35

има разлика

преди 2 години

Има няколко клана на евреите. Ашкенази не са евреи по произход, а хазари. А в последствие са приели тази религия. Те съставляват 80% от хората от тази религия и подтискат истинските евреи.

34

Анонимен

преди 2 години

по долу имам впредвид - евр.оат.ла.нтизъм.

33

Фред Халсгоу

преди 2 години

До до37На теб наркотици са ти ликвидирали сивото вещество.

32

Анонимен

преди 2 години

Кой нормален човек Християнин няма да мрази евреите. Които са запознати с Тората знаят какво пише там. За тези които незнаят ще кажа че там пише..евреин може да убие Християнин и не подлежи на съд и присъда. Това го пише черно на бяло в тяхната библия.И как ще бъдат уважавани такива които мразят Християните които сме в цяла европа и половин свят.Защо този не каже защо ги мразят ами щял да ходи с вдигната глава. Нямат повод за гордост по скоро трябва да се срамуват че Юда предаде Христос.

31

до 37

преди 2 години

Евреите сами се закопаха с това, че Пратиха Кисингер на среща с Мао, където се разбраха да ДеИндустрализират Запада. Тепърва, ще си сърбат попарата, щото по-големи Нацисти и АнтиСемити от Китайските Комунисти няма - през последните години, стратегически, се правят, че са първа любов с Израел, но още малко сила да наберат и Китайските Комунисти първо ще ликвидират Евреите, после Белите и така...

30

Анонимен

преди 2 години

А бе те евреи мразят евреи, какво оства за евреи и не евреи?! Пример: ортодоксалните евреи не понасят другите евреи и обратното.

29

Joan

преди 2 години

Имам приятели американски евреи. И сред тях има хубави и лоши хора като при нас. Но ми прави впечатление, че българските евреи доста антибългарски се изказват. Смятам, че доста сме направили за евреите. Първото, което четеш в книгите им е как след Турското робство българите сме ги малтретирали. Антисемитизъм не знам, но антибългаризъм със сигурност.

28

Дядо ПОП

преди 2 години

Докато няма справедливост ше има и омраза...........

27

МеждуВременно

преди 2 години

Китай си Купи бившите Филипс ПолуПроводници барабар със Заводите им в Хамбург Германия и Манчестер, Великобритания и цялата офисна база в Холандия и заедно с това допълнително си купиха и най-големият производител на ПолуПроводници във Великобритания, което им дава капацитет от 90 000 000 милиарда, да 90 Милиарда Електронни компонента на Година. Вече не Евреите, а Китайците притежават Света - ако разбира се, това не е новият им плат от Европа и Ню Йорк да ходят в Шанхай!

26

Анонимен

преди 2 години

Някои евреи се крият... в правителствата, парламентите, университетите, медиите, банките и на други такива места.

25

Анонимен

преди 2 години

В последните седмици много четем за евреите. Любима тема на *** и плебеи. Че, разбираш ли, евреите са единствените потърпевши от ВСВ. Още Юстиниан е гонил евреите, защо не пишете да него, а само за холокоста?

24

Хубавото

преди 2 години

На евреите е, че могат да осъдят всяка медия за антисемитски коментари. Не много, но сто хиляди евро не се намират лесно в тези ковидни времена...

23

Анонимен

преди 2 години

Там където има пушек има и огън!

22

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Причини за...омраза няма,но някои печелят...много пари,за да се правят на...жертви.Еврейството е нещо като...професия и иска време да се овладее.За това еврейските училища по света не са малко и се финансират...централно.Под формата на...добри намерения,еврейската самокапсулация върви с пълна сила по света.Всички срещу...нас,е добър източник на...доходи.

21

Бонго Бонго

преди 2 години

Каквото сееш, туй и ще пожънеш

20

Господ да пази от

преди 2 години

български евреин съсед!

19

ШабосГ0й

преди 2 години

аз работя само за Евреи - добре ми плащат!

18

Хаха

преди 2 години

Християнин съм, но по произход съм евреин. На външен вид съм семит. В чужбина съм бил дискриминиран не заради очевидно еврейския произход за който дори сам признавам, а заради българския. Медиите в чужбина откровено дискриминират българите и румнъците. Тази психоатака смачква малкото останало самочувствие на българите и започват да мразят сънародниците и произхода си. По-малко злоба, вярвайте в себе си и бъдете добри с останалите. Последните ще бъдат първи, но всеки трябва да поеме отговорност.

17

Верно ли?

преди 2 години

Германците са виновни за всички злини!На другаря Клаус Шваб сега Евреите ли са му виновни за провала с вирОса?

16

Историк

преди 2 години

Любопитен Факт - знаете ли, че в Римската Империя да си Об ря зан, се е е наказвало със Смърт?!