92

моч

преди 2 години

НАЙ-НАКРАЯ !!!!! ДОЛУ ХУНТАТА НА ФИГУРАНТА !!!!!

91

БЪЛГАРИТЕ - СТРОИМ..

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ - ЧЕГЪРТА И РАЗРУШАВАШ ПОСТРОЕНОТО............ ЗАЩО..??

90

КОЙ ЧЕГЪРТА..??

преди 2 години

БОЛНИЦИ, ПЪТИЩА, ИНСТИТУЦИИ..??........... РУМЕН РАДЕВ И СИЕ........!!!.... ФАКТ.....

89

гражданка

преди 2 години

Горката НЗОК....Защо не им покажат и техните заплати..И сградите, и офисите вътре.....А касата не източва ли мен и всички нормални трудещи се граждани на РБ. Къде отиват парите, откога народа иска всеки гражданин да има "здравна карта"....да се вижда какво си внасял, а не да лекуват миганите с нашите пари....

88

1

преди 2 години

До Ох! Най-добре е обърканите като теб да ги оставим да лекуват. Така всички ще спечелите. Лекарите само губят от контакта си с вас. :)))

87

Напуснете Пирогов...

преди 2 години

ПРОТЕСТИТЕ СА ГЛУПОСТ.ЕФЕКТА ЩЕ Е НИКАКЪВ!КОЛЕКТИВНА ОСТАВКА-- ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Да си подадат оставките и да ходят в чужбина. И без това скоро ще има търсене в Гърция и Франция като вземат да напускат там заради задължителната ваксинация. А техните пък любезно ще ги поканим тук, защото още нямаме задължителна ваксинация и ще могат да работят спокойно.

85

Ох!

преди 2 години

Раздвоен съм и съм объркан като гледам как представители на най-благородната професия протестират в защита на корупцията в здравеопазването.

84

1

преди 2 години

До Ами,да.... "Подайте масово оставка!Работата в чужбина е далеч по- платена.Оставете прошраците на КАЦАРОВ и ФИГУРАНТА да бачкат там." Точно така :))))) Дори не става ясно, защо медиците ни търпят това отношение: у тях е и ножа и хляба. Те ще бъдат МНОГО по-добре платени другаде. ВРЕМЕ Е! В момента и в близко бъдеще имаме бунта на неграмотните срещу кадърните, като първите натискат за мястото на вторите. Да оставим вторите да станат първи и да им забием един мощен шут. :)))))

83

Ами,да....

преди 2 години

Подайте масово оставка!Работата в чужбина е далеч по- платена.Оставете прошраците на КАЦАРОВ и ФИГУРАНТА да бачкат там.

82

до протестърите

преди 2 години

от тук нататък ще ви стъжни положението, от една страна вече няма кой да ви плаща от друга народът ще се вдигне на ИСТИНСКИ ПРОТЕСТИ, ЗАЩОТО ЩЕ ЗАГУБИ И ТОВА КОЕТО ПОСТИГНАХМЕ

81

1

преди 2 години

До Театър Сълза и Смях "Ха-ха-хаааа......тези са смешници от най-висок клас!" Обикновения бачкатор като теб трябва да си знае мястото и да не коментира хора, на които и чехлите не може/няма право да носи. :))))))

80

дядо Йоцо,

преди 2 години

Ще стачкува ли мутрето Пламен Димитров от КНСБ ?. Сподвижника на тиквата!

79

Кацаров

преди 2 години

Да си викат, лошо няма. Да им спре заплащането докато го играят на обидени

78

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Ха-ха-хаааа......тези са смешници от най-висок клас!

77

:-)

преди 2 години

Много е удобно да протестираш скрит зад хирургична маска в защита на корупционни практики.

76

vlady

преди 2 години

Да представят исканията си пред протопрезвитер Кусан Хадавян и архиепископ Датев Акобян.

75

Сата НАТО

преди 2 години

Протестирайте жестомимически !

74

ОСТАВКА РАДЕВ КАЦАРО

преди 2 години

Кацаров-ОСТАВКА,СЪД ЗАТВОРРешетника-ОСТАВКА, СЪД , ЗАТВОР Каруцаров не намери доблест и човещина да БЛАГОДАРИ на докторите,които го спасиха от лапите на коронавируса, наместо това- кръвожадно и просташки реваншистки се нахвърли върху тях! Некадърен пръдльо,един пациент през живота си не е лекувал..!?

73

Анонимен

преди 2 години

Хайде прочетете малко за протестите в Пирогов. Такива е имало и когато слагат Балтов, имало и при смяната на почти всички предишни шефове.Ако са частна болница да си правят каквото искат, но те са държавна, значи министъра има право да смени шефа. Още повече след данни за злоупотреби от НЗОК. Според мен даже трябва да се сменят шефовете на всички болници, че кражбите са много големи.