89

пияница мистик

преди 2 години

Ама другарю Янев, за какъв изборен туризъм бълнувате? Той вече не съществува. Та нали за краткото си съществуване единственото което направихте Славуцата, сестра Галева, БСП и ДПС беше да премахнете ограничението за броя секции в чужбина. Сега в Турция като откриете 10 000 секции, да са през 100 метра и всеки българо-турчин ще може спокойно да си пусне гласа за ДПС. Доганя да не е луд да плаща за рейсове от Турция до България. Та вие такава услуга му направихте, че трябва да ви почерпи яко :)))

88

Янев

преди 2 години

Е марионетка на един предан ученик и последовател на Сталин нет человека- нет проблема, обаче историята е доказала, че проблемите си остават колкото и глави да отрежеш. И цената на енергията, и Ковид пандемията и ниските пенсии ...

87

Анонимен

преди 2 години

Янев, искам да те питам сега имаш ли чувството, че някой те подслушва?

86

Анонимен

преди 2 години

obstestvoto pravi zakoni, organi, instituti, slujbi da gi spazva...ama to kakvo e obstestvoto?! otroveno obstestvo ot diktaturata na ujkim komunisticheski saedinen proletariat, partizani, iataci, ubiici, iznasilvachi, podpalvachi, aristokratichni komunisticheski otroviteli, diktatori, spyoni, teroristi, agenti, kradci, offshorna smet.

85

Анонимен

преди 2 години

Ей, то само експерти тука, бате... кой от кого, по-голям. Всичко знаят, всичко разбират, че и мнение дават.

84

Анонимен

преди 2 години

ей, истински генерал, само да командва - другите да обират калая.и за тоя матряла не става.

83

Анонимен

преди 2 години

nikakvo glasuvane bez pari. ;-)))prezidentstvoto bez pari li glasuvat reshenia, ukazi..., evrodeputatite bez pari li glasuvat v evroparlamenta?!;)))) nie da glasuvame bez pari, a te da glasuvat samo srestu mnogo, mnogo, mnogo pari...;)))) aisiktir!

82

Анонимен

преди 2 години

toz ot lunata li padna?

81

Анонимен

преди 2 години

Янев, как е сега, имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

80

Анонимен

преди 2 години

Хипохондрицитe които се ваксинираха дали осъзнават как си пpee6axa организма завинаги. Някои ще умрат скоро, други ще останат инвалиди завинаги, трети ще умрат след няколко години. Страха и паниката са по-опасни от всеки вирус, а този специално дори не е и толкова опасен.

79

?!?

преди 2 години

Тъжно е, че така безотговорно се отнася с ваксината и ваксинацията дано не е поредният на чиято съвест ще лежат млади хора загубили битката с болестта. Жалко е това, че това вече зависи само от страшното което идва. Тоя е ясен!

78

Анонимен

преди 2 години

Защо привържениците на ГЕРБ се страхувате от МАСОВ ВОТ на тези парламентарни избори? За един приятел питам?-:)))

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "На тези избори,пътувате всички! И ГЕРБ и БСП и ДПС" Хахахахаха. Служебното правителство осигури на ДПС още повече мандати от обичайното, и си затваря очите как се гласува в турските секции. Причината е ясна: проруските слуги на Радев играят с протурските на ДПС, за да разкъсват пак България!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Съсел ти ли ще говориш за изборен туризъм бе льольо слави ги уреди да гласуват от тях си бе а тук венецуелски спецове ще ги оправят нещата само споко

75

Диана

преди 2 години

До Анонимен79 Никога не съм ползвала такън ник СТРНДЖА! Бъркаш ме с некой, значи! Истината е, че ти не можеш да спориш - само празни приказки, нищо конкретно, а това си е специалитета на БСП! Така че дори да си от ИТН, като говориш като БСП, ти си от БСП, значи, провеждаш тяхната политика, мислиш като тях...ИТН изобщо не е партия политическа! С тези първолашки сметки на Слави, с БСПарите, които той подари на БСП в последния парламент, тази партия е кораб без кормило - на където ви духне вятъра

74

Решетников

преди 2 години

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

73

Анонимен

преди 2 години

до " СТРНДЖАТА" " Диана"! -:) Виж сега.Тук не става дум за БСП! Борисов с години ви надъхваше преди избори да "смачкаме БСП"? Какво БСП бре? И то с бивш член на СДС Нинова? Я не на мен тия а?-:) ПОмним СДС нали? На тези избори,пътувате всички! И ГЕРБ и БСП и ДПС! За "патериците" не говоря.Те си заминаха на предните избори още!-:) Та така!Лъжеш и "спориш" с не когото трябва СТРНДЖА!-:)))

72

Диана

преди 2 години

До Анонимендо75Празни приказки - на пазара, БСП! Не можеш да обвиняваш човек пред целия народ без доказателства - човек е невинен до доказване на противното! Нека първо съда установи виновен ли е или не, а после да приказва насам-натам БСПто. Но за БСП никога не е имало и няма закони-те си правят кашите както баба знае! Важното е да очернят човека, а каква е истината няма значение! Ето затова БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

71

Анонимен

преди 2 години

Геше ще бъде още 6 години главен прокурор, защото постът му е мандатен, а не изборен. Затова беснеете срещу него, защото за вас той е недосегаем. А доказателства пред никой прокурор или съд не можете да представител защото ако въобще имахте такива щяхте да показвате от сутрин до вечер документи, а вие сами говорите празни лъжи.Разбрали, червен фен на комунизма и социализма?

70

Анонимен

преди 2 години

БСП винаги управлява и краде в тандем с ДПС. БСП няма никакъв интерес да спира изборния туризъм на най верния си партньор ДПС. Елементарно!