55

Анонимен

преди 3 години

Много *** и тарикат се навъди, коли без евро 6 и такива с големи двигатели и коне дори и евро 6 вън от града. Всички дизели, без значение кое евро са, вън. Който *** и се хване колата му как пуши се спира от движение на място и се конфискува и унищожава негодния автомобил.

54

ДО 57

преди 3 години

Тихо ,че ,,магнитски,, дебне -- и тогава вярно ще купуваме евро 6.

53

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Нещата се оправят с 50 кинта. Една камара приятели имам с пушещи стари коли, данък не плащат и минават преглед, уж не можело. Същата работа ще е и с тези стикери

52

Анонимен

преди 3 години

Всички коли без Евро 6 вън от София. Това искам аз. Толкова. Така е по всички цивилизовани градове в Европа. В София СРЗ е достатъчно висока, за да може човек да си позволи чисто нов малък и икономичен градски автомобил или по-висок клас незамърсяващ такъв. Хора от обслужващата класа към днешен момент карат огромни дизели, което изобщо не би следвало и да могат да си го позволят. У нас да имаш кола е прекалено евтино- това не трябва да е така.

51

До 37

преди 3 години

Къде е така бе, сме6ник ? Я отвори Google Street View и се разходи по улиците на някой голям европейски град - кеф ти Италия, Испания, Германия, Холандия, и виж какви коли са паркирани по улиците ? Масово автомобили от 90-те и тук там някое ново БМВ или Мерцедес.

50

Абе това герберите

преди 3 години

Го измислиха ,да не са някакви умни хора ...Барбата не спеше, всяка нощ измисляше нещо такова милиционерско, а после съдраните от гърбовете пари ги раздаваше както му беше угодно като ,,баща на народа,,

49

Бензин--ток

преди 3 години

Нека и на хибридите категорията да зависи от бензиновия двигател на него като му заминат гумичките на клапаните семерингите на буталата или ако се износят цилиндрите ще пуши като Пьотър първи . КОла на Газ --бензин палиш в студеното на бензин и след 400 метра си на бензин--- кола на ток-- бензин кара много повече на бензин за да зарежда--тук Аз виждам пълна измама ,че целта е екология и никой не може да ме обори !

48

SHEFA

преди 3 години

ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ БРАТЯТА РОМИ.НЕКА СИ КУПИМ КАРУЦИ И МАГАРЕТА.И ЕВРИ БАРИ ЪНДЪР ГРАУН.А АВТОМОБИЛИТЕ ЗА СКРАП.НАТАМ Е ТРЪГНАЛО И ТЕ ТАКА.

47

Анонимен

преди 3 години

Като почнат да канят "ЕКСПЕРТИ" направо ми се повръщаВ България експерт е равно на мало*умник без работа и каквито и да е знания, дори подсказва и за ниска обща култура

46

Анонимен

преди 3 години

ВЧЕРА СУТРИНТА СЕ ПРИБИРАМ ОТ ГЪРЦИЯ И СЛИД БЛАГОЕВГРАД НА 2 МЕСТА-ЕДНОТО ПРИ СЕЛО МУРСАЛЕВО-А ДРУГОТО ПРИ ОТКЛОНЕНИЕТО ЗА ГРАД БОБОШЕВО ИМАШЕ ТАКЪВ ДИМ ОТ ФАБРИКА ЗА НЕЗНАМ КАКВО ПРОИЗВОДСТВО НО ОТ КОМИНА НА ТАЗИ ФАБРИКА ИЗЛИЗАШЕ ТАКЪВ ЧЕРЕН ДИМ ЧЕ НЕ ВИЖДАХ НА 5 М-ЗАСТРАШАВАШЕ МЕ И БЕШЕ ПОТЕНЦИЯЛНА ОПАСТНОСТ ОТ ПТП-ТОЗИ КОМИН СЕ НАМИРА НА 15-20 МЕТРА ОТ МАГИСТРАЛА СТРУМА-А ВИЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ МИ ГОВОРИТЕ.-КОИ ИМ ДАВА РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ?-ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА-

45

Анонимен

преди 3 години

"Тези екошит промени са като да глобиш някой който си купува маргарин защо не си купува масло и така да му помогнеш."- С малката разлика, че ако умреш от мнгоо маргарин е все тая, ама ако къдиш с някой дизеляк 93-а ... мърсиш за мен.

44

Анонимен

преди 3 години

ДОлу тоя закон! Долу! Хора! Народе! Да изринем тая *** институция и да си сложим наша си... НАРОООДНА! За хората!

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Къа са бее! Покажи ги беее! ***. Хейъиш западната цивилизация, щото си мислиш, че си продукт на друга, ама несииииии ...

42

Анонимен

преди 3 години

Големи образовани хора ,а плановете им за промени са свързани с фантазии от детската градина.Тези екошит промени са като да глобиш някой който си купува маргарин защо не си купува масло и така да му помогнеш.Автопарка е отражение на възможностите не е личен избор и не говоря за брандове,а за възраст както и за избраните горива.А съвсем друг е въпроса кой замърсява повече този със старата който е изгорил 20 литра в месеца с 1 литър масло или този с новата който гори по 400 литра месечно ?

41

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли че,големите концелни като VW и Mecedes имат автоморги за токущо пройзведени автомобили.А ние тук с гайдите си караме 15-20 годишни кюмбета.Който пушат все едно че са на брикет.

40

шофьор

преди 3 години

Зимата в махалите се горят главно гуми и текстил, по селата е подобно - там хората нямат пари за дърва. Тецове имаме на въглища, от всеки строеж се вдига прахоляк, от всяка градинка тече кал при дъжд.То и евро 6 да караш с нашите горива няма да влезеш в нормите.Май еко стикерите са главно някой да вземе някъкви пари...

39

Анонимен

преди 3 години

Просто влезте и прочетете наредбата.Този специалист се е объркал за пореден път. Ако караш на газ, можеш да влезеш в по-горна категория от тази, за която си според бензиновия си двигател.Много умни хора се навъдиха, на две магарета храната не могат разделя.Ужас!

38

Анонимен

преди 3 години

Цели полета във Франция са пълни с закупени автомобили Тесла и други подобни, знаете ли защо? Защото хората не знаят какво да правят с тях след това! Жизненият цикъл на акумулаторите им е кратък, а рециклирането на тези акумулатори е реален и скъп проблем. Не е прието да се говори за това на глас, но тези технологии нанасят несравнимо по-голяма вреда на екологията и околната среда, отколкото традиционните двигатели с вътрешно горене.

37

Нормален

преди 3 години

Защо ни караха да взимаме удостоверения за монтаж на гозова уредби и да сменяме талоните в КАТ, а сега ще мерят газовете на бензин? Ако имаш газ е два пъти по-евтино от на бензин, кой луд ще кара на бензин ако има монтирана газ? Пълен абсурд!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Ами карайте новата S-klasse да не замърсявате въздуха, но вие сте *** и некадърни и не можете да си позволите кола за 200 хил лева!