125

До 148

преди 3 години

Тук не става въпрос кой може да си позволи почивка в Занзибар. Дори в България има по-скъпи дестинации. Става въпрос за отговорност и за някакъв период от време да си седнем на д-то, за да спрем да внасяме всякакви щамове. Човек трябва да е гъвкав и да се приспособява. Можем да почиваме по всевъзможни начини и без да сме заплаха за близките си след това. Мисленето ни различава от животните, но някои индивиди не са еволюирали изглежда

124

Анонимен

преди 3 години

До 143Кое, кое?Мерките в Занзибар са на какво ниво?Във всеки случай, не като в България злобарчета!Избирайте ГЕРП и си навеждайте главите, за да не ги сечала сабя! Така още 500г.! За последен път се убеждавам, че в България няма гражданско общество, но има лош матрял, де би ли, ин фан тили, толу пи, но не граждани!

123

Анонимен

преди 3 години

Жалкu мижитyрки сте да тролите и хейтите хората тръгнали на почивка. След една година мъка всеки иска да разпусне. А че вие и вашите познати до 9-то коляно няма да видите Занзибар и на картичка, е следствие на негативното ви отношение към всичко.

122

Антон

преди 3 години

Кой е тоз Антон Георгиев? Предлагам гранична полиция да му изгори ритуално паспорта на прибиране, а Антончо да иде на доброволна служба в интензивно Covid отделение за месец поне.

121

Анонимен

преди 3 години

Не са ли забранени полетите от всички държави извън ЕС, Новя Зеландия, АВстралия и няколко други? Откога Африка е в дестинациите които са отворени? И ако са отворени, в която друга европейска държава е така? А тези новозабогатели чартърджии дали бяха чували за дестинацията Занзилар допреди 3 месеца? Та сега и фассони придават.От ЕС ако идваш, трябва да стоиш под карантина, та те от Африка не трябвало

120

той, че кой?

преди 3 години

Цивилизованите държави се борят за намаляване разпространението на Covid, ***(вица) акцентират първо на ракия, салата, кръчма, показност. Докато не си променим манталитета на мислене, или няма въобще да се опровим, или просто ще изчезнем..

119

Кое, кое?

преди 3 години

Мерките в Занзибар са на какво ниво?

118

АнонимеН

преди 3 години

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КОЛКО ДОЛНО Е НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!5 ПАРИ НЕ ДАВАТ , ЧЕ ЩЕ ДОМЪКНАТ АФРИКАНСКИ ЩАМОВЕ

117

Анонимен

преди 3 години

За какво ручахме жабетата, като пак ни предлагат ЦЦ и разни други, които извършиха геноцид в България и са много по-страшни и по-опасни от правителството на Борисов?Докога ще бъде избивано и преследвано българското население,спрете се!

116

Иван

преди 3 години

Ние си стоим вкъщи, децата на онлайн обучение, а тия при-***-ти ходят на почивка в Занзибар? Това е абсурд. Няма държава! Няма държавност! Как може в условия на пандемия да е позволено да се ходи в държави, където не само има коронавирус, но и куп други сериозни болести! Пълен абсурд!

115

Абе чакай бе:

преди 3 години

Може лъжите да са големи, може илюзията и заблудата и пропагандата да са на 99 процента, ама ви казах нещо - кога светът разбра, че Адолф Хитлер и Третият райх имат лагери на смъртта - като ги намериха и видяха труповете. Кога стана проблема - като преброиха труповете. Кога светът намери последният лагер на смъртта на Третия райх - през 2021 година и е цяла страна и се казва България и кой виновен?

114

будист

преди 3 години

До Анонимен 127,Няма смисъл да ги бесим, защото ще станем като тях. Огън не се гаси с огън. Трябва да ги бием както Ганди е изгонил англичаните от Индия. Не е пролял нито една капка кръв. Стачки, масово неподчинение, блокиране на цялата държава. Ние на практика правим каквото 100-200 човека решат. Кои са това, дали сатанисти, масони или илюминати, незнам, но със сигурност ограничени същества, лакоми за власт и пари. Ние не трябва да сме като тях, ако искаме да сменим системата.

113

Анонимен

преди 3 години

Туроператорите ги подтикват хората по всевъзможни начини. Общо взето звучи така: "В Египет е топло и няма Коронавирус, а цената сега е неустоима! Починете си от масовата истерия и се заредете с енергия. ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ ..." Нямало Ковид19 и необразованите юруш към Египет. Нямало Коронавирус в Занзибар и наивните юруш към Занзибар. Но кой ще носи отговорност за последствията като внесат новите щамове? Децата ни ще кибичат онлайн, а лекарите ще разкриват нови и нови легла.Няма лекари и учители.

112

Глей сега:

преди 3 години

Някой хора ще си кажат ти си много образован способен кадърен човек що си се хванал с война дето не можеш да я спечелиш и за к'во си тука изобщо?И да пропусна най-големия лов на нацисти в световната история и края на третия райх ти не си добре!!!

111

протест в диктатура

преди 3 години

Да не стане като оня боса на магазина за играчки,.. в БГ няма протести спонтанни, тук си е диктатура, братче... Протестираш ли, съсипват ти бизнеса.

110

Анонимен

преди 3 години

"време е да избесим масонските предатели."А те мислиш ли, че ще седят и ще чакат да ги обесиш? Имат доста добри шансове да ни избесят нас, преди ние тях. Мислиш ли, че няма да се пробват да ни изпреварят?

109

Сата НАТО

преди 3 години

Виждате как гербавите *** настървяват масата срещу хората, избрали да се спасят за една-две седмици от БойкоБорисовата лудница. Не може да има надигнали се от казана, трябва всички да се варим еднакво. Нищожеството няма да каже "Дайте да скочим дружно и да очистим дяволите", то гледа да дръпне съказанника си надолу.

108

Анонимен

преди 3 години

Винаги трябва да се намери малка група хора, срещу които да се настървява масата - евреи, роми, ресторантьори..., сега туроператорите.Явно Алибегов е снесъл в жабката на джипа едно торбе каймета от името на ресторантьорите и сега трябва да изтръскаме следващия бранш.От самото начало беше ясно, че този сладоледаджия е подставено лице на Тулупа.

107

Анонимен

преди 3 години

Пандемия няма, вирусът е измислица, статистиката е лъжлива.

106

Анонимен

преди 3 години

При карантиниране на туриста се издава болничен лист или карантината е равна на отсъствие от работа по болест. Трудовия стаж продължава да тече, осигуровките също.11 полета за Египет са пълни на 90%, както и полетите за Занзибар на 02.04 от София и Варна. Представете си каква наглост! На тези хора ще се дават болнични след като се върнат от място, където са избрали да почиват. Ние ще им плащаме болничните с нашите данъци. А и на туроператорите онези 51 милиона лева са отново от бюджета на Б-я.