432

СЛАВИ

преди 2 години

ТИ - СИ - ПОСРЕДСТВЕН - ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ. Остави на другите да разсъждават дали ЕС да става "държава"!!!

431

seira

преди 2 години

ДАМИ И ГОСПОДА,ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ЗА ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ:ГЛАСУВАШ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ - ПОЛУЧАВАШ БОЙКО БОРИСОВ + АХМЕД ДОГАН!!!ДОКОГА?!НАРОДЕ!!!!!

430

Певец

преди 2 години

Чалгарят бил певец !!!! Жабарят от Монд се е изгаврил със селянина от Учиндол, а той си мисли, че го слушат ! Цирк,госпожа Венче ! Никога България не е била толкова тежко унизявана - френски вестник да се подиграва с държавата ни- показа ни какво правим - "певец" -чалгар и истински мафиот ще огалвява държавата !!!!!!!!!!!!!!!

429

аз

преди 2 години

Всички знаем, че е Фики знае ромски знае турски все езици на чалгата.

428

Никос

преди 2 години

Ще ви оправи, колкото царя ви оправи. Ще ви посочи с пръст нов примиер, който е голяма тайна в момента. И ще завърши загубването на националния суверенитет на България и на българската валута, с което ще трябва да плащате дълговете на Гърция и целия ЕС /евро/. И децата ви ще научи коя сексуална ориентация е правилната. Само танци на пилон и оскъдно облекло за културния възход на нацията.

427

Глок

преди 2 години

Цялата революция е стани да седна.Догодина ще търсим нов спасител,некой като Лепа Брена.

426

Калеко Алеко

преди 2 години

Както винаги месията от Учин дол нарушава мълчанието си за са каже нещо покъртително и фундаментално от амвона на Фейсбук, сега явно си е намерил и премиер който за разлика от него е учил и говори езици ... явно Тошко африкански е изчерпал маймунджилъците си и сега ще се наложи да бъде заменен с друг чалгопитек ... !!!

425

No Coment

преди 2 години

Ако е за руски,то и ние ги говорим такива.

424

Даскала

преди 2 години

Всичко е хубаво за кадъра на Славчо, знае езици , чалъми , пози , защото е ***!А Вие какъв мислите ще предложи Слави , естествено че травестит!Вижте го какви ги ръси в "Монд"!

423

ЛИЛИЯ

преди 2 години

*** БЪЛГАРСКИ НАРОД ! СЛАВИ АЛГАР , БОЙКО *** ГОВЕДАР ! КАТО СТАДО ОВЦЕ ВКАРА НАРОДА В КОШАРА ! КАКВО НАПРАВИХА ЕКСПЕРТИТЕ МУ?НАЪДУХА КОРЕМИ КАТО ГАЙДИ ,УНИЩОЖИХА ПРОИЗВОДСТВО , ЗЕМЕДЕЛИЕ ,ЖИВОТНОВЪДСТВО ,РАСТЕНИЕВЪДСТВО , ИЗПЪДИХА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ДА СЛУГУВАТ НА ЕВРОПА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ , ПРОДАВАТ ЗЕМЯТА ВСЕ ЕДНО Е ТЯХНА !ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ПРОСТИ ХОРА ? АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ТУК И СЕГА , ДА ИМАМ САМОЧУВСТВИЕТО НА ДОСТОЕН ЧОВЕК , А НЕ ДА МИ ПОДХВЪРЛЯТ ОГРИЗКИ И ДА СЕ ПРАВЯ НА ЩАСТЛИВА !

422

Анонимен

преди 2 години

Говори чужди езици но като е предател и в историята на България е пълно с такива агенти от поп Кръстю до Фердинан и Симеон Сакскобуротски.

421

Анонимен

преди 2 години

На Слави БСП то му говори! Знаеме че ще назначи дърти комунисти или техните ча*авета, дето ги обучиха във Харвард с откраднатите пари за пенсии на нашите старци. Знаем, че ще докарат мърлячите, чиито деца учат с парите на фалиралите ни банки и ще лъжат че били върнали младите от чужбина. Ха, връзвайте им се! Ще върне само крадците и децата им, че да дооглозгат кокала. Чалгар преди беше само обида, но вече е диагноза!

420

Анонимен

преди 2 години

Ей, Чалгарската партия, експертите ви са гола вода. Експерт се става с 20 години трудов стаж а не с лаене по телевизията един месец. Приберете си експертите и ги върнете на ДПС и герб ОТКЪДЕТО ВИ ГИ ДАДОХТНЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА НОВИЯ бАРЕКОВ, ЕТО И КМЕТА КОЙТО Е ВАШ НОВИЯ НА бЛАГОЕВГРАД КАКЪВ Е СПУСНАТ ВИ ОТ герб ЗАМЕСТНИК КМЕТ НА кАМБИТОВ. ЖАЛКИ ПАТЕРИЧА ПАРТИЯ ГЕРБЕСТО ТУРСКА.

419

Анонимен

преди 2 години

До Слави Номер 1Вие, избирателите на медийно натрапваните Симеон Тиквоев и новата тиква, сте позор за българския народ! Вие сте Срам с ниския си интелект, вие сте Позор за мъчениците борили се срещу поробителя за да я има България.

418

Анонимен

преди 2 години

На Слави премиерът в сянка се вижда по застъпниците му в Момчилград и Крумовград, разобличени от Велизар Енчев - премиерът му е ахмед доган, а фигурантът премиер на Слави ще бъде новият Орешарски. Марионетка

417

дпс

преди 2 години

докъде е стигнала страната и какво е останало та един такъв човек да прави кастинг за премиер и да определя нещата в страна велика като тази.след такива имета в историяа формирали интефритета през вековете да се стигне до този *** да е фактор за справедливост и коректност, докато се хранеше от кинтите на божков и гергов ,паж на дпс и бсп и техните трубадури мая и "новите" стари отломки.тъжно е много и мрачно взе да става ..бягайте от военния преврат на ***

416

Ива

преди 2 години

Орбан и Вишеградската 4 са бъдеще...Щом Слави скача срещу Орбан - един от най-големите държавници в историята на ЕС,значи слави е глобалист... Иска ЕСССР .... сори Слави - по-добре патриотите или Възраждане..

415

681

преди 2 години

И чалга пеел...

414

Слави Номер 1

преди 2 години

Слави е лицето на истината и честността в България. Единственият, който не иска власт, а го е грижа за народа. Слави винаги държи на думата си. Той е достоен, справедлив, истински и независим. Подкрепям го със сто ръце.Свободата преди всичко! Заради хора като него аз съм горда, че съм българка. Завинаги Слави и ИТН.

413

Nov

преди 2 години

До Щура надпревараE тъпата Тиква с една недочетена книга как ни управлява толкова време. Заради такива като теб сме на това дердже. След изборите стържене до кокал, жива калинка да не остане.