26

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че има връзка. И трите са измислени от МИ-6 и спонсорираната от него организация Белингсат с помощта на хора като Христо Грозев.Предлагам на главния прокурор да разследва убийството на Христо Ботев, дали не е извършено от снайпер на ГРУ с помощта на техен агент в четата.

25

IQ 2.28

преди 3 години

До Анонимен26и то при положение, че "лошите" са независима държава, а техните са сепаратисти и саботьори от гру. в тоя ход на мисли, некой да ми е виждал моторолата се едно излетя нанякъде

24

IQ 2.28

преди 3 години

До Кармазъ Сикишсамоуправството е наказуемо у нас. нямам намерение да му купувам нова, просто се пуска съответната жалба при съответните инстанции и утре ако не комшията, а градинаря ме бутне с колата, ще излезе че комшията го е накарал.

23

Анонимен

преди 3 години

Руснаците за пореден път изкараха странна логика.Според тях е нормално да пращат оръжие на едната страна в конфликта(Донбас),но когато някой изпраща на другата,това вече било тероризъм.

22

IQ 2.28

преди 3 години

риторичен въпрос на фона на който некв от "наще" обяснява като пиян ефрейтор "а тииии знаааеш ли русия кви специалисти имааа" . има връзка. доказана е. ама сме руски вилает и си траеме. не бих се учудил ако и горни лом е братско дело.

21

Анонимен

преди 3 години

Има връзка-пусната е директивата от щатите и ЦРУ до подметките и васалите им в Евроопа мощно да се оплюва омразната на жидо-рептилската *** Православна Русь

20

Простак Простаков

преди 3 години

Не случайно турнаха радиоактивен полоний в чайчето на Александър Литвиненко, щото разкри, че Путиняците имат тренировъчни лагери за терористи и помагат на същите с "каквото могат".Русия, СеСеСеРе, Съветско-руска Федерация, или както и да я прекръстят, съдържа същите изверги, които са проформа щафетници на свирепите криминални престъпници и хитмени по времето на "комунизЪма".За тях идеологията стои над всичко. Уви, не завинаги. :)

19

Анонимен

преди 3 години

'' БСП реши: Връща третия мандат '' ................ Връщат третия мандат, защото знаят че временното правителство, което ще назначи Радев си е ТЯХНО, комунистическо правителство ... От съветското посолство доволно потриват ръце ... могат направо да вкарват войска и министъра на отбраната ще им козирува

18

до анонимен

преди 3 години

С руските терористи трябва да се общува само от позиция на силата.---------Та кога казваш Бг ще обяви война на Русия?Щото ние в Америка не щем!-)))

17

Анонимен

преди 3 години

Риторичен въпрос...

16

Анонимен

преди 3 години

С руските терористи трябва да се общува само от позиция на силата.Те от цивилизация не разбират.И скоро няма да се цивилизоват.

15

Анонимен

преди 3 години

Абе, кви са тези частни бизнесмени, фирми и компании които без знанието и Разрешението на българските власти търгуват с оръжие???Как става тази далавера?Сиреч, ние "ни лук сме яли, ни лук сме мирисали" държавата няма нищо общо, те "частните бизнесмени" виждатели такова...., мъ ние нищо не знаем!Тези вървете ги разправяйте на "беееее..."!

14

Истината

преди 3 години

Русия е терористична държава и нормалният свят трябва да предприеме твърди мерки срещу зловредните и влияния!

13

Кармазъ Сикиш

преди 3 години

Братлета ***, вие ако знаете че комшията утре ще ви гази с колата си, която е спряна пред блока. Няма ли да я запалите през ноща? За един чешки преател питам?

12

32349

преди 3 години

Защо заобикалят доставките наа Гебрев и за Сирия, но не за правителството? Чехите го обвиха.

11

Анонимен

преди 3 години

Море, има, имаааа, как да немаааа...Море, нема, немаааа, само лажеееее!Наздраве!

10

Патриот

преди 3 години

Лично командващият ВВС на България Румен Радев е посочил на руснаците къде се намират складовете!!!Затова със съдействието на руското посолство беше произведен в чин генерал и е получил руски паспорт за антибългарската си дейност!

9

Анонимен

преди 3 години

Излиза че България е основния виновник за войната в Украйна .Съмнявам се да сме толкова влиятелни.Но пък не е лошо да има и такива новини истински или не хубаво е да се казва на българите и вие сте хора влиятелни като САЩ можете да правите и войни на определени места за да си продавате оръжията.Нямахте късмет руснаците ви спряха но следващия път ще се справите, никой не се правя от първия път,важното е че дори сила като Русия ви смята за кадърни в това и не ви подценява.

8

Анонимен

преди 3 години

Човека се опитва да им обясни, че руската "следа" е е фикция, но DW продължава да настоява на своето.Очевидно нашите с опитват да се абстрахират от този "проект", но нашите "западни партньори" твърдо желаят да ни натопят в него.

7

Анонимен

преди 3 години

Каскета може да намери връзка и с убийството не Кенеди