Водъ+Е-та, малко палма, ластична гума и оцветител... И другото е реклама;))) която да ви смени чипа;))) Като ви търторя от телевизорот за истинската наденица, сирене и кашкавал, вие щете ни щети, ще ги приемете за истински;))) и ша ядети. Химическата промишленост много напредна в 21 век и измести натуралната биология отдавна. Абе, кой ша са мъчи да пасе крави,овце и кози, че да ги дои, че сирене и кашкавал, да прай? Никой;))) То тва иска работа, много работа;)))
И тези цени за нас не съществуват ,ние ядем храни със 100 % по високи от складовите и това е истината .
Преди доста години си спомням,майка ми като ходеше до кварталната Билла,купуваше един растителен кашкавал - може би 5-6лв/кг.Дали ще дъвчеш пластелин от книжарницата или въпросния кашкавал - разлика няма.
.... нула цяло и малко , Инфлацията е страшна за 10 г, хубавата луканка гони 50 лв кг кашкавала смес е над 22лв ,нормалните шпекови салами над 18 лв кг хубавото кисело мляко е над 1,30 кофичката олиото стигна 4 лв яицата пробват над 3,оо лв 10 бр, свинското минава 12 лв кг хубавата риба е над 15лв кг/ каймата е над 10лв кг телешкото над 15 лв кг. След като минат изборите ще се окаже ,че на теория заплатите са се вдигнали, но покупателните възможности са по--малки на 70 % от народа.
Знаеш ли кое е единствената грешка която прави! Тя е проста и се състои в това, че ти този месец може да ядеш "истински" кашкавал на Родна стряха и в следващия месец родна страха да го напълнят с гума, кокосово масло и подобрители! Ето това е грешката ти!
По времето на соца нямаше такова изобилие на храни и хората се редяха на опашки в гастрономите, а сега, по времето на т.н демокрация, середим на дълги, дълги опашки пред банките.
Понякога високата цена не значи качество. Българинът не знае какво да яде. Реди се за банички с канцерогенен маргарин и менте извара и плаща за тях като за домашна баница с най-качествени продукти. После нямал пари. Качествен кашвавал има и за 15лв., има и за 20лв., има и за 70лв.. Масовите не стават за нищо. Качествено сирене има и за 10лв., има и за 15лв.. В Лидл има разкошно бяло немско сирене истинско на нормална цена. Родна стряха също не са лоши. Бредас, Фаворит, Био милк Борино- отлични.
Да благодарим на ЕС ....има от всичко по много ! Българина трябва да яде всичко като прасе ....всички резерви на ЕС ....*** и т.н. По времето на соца нямаше такова изобилие на храни . За територия България демокрация означава ***....в нея сме отдавна ...А за малко да забравя няма ли останало френско 20 годишно за дояждане ?
Ядем "кашкавал" и получаваме зaпeк. Не се чудете, че рекламата на слабителни е толкова популярна и аптекарите са във възторг.
ако ние не се подкрепяме като хора, народ, държава, както е досега и продължава да бъде..винаги ще ни третират така. не покажем ли, че сме народ и пълноправен член на ЕС няма да се промени нищо и с 1000 изследвания
ако ние не се подкрепяме като хора, народ, държава, както е досега и продължава да бъде..винаги ще ни третират така. не покажем ли, че сме народ и пълноправен член на ЕС няма да се промени нищо и с 1000 изследвания
ако ние не се подкрепяме като хора, народ, държава, както е досега и продължава да бъде..винаги ще ни третират така. не покажем ли, че сме народ и пълноправен член на ЕС няма да се промени нищо и с 1000 изследвания
Язе само се чудя как така нито един българин не разбра, че има нема от едно 30 г насам никой никога не е купил истински кашкавал или сирене от магазина!? Ама като се иде в магазина и гледаш сирене и кашкавал от 3лв до 33лв и се купува скъпо и се мисли, че това е истинско!? Бре абдали единствения начин да хапнеш истински кашкавал е да идеш да си го купиш от някоя бабичка в родопите! Или да идеш някъде в западна европа! Това е единствената истина по тоз казус!!!
Еееее, блазе им на онези със средната заплата от 2000 лева.......има да маат сиренЬе от по 15-20 лева килото без проблеми!
И затова някой видове като ги запалиш, горят и се топят.. Похвално огън има.Всичко вече ***, което ядем от магазина. Не ли то домашното да си знаеш.
Аз си пазарувам проверени марки и нямам проблеми. Случи ми се да вкуся евтин лидълски кашкавал и щях да се издрайфам. Точно тогава разбрах, че има сигурни български марки, малко по-скъпи, но с качествени продукти.
Кашкавал като гума, съдържащ нишесте, измести палмата