57

Анонимен

преди 2 години

Разлика между Лукашенко и и фигуранта НЕ НАМИРАМ!

56

що така?

преди 2 години

В Белорус на протестите излязоха не повече от 3-4%, да не говотим че повечето бяха платени. И бяха съвсем мижави, не продължиха и седмица. Докато в България много повече хора протестираха цяло лято, но от ЕС и САЩ си затваряха очите. Що така, а?

55

Анонимен

преди 2 години

Искри ще им светкат пред очите на западняците. Народът на Белорус ги направи смешни. Всички стоят зад Лукашенко, и Русия стои зад Белорус, а западняците дyxaт cyпата.

54

Анонимен

преди 2 години

Мустачко настъпа мотиката и връщане назад няма. Ако ще да скача, ако ще да се моли и да реве, ако ще Вовата да праща зелени човечета да го анексират - край.

53

Анонимен

преди 2 години

Днес *** Христова е публикувала 17 (!!!) материала. И то не някакви кратки текстчета, а доста обширни писания. Явно в тази медия има по няколко "журналист", които пишат под всяко едно име.

52

Анонимен

преди 2 години

Тия им е скучен живота и търсят някаква тръпка явно. Повечето хора са доволни от режима в Беларус, щом няма масови погроми и не са изринали държавните служители. А щом повечето хора са доволни - не виждам що да им подпалваме къщичката. Нивото им между другото е сходно с българското като икономика, само защото не са си приватизирали масово соц наследството.

51

I’m

преди 2 години

Подобни режими са обречени рано или късно. СССР, е съвършенния пример за това. Резултатът в Русия. Беларус няма на какво да се дели, но Лукашенко рано или късно ще падне. Нито затворите, нито репресиите ще го спасят в дългосрочен план. По-скоро е добре да помисли как да се спасява в Русия, защото ако изпусне момента, ще свърши в затвора, в най-оптимистичния за него случай.

50

Анонимен

преди 2 години

"Но Васил е оптивист."===Нелоооу, Нелоооу, днес изписа една камара статии и във всяка една от тях се излагаш като... и аз не знам като какво вече. Материалите ти не се четат. Иначе, аз скоро се надявам Лукашенко да бъде разкаран. Така Путин ще остане без още един сподвижник.

49

Анонимен

преди 2 години

И като "пламне" кво ще спечелят? Гражданска война във всичките и "прелести", глад, разруха и безисходица... Колхозника е диктатор, но не и тиран!

48

Анонимен

преди 2 години

Председател на СЕМ - издателката на " Афера", шеф на БНТ - Дачков, Сашо Симов председател на парламента. Д - Р Михайлов директор на СУ.

47

Анонимен

преди 2 години

Манушкин - на вътрешните работи, Вили Благоев - външно. Зоя Деянова ще отговаря за медиите,

46

А в САЩ

преди 2 години

А в САЩ направо ги разстрелват.

45

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

"Милионите" протестиращи в Беларус бяха малко-повече от публиката на стадион "Струмска слава" Радомир.

44

А ако?

преди 2 години

А ако Левски беше с ботуши, и Ботев с каска?

43

Анонимен

преди 2 години

Пасков премиер, Валтер Калашников министър на отбраната, Костадин Костадинов - на образованието, Искра Михайлова - на правосъдието. Това е само първата стъпка към Освобождението от американско робство.

42

Анонимен

преди 2 години

САЩ и ЕС настъпиха мотиката в Белорус.

41

Бля-бля

преди 2 години

Тези в затвора не ни интересуват. Те са престъпници и не са критерии. Нека да не ги жалим!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "До 30. Добре бе колко са тези дето живеят добре в мутролнадия. Има ли 10 процента." Абе, приятел, не разбра ли, че никой нормален не се хваща на троленето ви. Вие затова сте тук, щото в релания живот са ви изритали отвсякъде с глупостите ви. Хващай си троленето под мишница и отивай при аверчетата ти: опа забравих, те също знаят, че само тролене ти е в главата. Изобщо, НЯКОЙ взема ли те насериозно?

39

Анонимен

преди 2 години

В Беларус става това , каквото наредят от Москва .Лукашенко няма накъде да отстъпва ,терор до край или украински вариант .

38

до Коментатор

преди 2 години

наивно смешен си, заплахата за Беларус е директна и към РФ...схващаш