298

Случаен минувач

преди 3 години

Защото средната класа е независима. Тя има бизнес, печели пари и не се интересува кой е на власт. Не може да бъде подвластна на този или онзи. Затова - дай да я смачкаме, да рухне икономически, да взема заеми и да задлъжнее към банките, тогава ще управляваме целия свят без проблеми

297

Случаен минувач

преди 3 години

До 322, 323Започна ужасна световна икономическа криза. Дори и богатите държави са вече зле. Само в Германия през 2020 са фалирали над 16 000 фирми. 250 милиарда са преките загуби. https://actualno/europe/nebival-shok-za-germanija-250-miliarda-zagubi-nad-16-000-falirali-firmi-news_1570559.htmlТова иска световният "елит" - клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Целта им е да унищожат средната класа навсякъде по света, за да командват без проблеми!

296

Анонимен

преди 3 години

Основното, което приказваше министъра, беше политическа самореклама и празни приказки по адрес на опозицията. Беше много грозно.

295

АК-47

преди 3 години

Този локдаун е заради всички мангъровци, безмозъчни антиваксъри, безотговорни не-човеци, неспазващи противоепидемичните мерки. Нещастници, хак да ви е! И все така ще продължава, докато дървените ви глави не проумеят, че освен права, когато живеете в общество, имате и задължения. Имаш право на труд, но имаш и задължение да пазиш здравето на ближния си. Докато не ви умрат близките хора, май няма да мирясате.

294

Анонимен

преди 3 години

Първата мярка трябва да е махане на мутродемократите от власт.

293

Случаен минувач

преди 3 години

Целта е да бъдем сплашавани непрекъснато. На Нюрнбергския процес питали Гьоринг: Как накарахте целия немски народ да тръгне подир вас?-Ами - казал той - то се оказа много лесно, сплашихме ги. Уплашен народ прави каквото му кажеш и не задава въпроси!Аналогично в СССР Сталин сплашвал чрез Берия и прокурора Вишински.Трябва да бъдем сплашвани, за да не питаме защо ни нарушават правата, в т.ч. правото ни на труд например.Затова съм на мнение, че за сплашващите трябва съд, трибунал!

292

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувачАбе, че не си случаен, това е ясно, ама и минувач не си... На столчето в ***-фермата на заплатка.

291

Анонимен

преди 3 години

Късно е либе за китка!Сега е наш ред! Ние ще ви затворим!

290

Скиор

преди 3 години

А нещо за ски курортите и опашките на лифтовете?Или няма такова животно.

289

Анонимен

преди 3 години

Кое предпочитате, вие да затворите Тиквата или Тиквата да ви затвори вас? Вие избирате!

288

Смърт на МУТРАТА

преди 3 години

Мутри, в събота ще ви попилеем. Бунтът започва тогава! Майна ви жална фашистка!

287

джипкатор

преди 3 години

Само Джипдей празника по села и паланки на нашият скъп лидер и вожд не се отменя!

286

Случаен минувач

преди 3 години

Аз също съм на мнение, че затварянето няма да доведе до намаляване на случаите. Направиха хората на маймуни. Отваряй - затваряй, отваряй - затваряй!Трябва да се протестира. Преди 1 седмица имаше протест в Плевен, онзи ден - в Шумен. Ами тука в София също трябва да излезем и да протестираме!

285

Анонимен

преди 3 години

Министъра само пропусна да отбележи ,че като част от отпускане на мерките от ковита от днес отварят цирковете при зрители до 30% от капацитета на цирка.

284

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 303 Ми гласувай , никой не те спира не знам , какво очакваш да стане , като дойде Мангъров Ако мислиш ,че няма да има мерки , бъркаш се

283

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 304 по-интересно е ,че още има хора да пишат една и съща глупост вече над година

282

венци

преди 3 години

Събота всички на площада.Време е да се сложи край на този медицински фашизъм.Време е за трибунал срещу гербаджийските мутрокомунисти.

281

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Не лекувам *** и агенти на ГЕРБ, НОЩ и мафията в здравеопазването, а само почтени български граждани. Ако имаш проблем от здравни естество се обърни към ген. проф. Мутафчийски, който разбира от коремна хирургия, епидемиология, вирусология и т.н., или към Наталия Кобилкина.

280

Анонимен

преди 3 години

я пуснете думите на Борисов към Ангелов префи три седмици, отваряй навсякъде от първи.....Съд за този самозабравилия се

279

1280

преди 3 години

До Д-р Коронис КаузаДокторе, според мен ти си лекар, но ветеринарен. А ако случайно, не дай Боже си хуманен, бизнеса е последното нещо, което като лекар трябва да те интересува в такава ситуация. Такива като теб са причина честните и почтени лекари да ядат бой на работните си места.Много бих искал да кажеш кой си за да не идваме с моето семейство при теб, за да не ти пострада бизнеса