16

Анонимен

преди 3 години

Няма доказателства за малки зелени човечета в САЩ, защото те са в Крим.

15

марги

преди 3 години

Демонични явления от духовния свят, проникващи и във физическия. затова са необясними с научните ни методи.

14

реалнафантазия

преди 3 години

Това което очакваха много хора... повтаря се сценария проект синя книга.Дезинформация в дезинформацията. Никога няма да разберем истината. :)

13

Анонимен

преди 3 години

Легендите на древните народи говорят друго -=====- ти на легенди ли вярваш или на добствените си очи и разум?

12

Фин

преди 3 години

Със сигурност няма извънземни, рано или късно това ще стане ясно и на най откачените стойчокеревци. Необяснимити видения, било то външни или вътрешни са от същества, които не са материални и не са от нашето измерение. Не случайно както се появяват така и изчезват - бързо и безследно. На пропадналото и бездуховно човечество, ще му трябва много време за да ги разбере тези неща. В древността хората са общували със същества от етерния свят, есенция квинта, петия елемент.

11

Сата НАТО

преди 3 години

Извънземен живот няма - пише го и в Библията.

10

Анонимен

преди 3 години

Сигурно ше искат да налагат "демокрацията" си и на извънземните...

9

Запомнете го това

преди 3 години

Тези прозрачни същества са живели с нас хиляди години, затова винаги се е говорило за призраци, духове и подобни, а те просто са прозрачни живи организми с интелект и много енергия!Известно е че ги е страх от хората и ги избягват всячески!То излиза че знам повече от службите!

8

Селяндур с джип

преди 3 години

до Астрофизик Легендите на древните народи говорят друго, но все пак ти си, може би, най-големият капацитет във физиката, което значи едно нищо.

7

zeus

преди 3 години

Е, нали скоро казаха, че НЛО всъщност са руски секретни машини, предполагам лично Путин пилотира, а Петров и Борширов въртят пeдалите :)

6

Леша

преди 3 години

До 2 -- Ако има извънземен от известните личноти, това е Безос. Направо е нереален с лудия си поглед, малката глава тип пинг-понг и нереално дългия врат. Този човек е като едно учудено извънземно, попаднало по погрешка на земята. :]]

5

Анонимен

преди 3 години

Борисов е пример за извънземен,но от враждебната раса,която иска само да пълни шкафчета и да бъде обслужван от плеймейтки...

4

Те са тук

преди 3 години

Това разум от разредени молекули почти прозрачен но откъде получава такава огромна енергия за движение не става ясно!

3

Астрофизик

преди 3 години

Няма извънземни, единствения живот което съществува е на земята... Ако имаше, с тия развити технологии отдавна щеше да се разбере и да се влезе в контакт с тн. "извънземни"... А тия тъй наречените "литящи обекти" са или отражение или остатък от совалки, ракети и тн...

2

Анонимен

преди 3 години

От както видях за първи път Илон Мъск,вече съм убеден че има извънземни!!

1

Момо

преди 3 години

Т.е. този доклад е нещо като нищо...