67

АнонимеН

преди 2 години

ПЛАТЕНАТА ЛГБТ ОРГАНИЗАЦИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ НИКАКВО СЪЧУВСТВИЕ ОТ МЕН , СЛЕД КАТО С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ СИ НАСРОЧИХА ГЕЙ ПАРАДА ЗА ДРУГАТА СЕДМИЦА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ МОЖЕХА ДА ГО НАПРАВЯТ СЕДМИЦАТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ! НАРОЧНО ТЪРСЯТ КОНФРОНТАЦИЯ , ЗАЩОТО ЯВНО ИМ СЕ ПЛАЩА ОТ ГЕРБ И ВМРО ДА СИ ПРАВЯТ РЕЙТИНГ

66

Uncle Paul

преди 2 години

Нормализирането на педоф.илията започна преди поне година. Малко по малко и ще стане незаконно да забраняваш на 9 годишното си дете да излиза с 40 годишен чичко. Само гледайте и трайкайте.

65

Хомосексуалист

преди 2 години

"Мравин в пленетата гора" автор Великан Василева - Господиновците лебеди заедно ли живеят? - полюбопитства Мравин. - Казва се господата, а не господиновците. И да, живеят заедно, защото се обичат - каза мис Флай, погледна мис Бръмба и изпърха с крила. - И вие ли ли се обичате, защото живеете заедно? - Да, обичаме се и не искаме една без друга, затова сме една с друга, каза Бръмба и прегърна Бътърфлай с едното си крило. Книжката е подкрепена от Фондация "Сингъл Степ" и Асоциация "Родители".

64

АнонимеН

преди 2 години

ФИЛМА : МАРКЪС 2002 / Е ТОЧНО СЕКСУАЛНА ВРЪЗКА МЕЖДУ 9-ГОДИШЕН И СЪСЕДА МУ ! ТЪЙ, ЧЕ НЕ Е НЕЩО НОВО

63

Българин

преди 2 години

Абе важното е банани да има и да имаме ковид паспрорти да можеме да бегаме на запад да миеме улици да изкарваме евра да купуваме западна техника и да живеем добре като западняци, а не като руснаци.

62

Pen

преди 2 години

Аман от европейски и атлантически "ценности" !

61

Старшинката

преди 2 години

Ах лелеее, този 20-годишният вместо да мете плаца до припадък, той с гейьовщини ще ми се занимава!

60

Нане

преди 2 години

Ми то всички жендъри у БГ то са станали точно по тая схема, невинно приятелство...))

59

Владо Кузевски

преди 2 години

Оууууу браво, чудесна тема има филмчето!

58

Анонимен

преди 2 години

Болни Глави с болна психика гей педофил

57

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕ ПОВЕЧЕ СМЪКВАМЕ ВЪЗРАСТОВАТА ГРАНИЦА :D ПРЕЗ ТОЗИ ВЕК ЩЕ ИМАМЕ И ДЯДОТО НА ХАЙДИ И 5-ГОДИШНИЯ МУ ЛЮБОВНИК :D

56

GG

преди 2 години

Не е редно ! Както не е редно 8 годишно момиче да бъде приятел с 20 годишен мъжага и вайс върса

55

Анонимен

преди 2 години

Ами като е само приятелство защо трябва да се споменава, че мъжът е ГЕЙ??? Кой го интересува какво си пъха по дупките??? Аман от сатанисти и изззззззззззззроди!!!

54

Анонимен

преди 2 години

До АнонименAko няма тъмнокожи актьори не им свети!

53

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация. Имам колеги и даже приятели такива. Но. Това нещо не бих го пуснал да го гледа сина ми.

52

dsadsa

преди 2 години

Ул Шипка 23, между другото е Ботевата къща-музей...

51

Лекар

преди 2 години

Че се тепаме

50

zer

преди 2 години

ми ако не искате такива нападки не пишете такива синопсиси, бре! Ако искате просто да се намъкват прогресивни думи като 'гей', 'лесбийка' и тн заедно с 'дете' в едно изречение трябва да сте поне малко предвидливи, че хора ще се объркат и ще бъдат в отбранителен режим срещу перверзии. Така че ваша си е вината, че ви нападат драги ми продуценте. Хората не са чак толкова тесноскроени за колкото ги мислите.

49

ха ха Хо

преди 2 години

Скопяните с тази продукция се надяват да влязат в ЕС през задния вход.Албанците само това и чакат така са се натопорчили,че на скопяните ще им се види сладко-горчиво влизането.

48

Хайде в Афганистан

преди 2 години

В онзи ад на земята са сбъднати почти всички мечти на малцинствата от агресивни психопати, които напират да унищожат западната цивилизация. Безогледен инцест (бракове и между първи братовчеди), безнаказани гаври на старци даже с 9-годишни момиченца, "приятелства" на зрели извратяги с момченца, които те карат да се обличат и държат като момиченца - направо дъгоцветен празник всеки ден. Афганистан много е напреднал в науката и културата благодарение на тази слободия, нали?