178

защо докторе

преди 3 години

Днес Кантарджиев казал, че 500 000 лева във влогове, които е декларирал "от заплати" , всъщност били от застраховката на починалата му жена и даренията, които семейството му получило за неговата трансплантация във Франция!? Ами като е минала трансплантацията, защо благородно не ги дарихте тези останали средства на някой друг нуждаещ се, бе ДОКТОРЕ? Стигат ви парите от застраховката, а и нали ЛЕКАРИТЕ трябва да помагат на болните, или не? Смятам, че поведението е на недостоен човек,

177

ПроСоТо

преди 3 години

оле Боже!...."Не требало лекари да са сменят по време на епидемия"..?!?!?!..КАКВА "ЕПИДЕМИЯ" БЕ,"докторе"?!?!..ДЕСЕТИНА ЗАБОЛЕЛИ НА СТО ХИЛЯДИ "епидемия" ли е БЕ?!?!..."ЧУВАЛИТЕ С ХИЛЯДИТЕ ТРУПОВЕ",които ни обещавахте заедно с оня ОТКАЧАЛНИК с лампазите,КЪДЕ СА БЕ?!?!..Тоя е СРАМ за лекарското съсловие!!!!..Пенсионираха го СПОРЕД ЗАКОНА,но тоя пропищя небесата!!!..Вместо да каже:-"Работихме добре,благодаря за вниманието,оттеглям се в пенсия като ВСЕКИ НОРМАЛЕН човек!",тоя ЗАСКИМТЯ като настъпан

176

Бай Баяни

преди 3 години

Най-страшният октопод за милата ни родина е КОМУНИЗМА. Пипалата са обхванали здраво народа ни и го задушават до смърт. Лошото е,че е родил и малки червени октоподчета,които започват да набират сили. Тежко ни.

175

Биволъ

преди 3 години

До 192, То иначе как ще дойдат на власт червените кхмери. С избори-НЕ, с революции и метежи-ДА.

174

нагъл

преди 3 години

1 сме по смъртност от вируса.Виновен си ти некадърна шушумиго, другите щабаджии и Борисов

173

Анонимен

преди 3 години

Е с яка заплата и пенсия кои иска да бьде сменен - няма такива

172

Анонимен

преди 3 години

Нека Кантарджиев да обясни още веднъж, как ваксината не стигала до ДНК...

171

Седесар

преди 3 години

Министерства и държавни структури са пълни догоре с лакоми и умствено увредени болни старци като тоя от снимката.С един такъв утпадък по малко няма да налекне за държавният бюджет.

170

Старческа воня

преди 3 години

Старческото гето пак се е възвоняло че един пенсиониран нескопосан не кадърбник е отритнат от системата поради престъпна старческа инфaнтилия като неразбиращ свойството и значението на това ,което върши.Голяма драма ,че всички старци ще бъдете скоро вън от управлението.

169

Стефан

преди 3 години

До АнонименА работата на Мика Зайкова е да управлява държавата и да кове закони.....Еееех ...

168

Анонимен

преди 3 години

Работата на лекарите е да лекуват, а не да се правят на палячовци по телевизията, да плашат хората и да обясняват, че или с маска, или с тръба в устата!

167

ree

преди 3 години

Когати не достигат лекарите в цялата страна, не виждам какъв е проблема този човек да придължи своето дело.Шапка им свалям на всички лекари, които са в България и работят. Всички видяхме репортажи на върнати от пенсия доктори...просто заЩото всеки човек с акъла си и получена диплома с медицинско образование..в една Гърция да отиде ще има по-голямо уважение.

166

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев да ходи да си гледа старините,понатрупал е парички ,да си ги харчи със здраве!Айде холам де, има и млади и кадърни хора нека да поемат те работата!!!

165

Непозната

преди 3 години

Последните 10-12 години в държавната администрация в България бяха пенсионирани твърде много хора, които не искаха това. Не виждам защо точно за Кантарджиев трябва да се прави изключение. Случва му се това, което се случва и на всички останали.

164

Анонимен

преди 3 години

да се види,че комунизма е чумата на хилядолетието ----=====------ *** той Кантарджиев е комунист, ***! Нали не мислиш, че станал направо от БСП, без преди това да е бил БКП? И плюе Костов.

163

Хахах

преди 3 години

Уважаеми бай Шиле,Когато се обвържеш политически, а не професионално, не можеш да очакваш, че няма да има политически мотиви когато вече не си на власт. Година и нещо тормозихте и всявахте страх и паника сред хората, като мотивите Ви за това бяха, освен професионални, така и лични, сега просто ви се връща.

162

Сата НАТО

преди 3 години

Какъв млад човек си преставяте на мястото на професор от подобна величина и то на върха на пирамидата!?------=======------ Например да не е комунист, да не е прос так и садист, да не плюе по демократичните реформи в здравеопазването и да не е със зелени чорапи. Тоест, да е антипод на Кантарджиев.

161

Сата НАТО

преди 3 години

Казах, че идва краят на гордото подсмихване и идва истерията и тропането с крака. Някой да се приготви с рулон тоалетна хартия да му бърше лигите и со полите.

160

emigrant

преди 3 години

Гледам дежурните,червени кле пар ници,дето се загрижили за младите,красивите и умните!?Изтъкват доводчета,дето могат да омъглят баба ти мара чистачката,но не и хора с мозък и мислене!Какъв млад човек си преставяте на мястото на професор от подобна величина и то на върха на пирамидата!?Ами сигурно чакат 100 токущо завършили червенужковци,мамини синчета,да ги направят директори направо от студентската скамейка,та да не ходят в Кембридж,че ги чакат там с пита и шарена сол!!Чер вена па смина!!

159

Времето

преди 3 години

Времето е безпощадно и важи за всички от къде на къде ще се смята да по-специален или богопомазан / богоизбран.