48

Мадурко

преди 3 години

*** бил философствал, ОК. Ами Мангърата като е бас бая учен-инфекционист защо не си сложи ваксина, като е толкова ефективна, а?Човека даже маска не слага, бръмчи си сред пациентите и няма дертове.А има ваксинирани, които развиха симптоматология на Ковид.Как да вярваш?!Трябва да си съвсем ***, ако приемаш всичко, което ти говорят безкритично и без да го подлагаш на съмнение.

47

До 50

преди 3 години

Нищо подобно !

46

Анинимен

преди 3 години

България е на последните 3 места в Европа по коефициент на интелигентност. Секцията за коментари тук само го продкрепя. Хора със заплати 500-1000лв изпълняващи ниско квалифициран труд, да дават тон на такива проблеми, аз ако бях таксиджия щях да знам че съм *рост и щях да си мълча, ама и за това си има минимум IQ.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Пишеш неистини. Не знам кого наричаш ***, влизат ли втова число близките и роднините на дестките починали, заразили се, или разболели се след ваксинация.Отделно взривът на новозаразени избухна непосредствено след старта на масовата ваксинация, дали е случайно?!Ако ваксините бяха ефективни, сега трябваше заразените да са в пъти по- малко, отколкото зимата.Когато фактите говорят и платените агитатори е по- добре да си замълчат.Срам, експерименти с непроучена ваксина - НЕ!

44

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Здравословния и природосъобразен живот е много труден за водене от бедните, а богатите пък се чудят за какво да си дадат парите.

43

Анонимен

преди 3 години

Миналата година по това време:А,у къде е медицината? Защо няма ваксини все още?Толкова ли не могат да измислят ваксина?Днес:да не сте луди да сте опитни зайчета,ваксините трябва да се изпитват 5 години.Убиват ви с ваксините.Боже,колко е смешно и жалко цял живот заварчик на смени ( без да обиждам професията) да компетентничи за микробиология и да оспорва труда на Окфордския университет,учени и медицината! Чапатото си е чапато ! Рано или късно ще си изпати от тея философствания !

42

Анинимен

преди 3 години

Стига глупости от антиваксърите, щели ваксините да доведат до рак. Обработените меса ( луканки и салам, шунки ) увеличават шанса от рак с 28%, консумацията на алкохол дори в разумни количества със 4% а цигарите с 10 до 15%. На БГ диета ,цигари, алкохол, луканки и липса на спорт, рак-а не е възможен, той е гарантиран. Който не иска рак, да спортува 5 пъти в сед, да е на килата от 12клас и да не пие, пуши и да се храни добре, знаете ли колко са това... под 3% от Българите. Прочети още на: https://

41

Анонимен

преди 3 години

до 40Ама решавайте вече, не доказан или е лабораторно създаден?Те това учените с по 30+ годнини стаж нищо не разбират нали.

40

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бай *** е с много дебела глава,вирус му пуснаха, кво от това ?!*** е мъж голям е герой,вирус с ракия трепе го той !

39

Анонимен

преди 3 години

Спрете се бе, психясвате народа!

38

Граждан. на Фейковия

преди 3 години

Въпрос към Бойко Фрийков (не Фейков): А кои ваксини очакваме сега? Вероятно наши родни, разработени от проф Ангелов и сие, или от произведенете през 2027 год БионТех в фирмата Бул Био, съгласно вчерашната уговорка между Фрийков и проф Шахин. За профила на на т.н. "българска фирма" можете да получите достатъчно информация от Интернет. Разбира се всичко е на английски, та нали и в последното селце из провинцията английския се изучава от млади и стари. А може да е и фирма-вантом? Сейшеските о-ви?

37

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво съмнение защо сме последни във всичко ?! Отговорът се крие в парадоксалния факт,че разбираме от всичко !!Цял свят си пати от пандемията ,Г***ньо крещи -няма К19,лъжат ви !Цивилизованият и успешен свят си ваксинира лекари и общество,тук разните му профани ги били убивали с ваксините.Над 200 милиона ваксинирани има вече ,какво се случва с тях ? Да не са припаткали ? Сега Г***ньо ще излезе с " ще видите след години"...Г***н ьооо,Г@ ньоо,от толкова акъл и прозорливост ще пукнеш някой ден

36

Анонимен

преди 3 години

хаххахахаааа ,те не са доказали още че има коронавирус ,говорят за британски щам.Смях в залата!

35

До 32

преди 3 години

Има се предвид,че до 6 месеца трябва да сме победили К19 !

34

Анонимен

преди 3 години

"защото там британският вариант се беше разпространил още октомври-ноември, когато ваксинацията не беше започнала"Ваксинацията не е била започнала, но вирусът е предусетил какво му се говтви и е мутирал!

33

Анонимен

преди 3 години

Щама от Банкя е по-смъртоносен от всвка болест.

32

Тролъ от Гурътъ

преди 3 години

До апаратите за кислородно дишане Е точно де те ваксините направо прескачат тази стъпка и обличаш дървения костюм

31

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е дали Пфайзер и Модерна са по-добри и безоасни от Астричката, как мислите?

30

Анонимен

преди 3 години

Добре де, забелязвате ли, че не повдигат темата какво правим селд 6 месеца, ако сме се ваксинирали? Тогава антителатаще бъдат равни на нула. От тук нататък всяка година ли ще е необходимо да се ваксинираме? Нали си давате сметка, че това ще съсипе организмът ми най-малко след третата реваксинация? Не мога да разбера защо не си здавате тези въпроси, а мислите за ден да мине, друг да дойде.

29

Анонимен

преди 3 години

Някой поне да каже кои са 8-те области.