376

Анонимен

преди 3 години

Драги ми гласоподаватели за Чалгаря, разбрахте ли как ви изтъркаляха като празни бидони??? Ххахахахаха!

375

Съгласна с 431

преди 3 години

ИТН е проект на ДПС, подкрепен от Радев. За 30 години НИКОЙ не раздели българите както гнусното поведение на фигуранта, попаднал СЛУЧАЙНО в президентството!

374

Анонимен

преди 3 години

Никога не е късно да станеш за резил е казал народът. Е, Станислав Трифонов стана. Трябва са си абсолютен за да даде отново доверие на ИТН!

373

Анонимен

преди 3 години

ИТН са поели ангажимент за промяна на изборнотомзаконодателство - да се направят колкото се може повече секции в Турция за да може ДПС да стане първа политическа сила. Това ще бъде маскирано под отпадане ограничението за броя секции извън ЕС.Така ДПС ще получи нови 200 000 гласа.Да не забравяме, че ИТН е проект на ДПС. Не случайно те бяха засечени, че купуват гласове пред изборните секции в Лондон.

372

Анонимен

преди 3 години

Лилипутът ще прави парвителство с 92 мандата, когато си види ушите без Огледало. Чалгарят пък няма да се покаже от дупката си. Нинова с 43 глас щяла да "решава", А, *** другарко ти в кой век живееш? А се измитайте по-бързо, че да не вземем тоягите

371

Анонимен

преди 3 години

Това бяха едни безсмислени избори, понеже се видя, че новите партии не могат да излъчат ефективно управление.ГЕРБ си управляваха много добре и при тях нещата в държавата вървяха добре.

370

ами

преди 3 години

Правилно ли разбирам,че ИТН приема подкрепа само и ИДИНСТВЕНО на другите две партии,което чисто математически прави 92 броя гласове?!? Щом още от сега знаеш,че тавана ти е 92 гласа,за какво ЕВЕНТУАЛНО правителство на ИТН се говори?

369

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаТака е, промяната ви няма да трае дълго.

368

Анонимен

преди 3 години

Направете баба Мика премиер-министър, подходяща е!

367

Време за промяна

преди 3 години

Насила подкрепа не се дава. Нека ИТН да решават от кого ще получат покрепа. БСП е готова да ги подкрепи без да иска коалиция и министерства. И като условия поставя това, което те сами обещаваха преди изборите.Най-вероятно Слави ще направи правителство на малцинството, но колко време ще изкара така, е трудно да се каже. Надява се че при нови избори може да получи повече гласове, но това никак не е сигурно.Ако с тия номера ни докара пак Бойко, много хора ще го пс_ват, но ще бъде късно.

366

Анонимен

преди 3 години

МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ! Години наред ревахте и накрая всичко се оказа мазна тлъста чалгарска ЛЪЖА. Предатели!

365

Анонимен

преди 3 години

"партиите на протеста" - това звъчи аналогично на протестите на black lives matter

364

Ц

преди 3 години

тошко, без червените няма как да стане работатаама вие и без това сте си близки ако да се криете,така че нямате проблем

363

Анонимен

преди 3 години

Тошко само ти не нарушаваш Конституцията, що така бе!

362

Време за промяна

преди 3 години

До Нали: "А продължението го оставям на въображението ви- напускане на ЕС и завой към бащицата Путин".Много ти работи въображението, но точно по гербаджийската опорна точка. А президента Радев е натовски генерал, учил в САЩ (а там не приемат кого да е), командвал е ВВС, говори перфектно английски, а (за сравнение) Бойко без преводач е за никъде.Най-полезното, което Радев е направил за България е, че подкрепи протестите срещу корумпираната и некадърна гербаджийска дружинка.

361

питам се

преди 3 години

Дали и кога ще видя някой от новоизбраните с кастинг депутати -експерти на тази партия да даде я инервю, я коментар, за споделяне на управленска програма май и не смея да попитам.Защо е тая тежка цензура наложена на тези хора да говорят??!!!

360

Тошко Мамуната

преди 3 години

до 410 - Май ще се наложи и на друго място да те хванем , шлифера е най-безобидното място ....

359

Нали

преди 3 години

Хайде сега кажете дали не са ИТН в коалиция с президента? То не бе четкане и подмазване . Както между впрочем и останалите еднодневки партии в парламента. Той стои зад протестите и се надява да унищожи противника ГЕРБ. Никой не може да ме убеди, че Радев няма пръст в подкрепата на новите . Това му е целта- да създаде напрежение в държавата и после на бял кон да ни спасява. А продължението го оставям на въображението ви- напускане на ЕС и завой към бащицата Путин.

358

Спеца

преди 3 години

Наистина има такъв народ - народ от ***!Явно зад Слави стои някой , който му дърпа конците , а той си е обикновенна парцалена кукла , босичка , която залъгва народа и го лъже почти колкото Борисов!За съжаление ще се окаже , че тия покрай Слави за нищо не стават , дано не крадат поне като ордата мутренска!

357

Жалко за народа

преди 3 години

Тошко Йорданов - Има Такъв Нарцис. Жалък ***.