39

DB

преди 3 години

Привлекателен за бомбите и ракетите...

38

Новият Кордон

преди 3 години

100 години от първия кордон срещу Русия.

37

Зозо

преди 3 години

Хахахахааа, че Рундю кога е работил? Цял живот пърдял по поделенията, а сега и в президентството. Какво свърши за 5 години? Нищо :)))))))))))))))))))))))))))))) Ааа да, изхвърлиха го като кирлив ф е с от Естония :)))))))))))))))))))))))))))))

36

Народ Будали!

преди 3 години

Радев търси под вола теле! България е много богата държава но това се пази в тайна. Народа си няма и идея какви полезни изкопаеми има на нашата територия. Навремето СДС закриха Националната Геоложка Служба напълно умишлено. България има полезни изкопаеми за трилиони долари. Освен златото коеото е по известно имаме още поне 15 други редки метала някой дори по скъпи от злато. Имаме газ, имаме и нефт. Но това е в графа "строго секретно". Американците знаят къде са всички залежи и скоро ще дойдат.

35

Ловец на глави

преди 3 години

От САЩ казаха има корумпиран действащ политичесйки лидер! Кой е той? Помислете - назначил любовницата си на два държавни щата /доказано/, не е летял но получил 25000 лв. народна пара за нищо /доказано/, взел комисионна по нереализирана сделка / ако се разрови сигурно ще се докаже/, обещал на Слави някои неща за медийни позиции / полу-изказано от самия Слави/. Ако се поразгледат още неща ще има и други зайчета.....

34

Анонимен

преди 3 години

ДА ГО ТУРЯ НА ММАЙКА ТИ ИЗЗРРОД ММАФИОТСКИ

33

House M.D.

преди 3 години

Значи и за Румката България не е държава, а просто някаква незначителна част от някакъв, никому неизвестен, регион.

32

вижте картата

преди 3 години

По времето на соца преднамерено не се развиваше инфраструктурата север - юг. Целта беше всичко да преминава с посредничеството на Русия. Това се отнасяше както до свързаност между държавите например България - Полша например, така и вътре в държавите. Като Русе - Пловдив например. Показателно е че правителството на РР още с встъпването си в длъжност прекрати строителството на тунела.

31

Special Agent

преди 3 години

Ние отдавна станахме привлекателни за Интерпол, Европол, ЦРУ и ООН, товаришч Зеленочорапов.

30

Народ Будали!

преди 3 години

Привлекателен регион но за кого? Нашият "регион" и сега си е привлекателен. Хората чак от Канада дойдоха да копаят нашето злато. Направиха една от най големите златни мини в Европа. Миналата година откриха трета мина която вече има добив който надмина всички прогнози. Междувременно и друга фирма от Канада вече е заявила терени и прави проучвателна дейност. Хората си идват и си копаят злато и др. работи и си изнасят милиардите и всичко е точно. След още някоя година ще "открият и Газ и нефт...

29

Анонимен

преди 3 години

Радев Работи ТИ че смо ла ла ла

28

Анонимен

преди 3 години

vlady, най-адекватният ти коментар, и без да пишеш за презвитери

27

Наблюдателен

преди 3 години

Не му се сърдете на Радев ! Той толкова си може ! Наивния български народец е за бой ! Този който е носил фуражка на главата - НЕ СТАВА за държавник ! Тях във военните училища са ги учили, че срещу тях винаги има враг. А в политиката и особенно в държавността трябва диалогичност, плурализъм, обединение и уважение и на мнението и на другите. Тогава ще имаме силна демокрация и държава ! Като го гледам него, пък и марионетките му в правителството - това е невъзможно !

26

Гражданин

преди 3 години

***, с всичко, което правите и ти, и служебното ти правителство само отблъсквате и хората, и инвеститорите. От един месец в страната се е настанил страх, хаос, напрежение и в институциите, и сред обикновените хора. Ама ти не го виждаш в сляпата си омраза и ярост към Борисов и ГЕРБ. Но тъпкано ще ти се върне.

25

дядо Йоцо

преди 3 години

Няма по достоен президент,милеещ за държавицата ни! Поклон г-н Радев!

24

Анонимен

преди 3 години

"Три морета" е инициатива на САЩ. Правилно. И ЗАТОВА РАДЕВ НЕ МОЖА ДА ОПЛЕСКА НИЩО. И слава богу, защото без малко да ни натика за 16та републка.

23

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

НАШИЯТ РЕГИОН ЩЕ СТАНЕ ПРИВЛЕКАТЕЛЕН КОГАТО ИЗГОНИМ ТЪРТЕИ КАТО РАДЕВ ОТ ПОЛИТИКАТА, ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, НАУКАТА, ОБРАЗОВАНИЕТО, ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА.... И ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СЪЩО.

22

ГЕРОАКТИВИСТ

преди 3 години

Само като чуя името Радев и *** хваща диария. И да повръщам почвам. И бяс *** фаща. Не моем си намера място и обикалям и се блъскам в стените. Излиза ми зелена пяна на устата и очичките ми кървясват. Спрете вече с тоа и руски и американски и китайски и секакъв агент

21

Анонимен

преди 3 години

А защо ДАНС не влезе в президентството *** провека, смятам, че ще намери интередби неща - аферата с Грипените, аферата с високопрпходимите автомобили за Гранична полиция?

20

Майора

преди 3 години

Как да работиш след като нищо не си направил досега , освен да назначиш правителство по поръчка и да изпълнява целта- всички служби да бъдат обвзглвени и начело да стоят удобни на теб хора!И какво признание имаш след като всичко в международен аспект се дължи на ББ!Ти освен да отричаш всичко направено досега знаеш ли? Говориш за кпрупция , а назначи съпругата си на 2 длъжности,прикри записа с ген. Стойков , избран бе с помощта на Решетников! На на това здраве ми кажи!