277

Анонимен

преди 2 години

Защо още го отразявате този неандерталец?Не ви ли е обидно и унизително?

276

Факт

преди 2 години

Боко скоро ще е с раирана ризка.

275

Смешник

преди 2 години

Огледала на вдякакаде боко у Кърджали има едно за 90млн там оди се огледай . Със твоя авер бай амет гушнхате доста от там.

274

На снимката

преди 2 години

Бати Бойко си закопчава ризата!?!Въпросът е,откъде излиза???Какъв е само "пич" - намръщен,гневен,ядосан и сърдит!!!Бате Бойко,каква беше,каква стана,че таковаха твойта мама???Такъв е реалният живот,и ти се изживяваше,като Господ Бог,но дойде Видовден и ти се оказа ненужен!Не плачи дете,дядо ти е невинен,както и ти излишен,спри да се показваш,дрънкаш глупости и излагаш!Както виждаш,един хубав ден се съмна и без теб - Самодържеца,Царят слънце и Господ Бог на целокупният български народ!!!

273

Анонимен

преди 2 години

Тишината в спалнята ражда безумия.Няма я мис га.щи,няма я Мата Хари,плеймейтки и пр..ки и боци е пощурял от липсата на платени ласки.Ех,мъка,мъката!

272

1280

преди 2 години

Мистър Алан Пардю или както му викаше покойния Иван Славков Батето - Мистър Пръдлю бе отзован от България заради вопиюща некомпетентност и нерагламентирани връзки с местния бизнес, та точно на този изкуфял дъртак ли ще е меродавно мнението, за 5 долара платени от лобистите на черепа ще напише каквото искат. Ама шом Бивол и фрогнюз пишат, значи е така. Чалгата не прощава !

271

Трол

преди 2 години

Дават ми по 5 стинки на коментар да ръся тъпотии. И по една фуния от вестник слънчоглед, аз съм супер хейтър.

270

Анонимен

преди 2 години

И американците и руснаците те използваха.Първите ти взеха 3 милиарда за непроизведини таралясници,а на вторите им построи тръба пак за 3 милиарда,от която намазаха сърбите,а за нас от трите по-дълги я.И всичко това на гърба на българския народ.Затова мястото ти е в затвора и никъде другаде.

269

Асан

преди 2 години

Буци голям плаж е ударил у Барцалона или е копал картофите у жегата :)))

268

Анонимен

преди 2 години

2 трола с 20 никнейма бълват тъпотии, вие сте задмониторни *** люпещи семки, много сте смешни хейтърчета жалки

267

Асан

преди 2 години

Не можеш да избягаш далече от народната власт :)))

266

Анонимен

преди 2 години

Ти не си отровен,ти си направо токсичен.Ти си българския щам на корона вируса.

265

Анонимен

преди 2 години

borisov turi si ushanka i ochila, da ne ti prasnat otrova v ochite i ushite tea toksichni partizani. posle pak suma ti medikamenti, protivootrovni serumi, levove...moje da niama v aptekite na vesko takiva serumi...?

264

Анонимен

преди 2 години

Този пъпеш никога не говори истината и е на вие с фактите ,чул недочул смесва всичко в един тюрлюгювеч на мисълта .Колкото и да вие всички от герб ги тресе от краха на вожда им.

263

пенсионер

преди 2 години

Борисов , остави ги да потопят България като при виденов и костов , нормалните българи ше им покажат как гази мечка .

262

До Анонимен 213

преди 2 години

продължение: Също пуска разни цифри в таблица, които НЕ доказват тезата и, но явно, че разчита на невежеството на другите. НЕ пуска други цифри, които говорят добре за БГ... Естествено не намеква за неравния старт на БГ сравнявайки я с други, резултат от разрухата от предишните управления. Има и явни заблуди като тази с чуждите инвестиции които започват да падат 2 години преди идването на ГЕРБ които го стабилизират - да не пада повече и то в период в който повечето други страни не успяват.

261

Анонимен

преди 2 години

borisov, skachai v banskite gasti i idvai da pluvame. ostai gi tea zmii da sa hapat po vratovrazkite i kostumite ;)ma sloji nekoi bulgarski gasti za reklama na nashte prirodni shivachi ;) ako ne, ima smokinovi lista ;)

260

Анонимен

преди 2 години

О, П..K.. П.. е с раирана блузка, райето и карето като цяло говорят за пандиза и за НЕспособността хората да бъдат свободни

259

Анонимен

преди 2 години

ГЕРп мразят другите, но викат вие защо ни мразите. Или ГЕРП мразят другите , че те ги мразят. Ами като взаимно се мразят и ГЕРП са мафия накрая така излиза.

258

Анонимен

преди 2 години

Най-после ГЕРБ разбра, че трябва да седи надалеч понеже другите не могат да ги траят.