193

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са най некадърния народ в света. И да пият не могат.

192

Цар Ирод

преди 3 години

Мускала и Ладичката и Жигулито и Волгата Уазката Зазката, запорожката Газката всичкото е за музея на простотията. Как може да откраднеш готовото хубаво нещо и да го превърнеш в грозотия и смет.Трабант и Вартбург -немско ама пак шит!

191

Долар Цар рубла роб

преди 3 години

Тези коли, когато бяха нови се чупеха на всеки 20 километра. Незнам сега как изобщо успяват да минат центъра на София без да им направят основен ремонт преди това.

190

Анонимен

преди 3 години

София проблемът са неремонтираните тротоари и това ограничава хората...Не това прави хората алпинисти! За разлика от по малките градчета, които наистина имат тротоари в София извън центъра почти няма тротоари! Това са ивици с шахти без капак, стърчащи жици (без или с ток). На голяма част от ивиците (разбирай тротоари) им липсват плочките, което ги прав на малки планински масиви и от там алпинисти!Какво право г-жа Фандъкова не знам, ама пред блока ако не бяхме направили плочките пенсионерите

189

Минчо

преди 3 години

То само забрани глоби и кво ли не..... Абе създайте нещо постройте нещо с нашите пари който никой не знае каде потъват със минимална заплата от едва 500лева кво забранявате оставете най бедния народ в Европа да се почувства човек ей заради тез управляващи съжалявам че съм се родил в България

188

Анонимен

преди 3 години

Спрете Фолксваген, че са мошеници и ни излъгаха, че ще отворят завод тук!

187

Анонимен

преди 3 години

Чак и нови категории измислили........не казвай на никой.Поредната гепачка се задава.

186

SHEFA

преди 3 години

АКО ЗАБРАНЯТ ТЕЗИ АВТОМОБИЛИ-ЩЕ ОТВОРА ЗАВОДА В ТОЛЯТИИ-И ЩЕ ИСКАРАМ НОВАТА ЖИГУЛА 2021 ГОДИНА-ЛЕСНО Е.

185

помнещ

преди 3 години

До 161 " Тонката" господина работещ от години в ТОЗИ САЙТ ,от както др Боорисов е на власт! " Тонка"! Това за Нинова,която пишеш.Бивш член на СДС и днес "лидер" на БСП?Ами тя я превзе отвътре! Няма логика нали? Та И тя като бившето борче и мутра след 1989 гдр Борисов! Бивш член на ЦК на БКП като пожарникар! Па после "пазач" на др Живков! И на Мадритският крадец чрез своята " ИПОН"! Лично творение! Па дойде демокрацията и си легна една вечер др Борисов комунист.И се събуди "демократ"? Хайде бре!!

184

Анонимен

преди 3 години

цените на старите коли ще се сгромолясат още повече.

183

SHEFA

преди 3 години

РУСКАТА ТЕХНИКА Е НАПРАВЕНА ТАКА ЧЕ ДА Е КОМПАКОТНА ЛЕСНА ЗА РЕМОНТ И ЕВТИНИ ЧАСТИ.ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ КУПИ МЕРЦЕДЕС.

182

SHEFA

преди 3 години

До ПроСоТо-ТИЕ МАШИНИ ГИ ДАВАМ В ИТАЛИЯ ПО 12-15 000?-ОСОБЕННО 2101 ЖУЖА МОЖЕ ДА МИНЕ И 20К.-НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ГИ ОТНЕМА ПО САЙТОВЕТЕ ЗА ПРОДАЖБА.

181

ПроСоТо

преди 3 години

До по-далече от Русиянай-далече от Русия е ЮАР!..можеш спокойно да избягаш там,в "баш цивилизацията"..

180

ПроСоТо

преди 3 години

има още от тия машини,намират се тук-там.НО:-На няколкостотин "нововнесени западняшки трошки" се пада по ЕДНА "Лада"!..и какво се оказва?..Че точно НЯКОЛКОТО Лади и Москвичи ще бъдат "забранени",а стотиците хиляди ВТОРА РЪКА 20-30 годишни "европейски" коли,ще продължат да димят....Страшна "логика"!.На тоя,който е предложил това, "Главата му пука от акъл"..

179

по-далече от Русия

преди 3 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

178

Мишо

преди 3 години

Лади и москвич - да питам колко пъти сте ги виждали в центъра на някой град?

177

Мишо

преди 3 години

Всяка една лада или москвич са в пъти по екологично чисти от дизеларка с изкурубен DPF!Пак празни работи!

176

БАЧКАТОР

преди 3 години

Първо ще спрат ладите дето и без това изчезнаха, а после и старите голфчета, бмв, и всички коли на около двадесет години .Спираш в центъра - глоба. Центъра на всеки областен град ще е забранен за старите ни коли. Но вие пак гласувайте за ГЕРБ . Ама непременно.

175

Анонимен

преди 3 години

10 години карах Ладата на баща ми.Беше егати и танка при паркиране.Като вдигнех над 70 км друсаше като при земетресение. А и доскоро в службата имахме Нива-това са подобия на автомобили.

174

Анонимен

преди 3 години

До Помнещ 188Оправи си пунктуацията като имаш умствен капацитет.