61

Анонимен

преди 2 години

Коментаторите тук са великани на мисълта. В името на дарвиновата еволюция не заслужавате да бъдете съветвани за никакви мерки. Не заслужавате никой с над средно образование да ви говори, освен ако не е с висше по виолончело.

60

ББ

преди 2 години

е стига ревахте г-н професоре...администратор...живяхте си ок...радвайте се на живота...хората остаряват...трудно се приема но е неизбежно...

59

Анонимен

преди 2 години

До 86 :: Nov 18, 2016 Тома Биков е роден в Бургас през 1980 година. Бил е барман, хамалин, професионален актьор, журналист и политик-любител

58

Анонимен

преди 2 години

До АБЕ Колега, ти да не си някои "***", бе ;)), направо си пропуснал цяла епоха:: Караянчева: ГЕРБ трябва да спечели, обратното е хаосДаниел Митов: Радев сбъдна мечтата си да управлява::ГЕРБ скочиха за яз. Пазар дере: Източен е за 3 дни, манипулация на Радев

57

Анонимен

преди 2 години

Биков верно ли е завършил Югозападналия убиверситет Актьорско майсторство?

56

АБЕ

преди 2 години

Пионерчетата Биков, Манев, Караянчева, Сачева, Чебурашка, Тонката и пияница мистик не са се изявявали последните седмици. Да не им е СЕКНАЛ НАДНИКА покрай запорите на Шиши ?

55

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите ще спасят България. Вервайте си.

54

Анонимен

преди 2 години

някой останали да вярва че НОЩ-ниците са работили без париякой останали да вярва че НОЩ-ниците са работили без пари? за "здравето" на "българите". все слушаме - НЕ БЪЛГАРИ да ни работят. жипката и той така говори: "Моите кучета са също като българите трябва да се държат изкъсо"

53

Оф

преди 2 години

До кога ще гледаме и слушаме тази мУцуна?

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 - "Пенсионираха го и сега що си е намерил нова работа. Ами кадърен е.." --- Еее, човек, ти каза вица на вечерта! Точно щото е кадърен Данчето го назначава за консултант! Добре! Още малко ще кажеш, че такава длъжност винаги си е имало и Данчето си е мечтала да назначи някой за консултант, ама е нямало кого, щото този, кадърният, е бил зает. Трагично е. ...Надявам се поне да си млад, че да оправдаеш тази си наивност с младежки идеализъм... Иначе е направо трагично...

51

Айде махай се,

преди 2 години

хем си досаден, хем си и нагъл. Впрочем, ако има поне малко достойнство, като видиш какво ти пишат хората, сам трябва да спреш де се показваш.

50

Анонимен

преди 2 години

Пичоциии, как сте?

49

Анонимен

преди 2 години

Пълно е с кремълски *** тука. Поне 10 човека пишат по опорни точки и създават впечатление, че Кантарджиев е мразен или че не е прав. И в същото време, независимо от политиката, няма реален човек, който да не смята уволнението му за мерзко и глуупаво. И министърът е продажник, и кремълските ***.

48

Още помня!

преди 2 години

Още помня дните, когато сформираха щаба и всички ги гледахме с надежда, след което се разбра, че са *** на Бойко и всички надежди заминаха в канала.

47

Анонимен

преди 2 години

Едва ли сам се кани в телевизиите. Пенсионираха го и сега що си е намерил нова работа. Ами кадърен е, за разлика от доста хора тук!

46

Анонимен

преди 2 години

До ПОМНИМ 69Ти имаш ли идея какъв беше Кантаржиев по професия и длъжност и какво общо има с това, за което говориш? Не съм сигурен какво ПОМНИШ, ама има някакви несъответствия с реалността.

45

ПОМНИМ

преди 2 години

Кантарджиев ще го запомня като измамник - със Самолета за Дубай - откараха месо , а върнаха фурми . Трябваше да докарат маски , кислород и лекарства за Българските Пациенти - те измряха в мъки .Трябва да лежи в Затвор .

44

Анонимен

преди 2 години

Е, голям запек е тоя! Вместо да си тръгне мирно и тихо и да си харчи парите, които е завлякъл, тоя ни се показва по всички предавания и реве! Не усеща ли, че е досаден вече!

43

Публична информация:

преди 2 години

бай Бацил е бачкал във ВМА, после става директор на бацилника.Синът му е нач.клиника във ВМА и е направен в титла ДОКТОР и ДОЦ. лично от... бай ген Мутаф. Бай Бацил къта 600 000 - влога за 2019 - декларирани от него от "заплати", обаче не се посвени да излъже в ефир че са от застраховката на жена му. и видишли че бил много болен... голяма гад

42

Анонимен

преди 2 години

Младежкото ГЕРБ, подкрепяте ли Кантарджиев, хохо