10

питане !

преди 2 години

Някой задавал ли си е въпроса :-- КАКВО ПРАВИМ в ЕС ?Не отговаряме на нито едно усповие !

9

сульо

преди 2 години

Чшш алоуу! Къде е българия, къде е ЕС фе! Ше ни занимават нас с някви си климатични закончета!

8

Анонимен

преди 2 години

требе да се гори италянки *** в ТЕЦ-овете , как смеят да спират келепира и далаверата тия от ЕС ...

7

Анонимен

преди 2 години

Ем нурмално уе! То нашти нали са силяци!

6

Анонимен

преди 2 години

Евала, нещо нормално и ние да направим!Направо не мога да повярвам!Климатичните закони са заложени в глобалната концепция барабар с ковида, като вирусчето е първата крачка,а екото е втората.Ще има забрани по-страшни и от ковидовите локдауни, а от маски доде сме живи няма да се оттървем.Не ми се коментира какво ще се случи с цените на отоплението и горивата!Това е втора стъпка към глобално, световно разорение на обикновенното население за сметка за спасяването на фалиралите държави, САЩ най-вече!

5

Говори Москва

преди 2 години

И каква е националната позиция от едно служ. правителство? Тези си мислят, че са вечни.Излагация 100%.Радеви измишльотини , подкрепени от болшевишки простотии.Да се махат по-скоро.

4

Германец

преди 2 години

Диваци сте

3

Не че нещо но

преди 2 години

Знаете ли, че Български се тласка с всички сили към Афганистанизация от така наречената "Дълбока Държава"-старци от ДС и мутри близки до Борисов и Гешев!

2

Shshs

преди 2 години

До 1 - Точната държава нацели брат ми! Като видя някой да си паркира автомобила в градинката го смазвам от подигравки и го питам дали имат пакистански паспорт. Половината народ сме пълни аборигени.

1

И как

преди 2 години

да го подкрепи - ние сме Пакистан, вие чувате ли се. София зимата е като Лондом преди 200години-пушек,смох,миризми,кал!!