112

Браво ИТН

преди 3 години

ИТН го вкараха КВАДРАТЕН на статуквото.Как няма да гласуваме за тях на изборите?

111

Онемял пелтек

преди 3 години

Този парламент беше позор и дано не се повтори, макар че дайреджиите ще опитат да повторят успеха си. Със сценаристи и репортери, които освен да лаят и сеят злоба не са правили друго, няма как да имаме градеж и развитие. Разберете го. Слави няма да ви управлява, той не може и не иска и го показа/каза. Болен човек, който влезе с нежелание в политиката с цел лична саморазправа. На лято Бойко печели. Защото ИСКА и МОЖЕ да управлява, на крака е, говори без аутокю и не само с анонимни фб постове.

110

Анонимен

преди 3 години

на Симитли на пазаро има убави работи

109

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори ще гласувам за партията, която наистина има ясна програма за определяне на справедливостта при формирането на пенсиите като тежест има трудовия стаж, осигуряването и втория осиг. Стълб.Друго не ме интересува! След 40 години труд искам да живея достойно и да си гледам внуците, за да работят спокойно децата ми и си внасят данъците тук!

108

Анонимен

преди 3 години

До Гласувах за ИТН 120Аха, значи той не знае, че получава заплата? Всъщност би трябвало да е в болнични, нали? С болки в кръста по собствените му думи.

107

Бау-Бау

преди 3 години

Пинчерите от ГЕРБ, БСП и ДПС, кога ще спрат да джафкат по големите булдози на парламентаризма от ИТН?

106

Лапай

преди 3 години

ГЕРБ+БСП+ДПС < ИТН

105

Млад Гласоподавател

преди 3 години

Точно за това гласувах за ИТН.

104

Абе

преди 3 години

Преди много много години изгоря циркът, новият цирк е Парламента! Срам и позор за България с такъв парламент.

103

истина

преди 3 години

Между БСП и ИТН няма разлика. ИТН излъга народа да гласува за него с уверението че ще направят субсидията 1 лев, а гласуването мажоритарно. След две национални катастрофи БСП е най мразената партия.

102

Анонимен

преди 3 години

До Амчъкистанец сега ги лепих мойте със скоч ачупиха се а ги купих от СИМИТЛИ Зза 2 лева.

101

Социолог*пат

преди 3 години

ГЕРБ - 99.9%другите - 0.1%

100

ДА БЕ

преди 3 години

На последно заседание, гласуват вдигане на пенсиите. Тва са номера, ала Тиквун... СРАМ!!!! СРАММММ!!!!!!

99

Анонимен

преди 3 години

реално ИТН 38% на изборите и аз ще гласувам плюс още някой.

98

ИТН

преди 3 години

НАРОДА Е С ВАС!

97

Гласувах за ИТН

преди 3 години

До Анонимен "Слави Трифонов ще вземе ли депутатска заплата"Няма да вземе. Ще се откаже от нея(когато се сети да си провери сметките). Ще видиш.

96

Анонимен

преди 3 години

Абе, Слави Трифонов ще вземе ли депутатска заплата, като не е стъпвал в НС?

95

Парламентарен Цирк

преди 3 години

Не съм ГЕРБ, но беше ЯСНО, че такива политики няма как да се гласуват за 30 минути.Това беше отвратителна подигравка с демокрацията. Браво на Ива Митева, че прекрати този ФАРС! Тази ГАВРА с демокрацията и Парламента.БРАВО НА ИВА МИТЕВА! ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН. АКО МОЖЕШЕ С 2 РЪЦЕ, АМА НЕ МОЖЕ...

94

Българоеб

преди 3 години

Не трябва да има ни глад, ни мор, ни война, ни геноцид... не. Този прокажен народ трябва да бъде оставен сам да си се стопи и изчезне. Защото иначе пак ще мрънкат, че друг им е виновен и друг ги бил провалили.Дано останат не 7 млн. , а 100 - 200 хиляди. Дано всички ги сочат с пръст, дано да продължат да се ненавиждат и самоизяждат, дано станат синоним на всичко лошо в човека.И дано тогава, останали една шепа разберат, че не са нищо особено, Господ не е българин..., а са просто купчина човешки

93

Другарката Караянче

преди 3 години

Ива Митевва МНОГО ПРАВИЛНО закри заседанието. Подиграха се с парламентарната институция от БСП, а тя ги уби.ЕВАЛА! Точно когато си мислех, че не е нормално това да се случва в пленарна зала и е по-добре да се закрива, тя го направи.БРАВО! ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН - ХОРА С ПРИНЦИПИ И МНОГО ЗДРАВИ НЕРВИ!БРАВО ИТН! С ВАС СМЕ!