги изберали, няма все джипки и псиXари да гледаме я

16

Анонимен

преди 2 години

НИЕ НЕ ОБСЪЖДАМЕ ИМЕНА А ПОЛИТИКИ...ПОВТАРЯТ ВСИЧКИ ОТ НЯКОЛКО ДНИ.С ДРУГИ ДУМИ ДОРИ И ЧИСТАЧКАТА ЛЕЛЯ МАРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР,ЗАЩОТО ВАЖНИ СА ПОЛИТИКИТЕ А НЕ ЛИЧНОСТИТЕ...ТОГАВА ЗАЩО ИЗОБЩО ИЗБИРАМЕ ЛИЧНОСТИ СЛЕД КАТО ТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ А ПОЛИТИКИТЕ...ТА НАЛИ ИМЕННО ХОРАТА В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПРАВЯТ ПОЛИТИКИТЕ А НЕ ОБРАТНОТО.

15

БСП

преди 2 години

Се опитват да влезат във бласта през задната врата

14

За Военен режим сме!

преди 2 години

И да идва на всеки няколко години слободия!

13

Анонимен

преди 2 години

Служебния кабинет трябва да стане редовен с мандата на БСП!!.

12

9

преди 2 години

ти до кой клас ходи на училище?