391

Анонимен

преди 2 години

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ МНОГО БЕЗУМНИ СЪЩЕСТВА СА ПРАВЯТ НА УМНИ АМА НЕ СА

390

Анонимен

преди 2 години

До До 434 Няма такова нещо ти си един и същи ***, на пък ако можеш да ми отгаовориш научно от къде знаеш че "при коронавируса минават няколко дни преди да се появат симптомите и през това време човека сее заразата около себе си." НАУЧНО ОБЯСНИ А НЕ ДА МИ КАЗВАШ ЧЕ ТОЗИ ИЛИ ОНЯ ТИ КАЗАЛ И ТИ ДА ГО ПОВТАРЯШ, НАУЧНО ОБЯСНИ АКО НЯМАШ ПРИЗНАЦИ КАК ЗАРАЗЯВАШ НАУЧНО ГО ОБЯСНИ НО НА СЕБЕ СИ АЗ НЯМАМ НУЖДА ОТ ТВОЕТО ОБЯСНЕНИЕ.

389

Какво постигнаха

преди 2 години

... досега ? Имаше карантини водещо беше караннтинирането и там където най много карантинираха вълните от нови варианти на вируси бяха във пъти по-силни ...Така или иначе вируса ще си вземе своето ( за съжаление ) . Има държави напред във медицината успяват да спасят много от заразените,ама има и други във който е страшно и единствената и безполезна мярка е боя със тояги и крантиниране -- е там е стршно ,но то там си е страшно по принцип ,ако си болен .

388

Анонимен

преди 2 години

До До 420 "изолиране на ЗАРАЗОНОСИТЕЛЯ, когато се знае, че пренася заразата" ами как бе човеко няма да знае че пренася заразата това е неверно клише, ми щом имаш хрема и кашлица това са симптоми и трябва да се изолираш, какво се правиш че не разбираш и се опитваш нещо извън контекста да внушаваш, ВИНАГИ БОЛНИЯ ЗНАЕ ЧЕ Е БОЛЕН НЯМА КАК ДА НЕ ЗНАЕ ТОВА ДА НЕ Е СПИН, ЧЕ ДА НЕ ЗНАЕ, РЕДПИРАТОРЕН ВИРУС Е.

387

До 434

преди 2 години

Между "трябва" и действителността, разликата е огромна. Те така са си свикнали от преди - хваща ги грипа и те си ходят на работа и заразяват наред. Сега правят същото с коронавируса. Разликата с грипа е, че при грипа почти веднага има симптоми, а при коронавируса минават няколко дни преди да се появат симптомите и през това време човека сее заразата около себе си. Затова е добре всички да сме с маски където трябва.

386

Анонимен

преди 2 години

До "превенцията е МАСКИ и ВАКСИНИРАНЕ", да ти кажа това са глупости.

385

Анонимен

преди 2 години

Тия в Чехия ще ги надупчат яко

384

Анонимен

преди 2 години

До До 420 Малко си се объркал драги, сложих ти плюс по по грешка. Ти си един и същи *** но с много лица, днеска си на смяна.

383

всички конспиртивни

преди 2 години

Теории май се оказаха истина Щом във щатите НАСА отговаря за изхарчени милиарди и ви показват видеа който с нищо не могат да обяснят и то мнооого малко ,другото отнооово е засекретено -- ама не вие много знаете и всичко ви е ясно ,другите са малко хахо ....Колкото повече знаеш .толкова повече разбираш ,че нищо не знаеш ..

382

Анонимен

преди 2 години

Хората с признаци на респираторно заболяване незабавно и задължително да си остават у дома и да се лекуват, останалите хора да си живеят живота и да спазват дистанция тя не струва пари.

381

до 426

преди 2 години

Да но много пъти чух от специалисти ,че по време на епидемия масовата ваксинация води до вариант ( Д ) ,а след това и на всякакви други Трябва да се ваксинират само най-уязвимите групи . А водещ трябва да е естествения имунитет , а не принудителния ! Всеки който иска също трябва да има достъп до различен тип ваксина , ама чак пък задължително ? Не става въпрос за тролене ,учените не са единни .

380

герой наш

преди 2 години

Славянина вижда всички извънземни, и лошите ги ликвидира с мисълта си; затова и ще се бори докрай с тази измама, ще воюва даже срещу ваксините.

379

Анонимен

преди 2 години

До До 421... Ми заразения да си стои в къщи бе защо трябва дза ходи по магазините, нали за това има и карантина какво се правиш на интересен, болния човек си стои у дома и няма как да кашля по плодовете и зеленчуците, а ако има хигиена те трябва да се мият преди да се консумират, не продавай на краставичар краставици, болните да се самоизолират дори нямат работа по магазините какво не разбирате троловете....

378

Анонимен

преди 2 години

С вируса ще се справим, но как да се справим с конспиративната болест?

377

Анонимен

преди 2 години

С вируса ще се справим, но как да се справим с конспиративната болест?

376

Естествения подбор

преди 2 години

Е да оцелее по-силния организъм . Сега се прави опит да оцелее по--богатия организъм ! По време на чумите богатите са направили опит -- не са успели . Сега една невидима сила кара плевелните рибки да се вакснират и да се спре заразата , Затова знаещите казват имало е много епидемии ,НО този път реакцията е изумителна ....Много епидемиолози казаха как се действа при подобна вирусна пандемия ,НО някой налага по -друг начин на действие .мощно лансиран интересно единомислен от всички правителства

375

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Жалко че има толкова много наивници които вярват на *** а троловете са навсякъде и по радията и по студията и за пари очевидно повтарят глупости, трябва да се спасим от тях те са безчовечни лъжци но трябва умнете хора да ги разобличим, троловете са говорители на позора те са гласове на терора и на поробителите Научете се да ги различавате, те са между нас и просто повтарят лъжите си за пари понякога за много пари, разните му там професори.

374

До 421

преди 2 години

Заразеният киха върху плодовете в магазина, после ти ги пипаш с ръка, докосваш си устата, носа, очите и се заразяваш. Как дистанцията ще те спаси? Трябва комплекс от мерки като маски, миене на ръцете, дистанция, ваксиниране и т.н.

373

До 420

преди 2 години

Това просто не е вярно, защото е част от истината. Време е които твърдят неверни неща да спрат. Въздушнокапковите респираторни инфекции се предават чрез заразени капки от хрема, кашлица, говорене и прочие и превенцията е МАСКИ, дистанция, изолиране на ЗАРАЗОНОСИТЕЛЯ, когато се знае, че пренася заразата и ВАКСИНИРАНЕ.

372

Анонимен

преди 2 години

Троловете които за 20 ст. повтарят тая глупост за безсимптонното заразяване да спрат защото такова заразяване няма заразяват капките от болен човек от неговите симптоми може да е от кашлица или хрема или дори говорене. СПАЗВАЙТЕ ДИСТАНЦИЯ ПОНЕ ДВА МЕТРА И ИЗОЛИРАЙТЕ ХОРАТА СЪС СИМПТОМИ ДА СИ ОСТАНАТ У ДОМА И ДА СЕ ЛЕКУВАТ.