108

Анонимен

преди 3 години

Ако наистина са застреляли наркотрафикант и автокрадец,не виждам никъде трагедия.Ако беше учител, лекар или треньор на отбор,трябваше всички да сме на улицата. Надявам се да е наистина престъпник,а не от медиите да ни подвеждат.Защото много пъти го правят.Може застреляни да е свидетел или политически опонент.

107

Анонимен

преди 3 години

До аз-ът 134ХА-ХА-ХАКажи го на Маджо, Маргинитие, Пашата, Къро, Таки и т.нСмешно наивен си !!

106

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 3 години

На местопрестъплението с отишли близки и приятели "криминално проявени" на мъжа.. Рамо до рамо с полицаите. Вие шегувате ли се???? Кифлата ще е добре след 40 дена ще си намери нов е.ч... А този по добре 2 метра под земята, отколкото ние хората да го храним безплатно в затвора.

105

Анонимен

преди 3 години

Само едно не разбрах.От коя провинциална дупка е застреляния?!П.П. 20 криминални регистрации без присъда???Правете сметка каква е полицията, прокуратурата и съда в Бг.Гарантирано от Бойко.

104

аз-ът

преди 3 години

съдебната система прави много лоша шега на тия т*паци. Когато си окрал толкова много хора и ти се разминава, когато си рабил толкова животи и не си в затвора се мислиш за Бог. Че може да правиш каквото искаш и винаги ще ти се размине. И спираш да внимаваш. И попадаш на някой като теб, някой друг "Бог". Който също знае, че системата не работи и няма да си губи времето да те съди.

103

Анонимен

преди 3 години

"Какви повече доказателства трябват за убиецът на Милен Цветков"Не разбрахте ли, че Милен Цветков е поръчка на Бойко Магистралата. Убиецът му е просто пионка, която си изигра картите и сега ще си получи наградата. Бойко не обича да го критикуват по медиите.

102

Анонимен

преди 3 години

Защо наричате поредния измамник, м-ошеник и престъпник "бизнесмен"?!? А, простете, забравих то е едно и също всъщност.

101

Анонимен

преди 3 години

Браво на клошара. Другия път да очисти така и Боко Чекмеджето, на някой светофар.

100

До Анонимен

преди 3 години

Какви повече доказателства трябват за убиецът на Милен Цветков,от тези които видя цяла България??? Значи има нещо гнило в съда и съдиите!!!...А ей така ,може да се обвинява и арменският поп!!!

99

Анонимен

преди 3 години

И докато политиците не намерят средства да накарат съда да съди и осъжда и то строго и реално,оправия няма да има.Съда, драги, работи с представените му доказателства, събрани от следствието, да се научат да четат и пишат мвр и после отначало! Ама *** ви хръвля, прах е очите и вие го гледате,като на POV филм на Brazzers. Да ви е сладко де

98

Да

преди 3 години

До 1Никой не се сеща, че полицията залавя, прокурора обвинява, адвоката защитава , а съда осъжда, или оневинява! Не Бойко, не Радев, или някой друг!

97

До 122

преди 3 години

Боко не е бок никога полицай, а пожарникар. Няма как назачаен от СИК за кмет,секретар на МВР или за мин. председател да може да мисли. Пак прочети - НАЗНАЧЕН ОТ СИК!!! Чист Андрешко... Имаше един виц тогава, че бойко бил на местопрестъпленията преди да са извършени убийствата, той явно е разчиствал за бъдещото си управление,няма заловени извършители или поръчители,нито за убийства, нито за отвличанията Още малко и паметник ще искаш да му вдигнеш не ***

96

Анонимен

преди 3 години

До 122Ами това е идеята да си на власт. Когато виждаш,че нещо не работи да го промениш. Виждаш,че съдиите използват вратички в закона и пускат такива.престъпници и сядаш и пренаписваш закона. Пък и щом има и автокъща е можело да го разследват с какви пари е купил тези коли и като не докаже откъде са да му ги вземат. Когато управляваш държавата ако имаш желание можеш да смачкаш абсолютно всеки престъпник. Ако имаш желание де.

95

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с такива "бизнесмени" в София. На всеки втори светофар засичам по някоя нова гега карана от някой "бизнесмен" или "сексиграчката" му. Има си нужда от разчистване.

94

Анонимен 123

преди 3 години

Със или без охрана, той снайпериста ще намери начин за куршум в главата. Боли ме фара за криминално проявен. Ами да си е бил в затвора бре, щял е да оцелее там.

93

Ааааа

преди 3 години

Поредния "бизнесмен" с 20 висящи дела. Ей от такива бизнесмени сме каймака на утайката. Жалко, "изтичане" на мозъци с олово.

92

1

преди 3 години

ДБ и другите революционери ни убеждават, че виновен за високата престъпност е главния прокурор и неговите подчинени.Но когато един рецидивист е хващан над 20 пъти и изправян пред съда, но няма присъда и не е в затвора, явно виновен е съда.Та както казваше на времето ББ - ние ги хващаме - те ги пускат, а те са лозанпановците и компания.И докато политиците не намерят средства да накарат съда да съди и осъжда и то строго и реално,оправия няма да има.

91

Анонимен

преди 3 години

Какйв бизнисмен е бил един криминално проявен с 20 висящи дела? Иначе това не е начина за разчистване на сметки, но когато няма органи, служби прокуратура и правосъдие се получава това.

90

Клошар

преди 3 години

Колеги, тренирайте и отстрелвайте джиповете. Вив всеки от тях има поне един такъв "бизнесмен".

89

!

преди 3 години

До Анонимен 107Няма как светофара да е светил "зелено", защото виждам, че има бутон на него! Стрелеца най- вероятно не е бил сам и му е подавана постоянно информация за придвижването на жертвата! Всичко е преценено и е съставен план. Времето от натискане на бутона до задействането на светофара, стрелбата, начина и посока на оттегляне. Тук няма нищо случайно!