17

B_L_U_E

преди 3 години

В кварталите ограничението е до 50км/ч. Правилото за жилищна зона(до 20км/ч) важи само на местата, където е обозначено със знак "Д15 Начало на жилищна зона".

16

Анонимен

преди 3 години

Чалгаризацията е балсамът за простотията, простащината и нейната арогантност.

15

Анонимен

преди 3 години

А самите велосипеди са 80% дтогирани и въртят бясно и опаснопо ътотоари и сред деца и т. н. в парковете.Когато властта тръгне с колелета и с обществения трснспорт, тогава и бг маса ще се превъзпита. Досега колко висши джипа са ни впечатлили с учтивост и скромност?

14

МНЕНИЕ

преди 3 години

Това предложение е сравнимо с Криви и Прави Крастваци .Този човек да не е работил в ЕС , ЕК преди ООН ?

13

Анонимен

преди 3 години

Поредните " експерти" дето си правят експерименти с търпението и психиката на Шофьорите! На булевард Ботевградско шосе в района на Сухата река максималната скорост са я ограничили на 50 км. !!!! И това се прави, за да се пълни касичката с огромни глоби! Мафиотската държава продължава и след Бойковата! 30 км. !!!

12

Анонимен

преди 3 години

И ди оти има тавсякъде , като започнем от изобретение на наредба за кривите краставеци , та до 30км. Защо навсякъде по булевардите има легнале полицаи , вместо надлези и подлези. Невероятна простотия да се отнема от платното за велосипеди, вместо част от тротоара.А живота ще забавите ли??? А планона иконовика , социална държава?? .....

11

Предложение

преди 3 години

аз предлагам пред всяка кола да бяга един и да " лопа " с някакъв звънец за приближаващото се зло автомобил .А наследниците на милицията да си бъркат по дупките на носа

10

ФИЛАНКИШИ

преди 3 години

НАЙ-ДОБРЕ С 15 км./ч.!

9

Джигит

преди 3 години

С 30км/ч задължително ще те изпреварват или ще ти се лепят отзад и ще ти присветват, че бързат. С 30км/ч ако удариш човек, шанса да оцелее е 80%, а с 40км/ч е 20%.

8

Анонимен

преди 3 години

У нас са други правилата. Ако си с кола за 80000 лв. имаш предимство. Ако обаче някой се движи по велоалея с колело за 2000 лв. е спорно и там ще трябва да премерите бицепсите.

7

Анонимен

преди 3 години

Чудех от къде идва тази глупост и стигнах до О, О, НЕ

6

Кой ще спазва?

преди 3 години

И сега има доста пара хвърлена за знаци и табелки и пак никой не ги спазва, но нека мислителите на закони да тръгнат и няколко дни да вървят пеш и да се вгледат какво се случва по светофари, в жилищните зони, булеварди и всякакви други пътечки..

5

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна простотия по безброй причини!

4

Striker

преди 3 години

Какво предлагате бе, неграмотници?! Прочетете ЗДП - в жилищна зона, ограничението е 20 км/ч! Аман от ***. Просто го прилагайте. На практика всеки квартал е жилищна зона. Люлин, Обеля, Младост и т.н. - излезеш ли от главен булевард - 20км/ч.

3

Анонимен

преди 3 години

В България ще създадат яростни зони без ограничение на скоростта, правилата за престрояваме и възможност да стреляш по другите водачи.

2

Експерт

преди 3 години

*** и Ганка с магаре не могат да се справят, те автомобили им дали. Поне научете жените си да спират на пешеходна пътека, не да минават транзит.

1

От Мадрид

преди 3 години

тук навсякъде е така!!! Но в онази другата част на Европа - това ми се струва не възможно!Все пак се карат голфове и БМВ на по 25 години с 500 хилидя км на километража и се гледа лошо.