144

SS

преди 2 години

Който иска да се ваксинира.Негово право е. Но не можеш насила да караш хората да го правят.В къщи на семейния съвет взехме единодушно решение да не го правим.

143

АК-47

преди 2 години

Е, нали ти няма да се заразиш, замълчи най-после. Има ли нещо или някой на този свят, против което и когото да не си контра???

142

Анонимен

преди 2 години

Давайте повече трибуна на такива експерти, а не на бай Шилe и Гoджи

141

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ваксинираните могат да се зарязат с новите мутации, това са съвсем различни структури, от тази, за която рабпотиха ваксините. Нали удрят по-лесно и не с темп. и липса на обоняние, а с болки в гърлото и хрема. Голям пан аир са тия препарати, а.к.а. ваксини.

140

Анонимен

преди 2 години

Защо му обръщате внимание нантоя ? Дори неможе да говори. Става ми лошо да се опитвам да го слушам. Спрете да му пишете под статиите.

139

Анонимен

преди 2 години

Тоя съвсем изнагле! С какви данни разполагаш, бе, мунчооо? Върляй титлата и на село пенсиониран да гледаш домати.

138

магърян

преди 2 години

другия път вируса няма да те пусне

137

159

преди 2 години

Ако знаете немски или английски, прочетете за Доктор Райнер Фюлмих (Dr. Reiner Fuelmich) и Др. Дейвид мартин (Dr. David Martin), новините са от 11 юли и престанете да ставате смешни. Мдааа, няма да се хабя повече да давам информация, която може да бъде четена и анализирана от грамотни хора, не от тези цъкащи палчета надолы (може би $0.50) на палче.

136

До 129 въпрос-отгово

преди 2 години

Прав си! Защо толкова бързат да ни бодват? Странно нали? Инфо съгласие? Я да се факат! Нещо мирише и стадото не се усеща а се поддавва на страха! Абе ей тюффлецци, я се стегнете и не ги слушайте робитте на дявола! На мене само Бог ще ме упътва,не системата на лукавия !

135

159

преди 2 години

До ФактАко знаете немски или английски, прочетете за Доктор Райнер Фюлмих (Dr. Reiner Fuelmich) и Др. Дейвид мартин (Dr. David Martin), новините са от 11 юли.

134

Анонимен

преди 2 години

В западна Европа болниците са полу празни. Тестове се правят повсеместно, и на работа. Безплатни са за всички. Засичат се случаи на заразени, главно неваксинирани и с непълна ваксинация. За справка-в малка България има над 800 души хоспитализирани с ковид и над 100 в реанимациите .

133

Факт

преди 2 години

Има хиляда теории за коронавируса,обаче нито една не може да получи пълно потвърждение!И на практика се налагат силово определени мнения,зад които стоят бизнес и политически интереси.

132

До 94

преди 2 години

Не е грип. Има голяма разлика между двете заболявания. Боледувах от Ковид и бях доста зле. Температура, която те влачи поне 10 дни, дезориентация, ужасни болки в главата и безкрайно дълго, над 20 дни си болен. А по- гадното е после. Мой познат лежа 3 м в болница, защото вирусът му съсипа черния дроб. Той не пие. Друг получи адски болки в краката и не можеше да ходи месеци. Трети миокардит. Трудно си отива вирусът от теб. Хората са го измислили добре.

131

Анонимен

преди 2 години

Те вече преболедувалите се разболяват повторно, а мавгъра си каканиже своето си. ***! Колко ли народ ще си отиде заради брътвежите му.

130

До Анонимен 135

преди 2 години

Англия и Холандия не са най-ваксинираните държави в Европа. Случаите се увеличават, защото тестовете са безплатни и ги правят навсякъде. И освен това се заразяват предимно млади хора. Болниците си стоят празни.

129

Анонимен

преди 2 години

Този Мангъров,отдавна се компрометира.Защо още ни го показвате.

128

Анонимен

преди 2 години

Време е за ковид 21 .Пригответе си още 25 $ за новата ваксина .И така до края на света .Важно е далаверата с ваксини да не спира .

127

Анонимен

преди 2 години

Англия и Холандия са двете най-ваксинирани държави в Европа, и при двете рязко се увеличават новите случаи. Някой да обясни...

126

Анонимен

преди 2 години

Аз пък имам голям респект за животните.Те убиват само за храна,за територия или за защита на малките.Не убиват поради религиозни причини,насилие ,за власт и т.н. както хората :(

125

Анонимен

преди 2 години

Индивид, който се плаши повече от човек, отколкото от Господ, е животно.