92

Анонимен

преди 3 години

Радев, ходи си във Венецуела, там фалшифицирай изборите!

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен-98==================================А мутрата можем ли да я обвиняваме в кражби и рекет?

90

US Motherfucker

преди 3 години

До Анонимен***Аматьорско е да обвиняваме президента в момента.===============================Вярно. Не можем да обвиняваме АМАТЬОР в аматьорство.

89

До 93, Шоп

преди 3 години

Не стига че си Шопов ами си и Дървен,промените в Изборният Кодекс не са в правомощията на президента,същите бяха направени от новият парламент а той само ги узакони със своят указ!Дали са добри или не времето ще покаже!

88

Шоп

преди 3 години

Ама какви са тез консултации ,бе, г,син президент ?!Нали списъко вече е готов ?!Не знаех, че консулктациите са за парлама...както всичко друго което е правил ...

87

Анонимен

преди 3 години

Когато Радев стана президент изборите бяха честни и ЦИК му харесваше, сега изведнъж не ги харесва

86

Анонимен

преди 3 години

Русия не иска Македония да е в ЕСТурция не иска Албания да е в ЕС.

85

изнервен

преди 3 години

До лъжливото овчарче. И какво като ги събере бе, ? Нали пак от него зависи дали ще назначи този или онзи. Ако не ти е ясно същите номера ги върти и за посланиците.

84

ганьо

преди 3 години

До 87. ТИ откъде го разбра това? При Херо Мустафа ли беше?

83

Анонимен

преди 3 години

До 88.Е тоя поток е по устройва руснаци а не българи. И това , че Б. Борисов е отишъл в Москва е сбъркал.

82

Анонимен

преди 3 години

Краят на 2018 година Борисов е при Путин където се взема решение балкански-РУСКИ поток да мине през територията на България,2019 виждайки че няма да му се размине,лицето Борисов решава да си купи индулгенция от САЩ с покупката на самолетите F-16,2020 година е заявено на Борисов да преустанови участието на България в Руският поток(кръстен, и прекръстен от него в какъв ли не)Всичките тия упражнения на крадецът струват на Българският данъкоплатец - ПЕТ милиарда лева!

81

Анонимен

преди 3 години

САЩ не искат ГЕРБ и ВМРО във власта и имат право за това.

80

Анонимен

преди 3 години

Президента на България няма почти никакви правомощия,за разлика от премиера.По време на война е различно. Аматьорско е да обвиняваме президента в момента.ГЕРБ и ВМРО трябва да се махнат от власт.Бойко прави кампания с обвинения за хората,които няма как да носят отговорност в момента.Бойко обвинява ИТН,ДБ за това че не са направили правителство.Ужасно нахален тип.

79

Анонимен

преди 3 години

Радев е президент на БЪЛГАРИЯ.Обясни ми как може и как е продал България за 30 рубли?И ми отговори кой построи Руски(Путин) ПОТОК за кратки срокове?И КОЙ забави Американски Поток от Гърция.Един конектор се строи от 2007 година.Какви правомощия има президента на България?

78

Анонимен

преди 3 години

За пред тъпия народ, този прави някакви консултации, иначе всичко вече е решено. Нали и за избирите пак се консултира и избра дата съвпадаща с празник, случайно ли е това... не, не мисля. Всичко прави за разсейване на ***, каквито доказахме, че сме.

77

Анонимен

преди 3 години

Кой построи РУСКИ (ПУТИН)ПОТОК за рекордно кратко време?КОЙ СТРОИ АМЕРИКАНСКИ ПОТОК от 2007 година и не е построен? ОТГОВОР: БОЙКО С ГЕРБ И ВМРО.КОЙ Е ЧОВЕКА В БЪЛГАРИ НА ПУТИН? МИСЛЕТЕ МАЛКО.ИНАЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ПРАЗНИ И ИЗМИСЛЕНИ ПРИКАЗКИ.

76

До 79

преди 3 години

Началото на месец юли 2020 година крадецът беше"посъветван"о САЩ в лицето на посланик Херо Мустафа да преустанови Българското участие в"Турски, Балкански " всъщност Руски Поток!Та кой е М'екерето,което защитава интересите на Путин и на Русия в България?

75

Ханонимен

преди 3 години

Съвсем скоро пак ще се редим на опашки и мутрите ще са всесилни. Натам вървим с др. РадеФ и с неговите партии

74

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля ,че всички в България заслужават да бъдат управлявани от пожарникар бивш рекетьор с вице премиер бивш агент на ДС.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75 всички знаят, че Гумен Гадев е поДЛогата на Путин в България, той е "Троянския кон в ЕС. От първия ден дудне за отпадане на санкциите в расия, подкрепи завземането на Крим, мълчи за руските агенти, мълчи за Навални, мълчи за Югова. Гадевия се е обградил с агенти на КГБ...затова не го канят никъде, а ако се натресе намират начин да го изгонят. Не прехвърляй престъпленията на този предател, продал България за 30 рубли, на здравата глава...