84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Защо да няма как да стане.Идваха да ми оправят нета и нито един техник не спазваше мерките също и аз не спазвах

83

Анонимен

преди 3 години

Може да се заразят 70 процента от населението.Не е нужно 70 процента да се ваксинират.

82

Анонимен

преди 3 години

Спасението на давещите се е дело на самите давещи се. Не се надявайте нито на президент, нито на избори. Всички се отчитат на едно и също място. Ако не можем да се обединим срещу тях, дестинацията ни е дъното.

81

Стар набор

преди 3 години

Абе Кацаров, докато стигнем тези 70% ти вече няма да си министър, тъй че все едно какво казваш сега. Аз не вярвам, че някога ще стигнем 70% ваксинирани, народът не е балама и разбра отдавна номера.

80

Анонимен

преди 3 години

До 32Събота и неделя я има кой да работи, я не. Почивни дни са това.

79

Анонимен

преди 3 години

Долу диктаторското правитеслтво на Радев!

78

Анонимен

преди 3 години

Не ми е понятно с какви механизми ви форсират да лъжете и да натискате хората, но ние НЕ искаме ваксини. Вижте го само какво се изказва накрая - споразумение, според което при нов щам производителите са длъжни да изменят ваксината за да я направят по-ефективна. Че те като я изменят при всеки нов щам, то пари струва - значи хайде пак да се ваксинирате. То края няма да дойде. Ще ви напълнят до мозъка на костите с тия отрови. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край !

77

Анонимен

преди 3 години

Хем не искаме мерки , хем не искаме ваксини , хем искаме всичко да си е както преди 2020 -та . Няма как да стане . Тоест може , ама е свързано с десетки хиляди починали , блокирала здравна система и блокирала държава.

76

Анонимен

преди 3 години

До До 71 от 66 ... Ако не ти е направило впечатление че поръчват по още четири дози за всеки гражданин на Европа, не може с нищо да ти се помогне.

75

православен патриот

преди 3 години

Айде и тоя смени плочата ...Явно Мустафата им е набила канчето ...

74

Дъртак

преди 3 години

До Влак GT на 64 съм и не ми са умира. Не моо са ваксинирам, щото няма ваксини при GP-то. Умишлено, естествено. Моеш ли ми осмучеш дъртия, та дано са дигне...

73

До 71 от 66 ...

преди 3 години

Пожелавам ти ако те стигне, да го караш без драма!И не се притеснявам за антиваксърите, просто ми писна да им чета злобните коментари. Чипиране, експеримент, конспирация и тн. Аз се ваксинирах и на никого не налагам мнението си, нито наричам тези който са против - прости, *** и тн.

72

Demonaz

преди 3 години

Ясно, ще има изнудване иначе няма да паднат мерките. Някой очаквал ли е друго? Цели се нещо , но какво ще се разбере след време със сигурност е не добро за народа.Разбирам да има смърност като ебола примерно,а то нищо подобно. Няма толкова хора,които да се излъжат за ваксини и после всяка година на ново. Просто лятото нямат ресурс да задържат хората по домовете,но есента наново докато не постигнат целта си.

71

Анонимен

преди 3 години

Кацаров-признай си ,че се главозамая като стана министър и изплеска една заповеддддд....Добре, че посл се коригира донякъде. Мисли, бе човек, че ни дойде до гуша от Коци Ботокса и тн- НОЩ...

70

Анонимен

преди 3 години

Сега почват тромбите и инсултите ОТ ПСЕВДОВАКСИНИТЕ. И докато за година и половина 2% от световното население са срещнали ковигрип, с ваксинките искат ударно да боцнат поне 70%. И наесен пак. От кое ли ще са повече и по-лоши последствията?

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71 безсмислени са тези примери На един човек му ампутираха крака , защото му се образува тромб , в резултат от Ковида. Друг направи инсулт - малко над 40 години е човекът. Трети го изписаха като здрав , почина след 2 дни . Имам познати карали го като грип , кой с пневмония , кой без

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64А ти очакваш ,че като дойде Мангъров ще спре ваксинацията ли ? Ако се появи нова вълна, няма да има мерки ? Ще вкарва в болница хората едва , когато някой е посинял поради липса на кислород и невъзможност да диша ?

67

Монката

преди 3 години

Този до вчера беше против ВАКСИНИТЕ!!!Сега друга песен запя.Защото вече го няма бойко и НОЩ и няма кого да плюе.

66

Анонимен

преди 3 години

До ... 66 безброй мои познати, роднини и колеги преболедуваха ковигрипа. Никаква, ама никаква драма няма. Цялата история беше много страшна в трейлъра от Ухан 2020г., но вече е несериозно и смешно да се преструваш че има някакъв опасен вирус. Имало е доста по-кофти грипове в последните 20тина години. Но финансовите и прочие интереси не бяха същите тогава.А ти що се тревожиш за "антиваксъри", нали като се ваксинираш, имунизираш и бустърнеш, ще си защитен и то мощно?

65

Анонимен

преди 3 години

Почти всеки ден ще се намери някой да пише , че в САЩ масово отпадат мерки , включително и маските . Ама се пропуска факта , че там ваксинираните са близо 160 млн души , от тях с две дози -125 млн . В проценти - близо 50 % са с 1 доза , а над 38% са с две дози / напълно ваксинирани