175

Анонимен

преди 2 години

Смисълът от приватизирането на ББР бил, че иначе щяло да стане като КТБ, защото никое държавно предприятие не завършвало добре. Ами отговорете на въпроса защо така се получава- заради всички алчни политици, каквито и вие отивате да бъдете. Защото не разбирате основния смисъл, че тези неща зависят от морала и принципите на управляващите, от изкореняването на корупцията. Като приватизирахте преди години толкова държавни предприятия какво се случи- всички тънат в разпад.

174

Анонимен

преди 2 години

ДБ са на Иван Костов хората.Какво да обсъждаме повече?Само вижте госпожата-кмет на район''Красно село'' и спираме да говорим!

173

Анонимен

преди 2 години

Имаш предвид този и неговите най- близки, които последните години са финансирали разни свои дейности с грантове от организации, принадлежащи на С00р00с ли? Тези дето насърчават еднополовите бракове и това да приемаме бежанци като една истинска европейска държава. За него ли говорим?

172

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов е за премиер.Христо Иванов е за министър на правосъдието.Татяна Дончева за Главен Прокурор,ако изобщо продължи да съществува тази излишна съветска длъжност.

171

иТн =на

преди 2 години

ИМАи ТАкиВИ НАГЛЕЦИ!!!сЛАВИ = на МОДЕРНИЗИРАНияТ ВАРИАНТ на б.бУрисов!!!!Ако не е ТРАГЕДИЯ ЩЕШЕ ДА Е МНОГО СМеШНО!!!!

170

Анонимен

преди 2 години

Истинският премиер на България би следвало да е Христо Иванов. Изборът на хората със заплати много над прага, на интелигенцията, на образованите, кадърните. За жалост, част от техните гласове отидоха с преференции посока СДС.

169

Анонимен

преди 2 години

Ами щом народа не го иска няма да е премиер,ще намерят друг.Кой обаче би се навил като вижда как се отнесоха с Василев?То е малко като булка на сватба и да не я хареса родата.Като кажат,че ееди каква си *** им доказвай после,че не е!

168

Икономист

преди 2 години

Истината никога не е помия. Аман от такива тарикати и финансови експерти като него. Фонда, управляван от Мики Маус губи парите на инвестиралите в него. Българите щаха да загубят, както загубиха с финансовите сделки на другото юпи Милен Велчев. Жалеят мисирките за Бойко Борисов, но това си е техен проблем.

167

-

преди 2 години

НЕЗАБАВНА "оставка" на ИТН!И оФчия народ да мисли като гласума!!!

166

Анонимен

преди 2 години

Гледах т.нар. "пресконференция". Тошко (а не журналистите) задаваше въпроси, а джудето Хаяско отговаряше "не съм бил аз", "не зная кой" и "не съм участвал". Ако това ви е новия модел, машалла!

165

Анонимен

преди 2 години

Създателят на Пеевски е мики Маус - Ники Василев

164

Курдо Коленков

преди 2 години

A oт коя квота беше министър в две правителства, а шматка недорасла?

163

И Тоз Нестава

преди 2 години

ИТН = Има Такива Нахалници

162

Анонимен

преди 2 години

Задкулисието вън!

161

Анонимен

преди 2 години

Тамън ги махнахме тези царедворци и придворния им шут Слави и вие пак ги върнахте да ги гледаме по телевизията. Има ли такива нахалници, като вас?

160

ей не се научихте

преди 2 години

ква еврозона другарки и другари,цялата държава е станала зелени чорапи и чалга зона,баси

159

Анонимeн

преди 2 години

А дано, ама надали ! Целия трепереше, подскачаше и се изчервяваше. А двамата сценаристи бяха с изключително недостойно поведение ! Обиждане и иронизирането на журналисти е запазена марка на друга персона, защо го повтарят? Обикновенно това е защитна реакция, както те хванат по голо дупе. Да не говорим за набиването на "Нали сте умна, мислете?" Това на всички го повтарят - и на Цветанка Ризова така се изцепи.

158

Анонимен

преди 2 години

Според мен единственият шанс на България е обединение на всички комунистически партии: БСП, ДБ, Мутрите. Те могат да поведат България към светли бъднини.

157

Анонимен

преди 2 години

Плачкай ники, плачкай, по-добре ти, отколкото майките и бащите ни. Безродник, глобалист, неолиберал. с една дума човешки ***

156

Анонимен

преди 2 години

БЕ КВИ СА ТИЯ ВЪПРОСИ, ВСЕ ЕДНО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ТИЯ ПАЛЯЧОВЦИ? НИ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ СА АУТ НАЕСЕН!