37

Анонимен

преди 3 години

Ех европейци... вие ако не се надyпите на евреите и американците няма кой друг да е. Какво стана с някогашните горди империи, покорили моретата, океаните и континентите? Сведени до пyдели. Скачат според сoпата. Поклонете се на еврейските си господари.

36

Явор

преди 3 години

Светът е глад, войни, епидемии, пандемии, наводнения, терористични актове, религиозно противопоставяне, което често завършва със смърт. Свиквайте с това и работете. Не че има работа, но се намира. Който иска да мисли позитивно и да си пише глупостите в книгите и да богатее, да печели пари от това, че хора, които слагат розови очила му купуват книгите. Не ни пита никой нещо, от нас нищо не зависи, но изказваме глупави мнения. Тия с конспирациите е добре да си ги сложат, където не дават да пиша.

35

Анонимен

преди 3 години

Каква защита на израелците? Какви пет лева? Те от седемдесет години нападат и превземат чужди територии. Това ли им е защитата?

34

Ха-ха

преди 3 години

То Израел тероризира целия свят,ама нейсе....Впрочем и арабите не са стока,така че нека се избиват взаимно.Но ние не трябва да се месим в тая работа.

33

Анонимен

преди 3 години

За зъб - десет зъба , иначе Израел няма шанс да оцелее .

32

Анонимен

преди 3 години

Европа трябва да ограничи преминаването на мигранти на 0 ( нула ) .

31

Е така си е

преди 3 години

Израелците имат пълното право да се защитават !

30

Нато на тор!

преди 3 години

Целият свят видя зверствата и тероризма на ИЗраел ,цели жилищни блокове и офисина на медии бяха сринати със земята!ЕС,ФАЩ ,Израел чумата на човечеството!

29

Анонимен

преди 3 години

Един от ръководителите на ИРА (Ирландска Републиканска Армия) казва на англичаните - вие за да сте успешни ви трябва да сте на 100% - аз за да съм - ми трябва 1%.Та и изрелците ще си получат един ден този 1% - все едно колко палестински деца и цивилни убият сега. Шимон Перец не бе никакъв фен на палестинците - но разбра че безкрайната война не е в полза на народа му. И че е по добре да се разберат. Но не се получава...

28

Зозо

преди 3 години

До 1 .....Иран ако се намеси.....Амитогава ще хвърчат и бради, *** и аятоласи :))))))))))))))))))))))))))))))

27

Малко за политика

преди 3 години

До 1: САЩ ще ги спасят (за пореден път) но ако и Иран се намеси, конфликтът може да се разрастне много. Не вярвам да се стигне дотам, но и траен мир не може да се очаква.

26

1

преди 3 години

До Зозо,зози не знам какво ще се разфърчи,но Иран ,ако се намеси,семитите никой не може да ги спаси.

25

Фарисеи праведници

преди 3 години

9 И на някои, които уповаваха на себе си, че са праведни, и презираха другите, каза и тая притча:10 Двама души възлязоха в храма да се помолят, единият фарисей, а другият бирник.11 Фарисеят, като се изправи, молеше се в себе си така: Боже, благодаря Ти, че не съм като другите човеци, грабители, неправедни, прелюбодейци и особено не като тоя .....Лука 18: 9

24

1

преди 3 години

Господа от ЕС,убитите палестинци,между които и деца,вече са над 150 души,от израелска страна са 8 души,кои са терористи,можете ли да кажете.

23

Тикволандия

преди 3 години

От какво започна всичко? От изселването на 300 арабски семейства от домовете им в източен Ерусалим. По нашата телевизия го чухме веднъж, и след това - пълна амнезия на всичките ни журналисти и анализатори.Какво да направят палестинците - да воюват с Израел? Правят го, но кой ги подкрепя? И САЩ и всичките им сателити (и ние сме от тях) повтарят че Израел имал право да се защитава. А палестинците кой ги защитава? Май само Иран.

22

do maca

преди 3 години

Абе не е ясно колко е изкуствена държавата. Още в Библията се споменават тея земи с евреите там.

21

Анонимен

преди 3 години

До ИнтересноОт "хуманитарни"доставки. Не знаеш ли?

20

Анонимен

преди 3 години

Мн ясно ,че е тероризъм и то в някъв изпедерастен вид ! - ще стреля бомби от жил. кв. ,па после вие на умрело - Да обявят война на Израел и като на война който победи това е - ама така правят мъжете ,а онея не са - скрили се под полата на кадъната и стрелят.

19

maca

преди 3 години

Когато се създават изкуствено държави така ще е. Както е и случая с Македония. Но това е политиката на ЕС и САЩ - разделяй и владей.

18

Анонимен

преди 3 години

Как така се получава, все мирни, все тихи, все невинни, а всички ги мразят, обстрелват, че и мракобесен холокост им спретнаха. Това ако не са еврейски номера...