238

маде ин Булгари

преди 2 години

Българският политик трябва да бъде оборудван с четири броя ***, за да може да ги подлага едновременно на всички (политически) посоки.

237

комитата

преди 2 години

а тез *** дето спазваха дисциплината и гласува като в венецуелския парламент кво стана ***///

236

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: 30 процента ? Толкова са гласувалите а те имат 22% от тези 30% :)Нищо повече от ГЕРБ....

235

Анонимен

преди 2 години

На тия целта им беше да не управляват. Това се видя още след първите избори. Искаха да си цъкат средни проценти и да станат нещо като ДПСто, само че не на турския, а на българския селянин. За щастие, им дадоха отговорността за втори път да правят правителство, и се видя че са един балон, който няма да изкара и до президентските избори. Красота.

234

Анонимен

преди 2 години

Тия живеят в някаква собствена реалност и не могат да осъзнаят колко смешни са отстрани. Имат се за големи мислители, а къде са тръгнали с няма и 30 процента да претендират за власт, и то по такъв нагъл начин. Това ли им е уважението към българския избирател? Или само техния вот не е купен. За маймуняка да не говорим, тоя за 2 дена ми стана противен колкото Радев

233

пп

преди 2 години

До АНОНИМЕНЗлобно дребно човече.Всички дребосъци са зли😀

232

Анонимен

преди 2 години

Кеф да ти стане. Толкова заслужена развръзка за тия катили. Само се пенявеха и плюеха 20 години. И сега ще усетят какво е. Ше влязат в историята като най-краткия популистки проект в България. Видя се че политиката не е седянка, и ме е много опасно селянин да се надцени. Дано спрат да се появяват след това.

231

Анонимен

преди 2 години

За Тошко и Филип с техните думи, важи: "там където природата е пипала и скалпелът не може да поправи.

230

USA

преди 2 години

НАИ НОУВОТО ИЗДАНИЕ НА ТОШКО АФРИКАНСКИ Е ПРЕД ВАС !

229

USA

преди 2 години

До АНОНИМЕН РОШАФ СЕЛЕНИН СЕЕДНО ГОЛА ТИКВА !

228

USA

преди 2 години

ЛОШ МАТРЯЛ ТОШКУФ !.......................АВРИКАНЕЦ !

227

АНОНИМЕН

преди 2 години

Не знам защо на Тошето му викат "пинчер",дали заради дребността или пък заради злобността.На мен той ми мяза на неугледен пудел-хем е дребен,хем е рошав.А злобността му е една такава беззъба,като на куче дето много лае,но не хапе.

226

Ваня

преди 2 години

Ааааа само недейте с лошо.Мутрите не обичат някой да навлиза в територията им.Ще настане голяма сеч,може да се самоизбият

225

хахо

преди 2 години

вси4ките *** които другите партии изгониха от редовете си се вляха в итн , пример кметът на благоевград , които е една фурнаджииска лопата обиоколил пет шест партии накрая акостира в итн . разпадат на итн е 100 процента сигурен особено когато неин вожд е мутра клоун .

224

НИКОЙ

преди 2 години

До Анонимен238 Да сравниш Бойко със Славунеца е все едно да сравниш морето с зеленясал гьол.Бойко може да е необвързан мъж,но има дъщеря,внуци,т.е. е имал семейство.А какво е при Слави-нито една връзка не можа да развие,не си намери подходяща жена достойна за "гениалността" му,дори извънбрачно дете не можа да направи.Самотник,единак и дълбоко нещастен човек-личи му по физиономията.Като му гледаш целят негативизъм няма как да не го съжалиш.Това е-предизвиква само съжаление.

223

АНОНИМЕН

преди 2 години

До по резил Е да,ти си "образец" на грамотността като след всяка дума сагаш запетая.

222

Пламен

преди 2 години

В София са едва трети.Печелят при хора с ниско образование и нисък социален статус.

221

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НЯМА ДА ЗАПОЧНЕ

220

ПРОВАЛ ЛИ!

преди 2 години

Това дали чалгарите ще се провалят няма никакво значение, защото до една година етническите, путинистките и чалгарските партии ще бъдат поставени извън закона, а ръководителите им ще бъдат принудени да се укриват, ако искат да се спасят от ударите на закона...

219

Истукан

преди 2 години

Ще се провалят на 100%. Не са по-добри от останалите.